COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, July 31, 2009

Posing Sana Sini @ Lake Kenyir


Keh.. Dlm entry nie korang layan jek lar gambar2 kami menggediiksss di sana yeerr.... tak yah lar aku citer panjang2 punn..... Dimulakan ngan gambar menggediksss from archive pictures.... then baru gambar terbaru yerrr....



*Archive Pictures*


Check Out timee....
Belakang tu lar bilik kami.... 2 kali we olzz pegi... 2 kali jugak kami dpt duduk bilik yg sama..... huhuhu... bilik tu memang besssssstttttt!!!!!









Swimming Pool dia memang besttt... tapi tak mandi punn... coz malasss!!! hehehehe...


Aku permandangan dari sini... cantik.... relaxx & very coolingg....


Kat area nie lar si kumbang hitam tu dtg menyinggah kat kasut crocs aku...
















*Latest Pictures*










Sorryy aaa... recent pictures memang aku tak amik banyak... sbb pemalas lipas... lagi pun dah amik sakan2 waktu first time pegi.. so exicited for mengggediksss dah berkurangan... huhuhu...

3 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantikkan view dari blik tue..nampak swimming pool nan tasik tue...memang cam tenang sangat jerk..tengok..best...

Deqna said...

memang tenang sgt kat sana...sesuai tuk pasangan2 bermulan madu kan....jauh dari hingar bingar..

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
yeahh.. view dari bilik memang cantik & sgt tenang.. :D

Deqna:
yup! amattt amattt sesuaaiiiiii... hehehe.. so nanti ko pegi lar yerr kalau ade kesempatan.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails