COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, September 6, 2010

We Like 1 Big Family @ White Room!


Citer raya photoshoot @ white room di CST Production dah nak sampai ke penghujungnyer!  Thank you so muchhh to Lee & Za for da invitation tuk berphotogedisss disini... kalau tak kenal korang.. maka tak merasalah aku nak berjimba dlm white room nie! hehehe......

Before bersurai... we ollzz semua amik gambar secara beramai-ramai.. tapi sayang Ann, Mimy & Eri dah pulang lebih awal... so tinggal lah kami pasangan2 gorgeous nie sajaa.... :p

DSC_2277 copy
SALAM AIDILFITRI DARI KAMI SEMUA......
From Left:  Has & Fifie, Deqna, Marissa & Shah, Za, baby Darwisy, baby Airisy & Lee, Awien & Rudy and of course NeenaAnuar! :D

DSC_2281 copy
sessi usik usik isteri!  paling tak hagak si fifie ngan shah!  hahaha....

DSC_2285 copy
SELAMAT HARI RAYA!!!!!

Nie lah antara kawan2 yg paling rapat ngan aku.... I love them so muchhh!! we olllzz semua satu kepala... tu yg jadik best giler biler berjumpaan.... tak sedar masa berlalu kalau dah berpot pet pot pet.... tu lom masuk si Iena & Achik... depa pun jenis haru biru unggu gak cam kami2 nie semua... hehehe....


10 comments:

Cik Yayang said...

Suka dgn kesemua gambar...:-)

Dan terkadang terpikir, berkat 1 July 2009 menyatukan kita semua kan..smpai leh close cmni, pastu selalu ada gathering...hope this friendship will be 4 ever and ever..

-NiD's- said...

palin chomeL baby pakai topi nie..sian dia....gamba dia katop muka...malu erk...

SELAMAT HARI RAYA to sis neeNaanUar

Iena said...

terharu aku bila tgk ader gak nama aku n achik terselit di situ... hehhheee... luv u ols jugak...

lagi skali aku bukak mata sambil tutup muka ngan tapak tangan tgk gambo korang! sgt jeles!!!

Mimy Hamid said...

kitaorang dah balik awal yer...hehehe

Eri-chan said...

kitorg balik mandi tauuuuuuuu

Ann Ishak said...

kitorang siap2 nak berbuka puasa dengan korang...tak larat nokkk nak pakai baju raya

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
yeaa... TQ so much to you dear.. b'coz of you.. me kenal kawan2 yg sangatt happening camgini... :D

NeenaAnuar said...

NiD:
hehehe.. marissa kene dera that day! selamat hari raya to you tooo! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
sila jelesssssssssssssss! kakakakkakaak... :p

NeenaAnuar said...

Mimy, Ann & Eri:
pasal tu korang wangi.. kireorg agak mashammm! hahahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails