COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, July 10, 2009

Si Penakot!

senyuman ku sampai ke hujung telinga!


Hahahahaha.. Aku rasa nak tergelak pun ade pepagi niee.. lawak ngan seorang "guest" yg dtg singgah kat blog aku niee... lawak tol lar....
Hanya berani nak comment kat Shout Box aku.. tapi tak nak reveal sapa nama dia yg sebenar-benarnyer!

Apa barangg beb guna Name as "Guest"!!! huhuhuhu.. nampak benoooo ko penakott kannnnnn!!! kalau berani sila reveal diri anda sendiri boleh?? baru lar betol2 berani... nie tak... guna nama "guest".. pastu nak comment entahapapaentah... apa baranggggggg???? org penakot jek yg akan react macam tuuu.. sudah baling batu sembunyi tangan yerrr... org lain kali ikut lar kata pepatah... BERANI KERANA BENARRRR!! TAKOT KERANA SALAH!!

Biler ko berani nak reveal sapa diri ko yg sebenarnyer tuu.. baru lah aku boleh katakan yg ko sememangnye ko betol2 beranii.. nie tak.. guna nama pun as "Guest".. pastu nak tulis macam2.... hahahaha.. memang ko lawak OK!!
Tapi tak per.. aku tak marah punnnn.. in fact aku tak luak apa punn.... cumanyer aku kesiann jek ngan ko.... sbb mungkin ade entry2 aku yg ko terasa ker or what... tapi ko tak berani nak face to face ngan aku kannn... kalau betol apa yg aku tulis tu tak betol... sila tampil dan beri keterangan ngan lebih lanjut.. boleh??? maybe kite leh discuss ngan cara yg lebih baik... sbb aku sentiasa suka tuk berdiskusi tuk menyelesaikan sesuatu masalah tuuu... bukan aku nak bergadoh punn.. aku bukan lar manusia sebegitu.. aku sentiasa memberi ruang tuk berdiskusi.. sbb aku tau itu adelah jalan penyelesaian terbaik! tapi kalau dah ko yg tak nak selesaikan nyer.. apa boleh aku buat kannn??? malah ko hanya berani di belakang sahaja.. sesungguhnyer ko lawak OK!

Anyway ini message aku buat si "GUEST" yg tak diundang tuuuu.... kalau ko tak suka ngan blog aku niee.. boleh tak ko "TOLONG JGN SINGGAH & BACA APA YG ADE KAT DIARI ALAM CYBER AKU NIEEE... BOLEH TAKK?? ADE AKU INVITE KO TUK SINGGAH? TAK MALU! DAH LAR ORG TAK JEMPUT, TUP2 DIA LAK NAK SESUKA HATI CKP MACAM2... APA BARANGGG??" Tapi kalau ko nak masuk jugak walaupun aku tak undang ko... masuk lar.. tapi jgn lar "berak" merata-rata lak kat blog aku niee.. aku tak suka OK!... kalau ko teringin sgt nak meluahkan rasa hati ko, aku suggest kat ko, sila lah buat blog sendiri yer... so kat situ ko tulis lar segala apa yg ko nak.... OK? PAHAM TAK? kalau ko tak paham... lantak ko leww! tak kose aku nak layan ko! buat pening pale aku jek! huhuhuhuhu....

Oh yaa.... msg nie hanya buat satu org nie sahaja i.e. si "GUEST" tu ajerrr... kepada yg lelain tu walaupun anda silent reader saya.. saya amat2 menghargainyer yerr.. terima kasih kerana anda2 semua sudi mengunjungi blog saya niee... dan saya dpt rasakan yg anda2 adelah org2 yg jujur & ikhlas tuk mengikuti blog saya niee...


p/s: teringat lak dulu penah baca kat blog Suri pasal org yg tak berani cam nie jugak.. org itu menggelarkan dirinya sebagai "Anonymous"... memang ramai rupe2 nyer makhluk2 sebegini yerr... huhuhuhu...

7 comments:

BHMB said...

na..dlm entry mana dia komen tu??erkk..memana mst ada pengacau ni kan..ala..org cmni berani blkg je..tp cuba dpn2..haram x nmpk anak mata pun..hehe

Suki Cida said...

ermmm... cari pasal! asal tak publish kat entry... inilah org2 yang penakot! betul la tu... nak bersuara tak berani la pulak nak bagi nama... abaikan... kalau baca suri punya blog lagi sakit hati lalat2 penyapu ni komen... ni org2 tak leh nak tengok org senang namanya...

jeles dengan cerita org! bla la weiiii.... chewah emo lak aku di sini! hehehehe

nasaoji said...

hehehe..mmg ramai kak...

tp kan kak, bio le die nak komen ape2 kat akak pun, nampak beno die tak leh tnggl stiap n3 d blog akak...die yg paneh buntut nak tau tang hari2 akak..kan gitu...

cian org tu..tak pasal2 jeles kat akak...issshhh....

akak lak, ape kisah kan ngn org cam gtu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ye lah semalam kta ada noticed kat shoutbox tue..Guest tue..cakap..cam sengal jerk kan..tak per yang penting neena ignore jerk orang xbetoi cam tue...buang masa kta layan..ehehehheh terus hari nie kta dh xleh nak chatt kat shoutbox tue..hehhehehehe baru la kta taw dah xda ropenyer e2 shoutbox..

Liea said...

isk neena aku selalu miss part2 mcm nih.... kalau tak suka diam jer la , tak suruh baca pun kan neena kan? bengong dah baca pastu sakit hati pastu jadi orang bodoh! muhahahah gellakan jer la orang bodoh macam tu,.,, takda sivik!!!
( yang aku berangin ni asal plak kan? ahaks!)

NeenaAnuar said...

TO ALL OF YOUUU....

Thanks for your moral support and comments.. really appreciate it!

sesungguhnyer org itu sengal & bebal.. aku nak tengok.... dia berani tak nak reveal diri dia kat sini lagi lepas nie... kite tunggu dah lihat yerrr... :)

ean said...

hi! i'm ur silent reader.. hehe.. best blog.. suka baca.. kira ruang utk release time keja hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails