COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, July 31, 2009

Aktivity Malam Hari di Tasik Kenyir


Malammm... errrrmmmm.... apa yg leh buat punnn di dlm hutan tebal tu kannnn.....



Main View of Lake Kenyir Resort & Spa


Reception area view di waktu malam...


Hotel Lobby di waktu malam...


Well as I said earlier... nasib baik ade free wifi kat area lobby resort tuuu... makanyer di malam hari me & hubby just lepak2 kat area lobby sambilll....



Tengok Live Band...
Ok larr... not bad lar diaorg perform.... lagu pun ala2 relax2 gitu.. lagu cintan cintunnn...


Nampak tak kat belakang tuu... satu family mat salleh tuu menari sakan.... walhal lagu bukan lagu rancak mana punn... hehehee...


Haaa... yg nie baru betol... 1 couple dancing2 in da love mode!


Dah tengok couple tu dancing2... Kami berdua pun nak gak melayan perasaann....


Jelingan Manjaaaaa......


Muncunggg ku yg penuh makneee... huhuhuhu....


Lepas lepak kat lobby... memang tak der activity apa dahhh... balik bilik tidooooo ZzzzzzzzzzzZzzzzzzzzz lar jawabnyerr....


OpppssssSSssss.... Jeng.. Jeng... Jengg.....
Pandangan ku kepada mu... tapi... pandangan mu kepada camera...
Lakiku memberi signal kepada camera supaya menghentikan seketika aktiviti paparazzinyerrr....
Ahaks!! sungguh sesuatuuu...


Wahhhh... tetiba jek dah pagi dahh.... tapiiiii... paparazziii masih lagi menjalankan tanggungjawabnyerr.... Sssshhhhoooooooo..... jom kite tengok.....


Ade org masih lagi tak bangun pagi!! Keletihan agaknyer tuuee... ahaks!!


Tengok tu.... amboi... ambooi... amboooiii..... begitu lena di ulit selimut nampak!


Hep!! Bangun.... Bangunnn.... Letihhh sgtt kerrrr??? Vahh.. Vahh.. Vahhh...


Ok... tamat lar sudah ceritera dari malam yg membawak ke pagi nieee.... lepas b/fast bersiap sedia tuk check out... tapi before check out... sempat lar kami bergambar & menggedikssss di sekitar kawasan resort niee.. akan ku tempekkan di next entry yeah.... Daaaaaaa..............

3 comments:

Deqna said...

sesungguhny entry ini very the........


bermula dengan jelingan manja..pastu terus ke bilik.. pose atas katil...

pastu next morning..Nuar tak bangun2 keletihan...

ko pulak rambut kelihatan basah...

Apakah????

hahahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sesuatu ok..betoi kata deqna memang ada sesuatu..tiba2 dah pagi rambut pun2 ala kebasahan gitu kan...kena lak keadaan katil yang memang menceritakan sesuatu....wow memang tenang dan aman la...heheheheheh

NeenaAnuar said...

Deqna:
hahahahahahaa... verryyy theee sesuatu kahh??? hehehehe...

tak der makneyerrr... rambut basah standard aku pepagi harus basahkan kepala.. kalau tak migrainnn.. hehehe... (statement berbau alasan!) ahaks!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails