COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, July 14, 2009

Meraikan Anniversary Kawanku Di Satay Station


After makan malam ngan my untie... aku antar daddy aku balik umah dulu.. right after that terus jer gie sini tuk meraikan annivesary my fren ni hah...


Shah & Deyna celebrating their 2nd Wedding Anniversary!


Kami meraikannyer di Satay Station cawangan Kg. Pandan...
Yg kat kg pandan nie dia punyer first outlet lar tuk satay station niee.. dia ade satu cawangan baru kat ampang waterfront... yg tu lagi dekat ngan umah aku lar.. tapi tempat tak semenarik kat kg. pandan niee.. sbbyer yg kat Ampang Waterfront tu dia hanya lah sekadar dlm barisan umah kedai...


Restaurant yg berkonsepkan rumah kampung yg dibina dengan menggunakan 100% kayu jati & cengal.. memang cantik rumah nieee... (tetiba ade model kat situ.. huhuhuhu...)


Kalau nak duduk kat luar kawasan rumah tu pun boleh, ade pondok2 cute sebegini di kawasan lamannyer....


Tapi kami tak memilih duduk di luar... sebaliknyer kami duduk di dlm rumah kg tuuu.. Nampak tak bilik tu? kat situ lar we ollzz dok melepak!


Masa tuk order... para pekerja kat situ semuanyer sporting & peramah!


Dlm pada we ollzzz duduk tunggu makanan sampai... hubby aku dok belek jam tangan en. shah.... wahhhh... apakah en. anuar pun nak satu begitu??


OK... makanan pun dah sampai... disebabkan we ollz sampai lewat.. maka yg adoo hanyalah satay nyer sahaja... kuah dah abissss... but still OK larr.. dari kempunan tak dpt makan kannn... kurang2 satay boleh di ratah begitu sahaja... buat nyer kalau tinggal kuah jer... takkan lar nak hirup kuah lak kannn.... huhuhu... but the taste of the satay memang superb! kami ratah begitu sahaja... sungguh terasa keenakkan rempah ratus nyer!


My fren Deyna order Mee Rebus Bonda.... one of the special menu gak kat sini... not bad the taste! kuahnyer pekat likat.. dan yg paling penting tak manis... tapi tak tau lar pulakkannn hari yg we ollz dtg tu dia terkurang gula.. kot2 hari lain pegi nanti tercurah lebih gula lak ker.... hehehee....


We ollzz sedang menikmati keenakkan satay & mee rebus! Oh yaa.. dia punyer air pun best! aku order sirap limau sampai 2 gelas... terasa keharuman sirap & kemasaman limau tersebut!


OK.. lepas makan.. aku sanding kan mereka berdua nie lagi sekali... aku tengah kipaskan si Deyna tuuu.. sampai terpejam2 mata dia.. ahaks!


Terima lah "token" yg tak seberapa dari kami ni yerr... di mulakan ngan kad ucapan...


Apa yg tangan aku buat kat situ yer? sungguh tak ingat! saja kot sibuk nak enterpremm jugakkk.... hahahaa...



Pasangan bahagia sedang membaca kad ucapan tersebut...


Happy Couple!


Wahhh... sampai pejam2 mata Deyna dlm pelukkanku... (bak Nabilah kata waktu dia pelok aku.... "errrmmmm... Sayangggggg MakNgah..." So nie aku nak ckp cam Nabilah lar..... "eerrrmmmm.. Sayangg Deyna.." huhuhu...)


still gedik together!


ucapan terima kasih diatas penerimaan kad ucapan dari en. shah kepada en. anuar...


OK... Jeng.. Jeng.. Jeng... Upacara pemberian token itu... Hubby aku sampai tutup pintu lagi!


Cam upacara penerima anugerah lak! hehehehe... Hadiah dari Hubby Bay-Bee kepada En. Asben...


Nie nangis ker gelak nie?? Tapi sesungguhnyer mereka berpelukkan gumbira... amat sesuai ngan ungkapan.... Teman Tapi Mesra! ahaks!



Turn Wifey kepada Wifey lak... This is for you my fren....


Good Friends Forever...


Ni session deliver information for the special token!!!


Harus berbisik sbb perkara itu amat sensitif!! So, aku deliver kat Deyna.. nanti Deyna deliver lar pada En. Shah yerr... huhuhu...


Aku tanyer: Ko paham tak?? Paham.. Paham.. Deyna kata.... huhuhu... sampai tak terkata minah tu dibuatnyer! ahaks!


Aksi suami isteri yg amat terkezzuuuuuuuutttttttttt melihat 'token' tersebut...

Maka selepas sessi melihat token tersebut.. kami pun berbual2 mesra.... bantai gelak cam nak rakkk... walhal dah tengah malam buta dah tuu.. sampaikan budak yg keje kat situ kata.. "jaga2 kak.. nanti keluar hantu nanti" hehehehe...

Oh yaa.. kami tak abis begitu saja.. harus ade aksi menggedikkan.. kalu tak der bukan Neena & Deyna lar nama nyer... so tunggu di next entry yeah! Adios!

6 comments:

Deqna said...

i love u too babe....Mmmmpphhhh.. thank you for being such a wonderful fren of mine...

yg tak larat tu part ko sandingkan aku tu.. aku cam eksaited.. tapi shah cam kena kawen paksa pulak..hahahaha

part bisik lagi satu.. lebih2 lagi bila ko sebut pasal manik..aku like.. ada manik2 kah? oooppps itu semua adalah rahsia kita berempat..

ada gambar gediks lagi ker? nak tgk.. gambar kat kamera ku sikitlah.. sbb bateri dah abis..

nasaoji said...

kt bc n3 ni kat kak deyna, katanya dah lwt sgt kan time tu, hah, ayat budak tu ckp antu nak kuar tu, suh akak2 n da gang cpt cr port lain tu..hehehe..

hoho..amat bertuah dpt itu gift...tp, berupa aper kak?..mau tau jugak nih....

Liea said...

neena... korang memang best!!! one part i love both couple wearing same shirt colour! I like!!!

NeenaAnuar said...

Deqna:
Thanks to you to my dear fren!

hahahaha... ye kerr.. nanti aku nak tengok balik muka shah.. tak pasan lak aku... hik.. hik..

hahahahaha... ko memang lawak OK! ingatkan ko dah pasan dah...

dah create dah punn... sila tengok yerr... :D

NeenaAnuar said...

nasaoji:
hehehe.. tu lar tuu.. tak tau lar pulakkan.. tapi tak der lar pulak diaorg halau bebetol pun... hahaha...

nak tau apa hadiahnyerr.. kene tanyer kak deyna.. hehehe...

NeenaAnuar said...

Liea:
hehehee.. THanks Liea!
Haaaa.. tu lar pasal.. we ollzz tak janji apa2 pun... main pakai jerrrr... tup2 biler berjumpa kebetulan pulak sama2 bajunyerr.. hik.. hik.. memang sehati sejiwa tol lah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails