COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, July 6, 2009

Tak Bank In Lagi


Aku call Bay-Bee tadi...


Aku : Bee dah bank in my bonus cheque?

Bee : Ooowwhhh... belum larr...

Aku : Aik... sayang ker nak bank in kan cheque I tu? U suka yek tengok amount tu seolah-olah u punyer duit yer? tak per lar I bagi u chan nak verangan2 sekejapan! (sambil mengetawakan laki aku.. ishh jahat aku nie kannnn)

Bee : Elehhhh.... velagakkk!!!

Aku : Ooooo.... U kutuk2 I yerrr.. tak per2.. tiap kali U kutuk2 I.... elok2 I nak bagi U duit.. langsung I tolak amout yg I nak hadiahkan kat you tuuu.. so by now dah Negative RM300 dahhh... hahahaha.... So now you utang I lak RM300 yerr...


Bee : wah camtuh pulak? bank in lar sendiri kalau camtuh... (ketensionan manja!!!)

Aku : Aik... lawan tokey nampak... nak tolak lagi RM100 ker?? kang jadik lagi Negative RM400 kang!! (hahahahaha.... saja nak mendajal laki sendiri.. ye lar kalau aku tak sakat dia sapa lagi lar yg aku nak sakattt kannn.. dia jer lar yg aku ade puuunnnnn... huhuhuu....)

Bee : Ye lar ... ye larr.. jap lagi I gie bank in yer darling! (wah terus panggil aku darling! ahaks!!)


Hahahahaha... cian laki aku kannn... tu lar sapa suruh eksyen2 ngan aku tadiii... kan dah kene Negative RM300...


Heheheeheee.... jgn marah yer Beee... I gurau2 jer di siang hari niee.... :D

10 comments:

nasaoji said...

lalalala..

dpt rs tempias kegumbiraan org d sana la...

hohoho...xxxx...

NeenaAnuar said...

nasaoji:
hahahaha... dia gumbira @ dia gundah gelana.. hehehehe...

Deqna said...

tulah.. bila nak open table nie?? hiks...

ana izzati said...

wahh...
very the manje gitu...
hakhak...

NeenaAnuar said...

Deqna:
ehhh.. aku dah open dah kannn... aku masih menunggu! huhuhu...

ana izzati:
hehehe.. manja2 di siang hari namanyer tuu dik ooii..

Hasra_Razali said...

Wahh....
comey tul gmbr kartun smile tu..
Neena..nk bagitau aje ni..ssungguh tngan yg memberi lebih baik dr tgn yg menerima...hahahaha....(gurau2 aje di ptg hari ni)

Suki Cida said...

hehehe sian nuar... masuk je cek tu dlm bank account nuar... heheh kalau boleh la... (larikkssss) jangan mara eh neena

NeenaAnuar said...

Hasra:
hehehehe... comel kan.. neena pun suka ngan gambar tuu...
Betol tuu... nanti kite sharing2 yerr.. :)

Suki:
hahaha... kalau boleh buat camtuu... harus ku kejar laki ku itu! hehehehehe...

Superstar said...

wah awalnyer bonus!!!!!!!!!!!!!!

NeenaAnuar said...

Superstar:
hehehehe.. nie bukan awal sue.. nie yg paling lambat! sepatutnyer dpt awal tahun hari tu.. tapi bulan 7 baru dpt.. huhuhuhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails