COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, September 3, 2010

Berbuka Secara Port Luck Di Ambang Merdeka!


Gambar raya kite sambung kemudian yek!  kang busan lak asyik tengok aksi berphotogediks sesajoo! hehehehe...

Ok.. nie citer sebelum kejadian merdeka celebration kat umah aku hari tu.... since aku kerja hari senin tu.. so tak der masa nak masak... so aku beli lauk jerk!  masing2 datang bersama lauk masing2... Awien & Iena tak beli lauk.. tapi diaorg datang ngan masakan dari hasil air tangan diaorg sendiri...  whereas, aku ngan Zaa main lauk2 tunjuk jerk.. :D

DSC_2510 copy
Sambal Sardin & Sambal Ikan Bilis by Awien!

DSC_2511 copy
Hati Goreng & Telur Asin by Zaa, Masak Lemak Daging Salai with pucuk ubi, Pajeri Nenas & Masak Lemak Ikan Bilis Petai by Me!

DSC_2513 copy
Sup Gear Box by Zaa!

Awien kerja sampai kol 10:30 malam that day.. so dia tak dpt joint we ollzz tuk sessi berbuka puasa... Rudy dtg together2 with Lee & Za!  kire single minggle lah si Rudy hari tu sekejap... hehehe... Iena & Achik pun dtg lepas sessi berbuka sebab masing2 keje balik lambat.. so tinggallah kami berlima saja buka bersama2 hari tu... tapi biler awien, iena & achik sampai.... diaorg lak sambung makan... hehehe...

DSC_2518 copy
semua lauk best2 hari tu....

DSC_1081 copy
Murtabak Maggie dari si Iena.. memang pelik2 dia punyer menu.. tapi serious sedap weeiii! :D

DSC_2532 copy
Lepas makan... sementara nak tunggu detik 12 malam.. masing2 dok melayan internet, tengok movie & jugak menggeledah sejarah hidup aku melalui my photo album... yg paling tak boleh blah... part 'ikan sepat'!  hahahaha...

Memang fun gak malam tuu... yg si Lee siap bukak lagi merdeka lah... bukak lagu raya lah... perrgghhh.. terus feeling nak raya ngan nak sambut merdeka dah bercampur baur...  huhuhu... ade yg lagi satu tak boleh blah.. si Lee dah terujaa ngan cik nuffnang!  lepas aku story ngan dia pasal nuffnang..  dannn dannnn tu jugak dia register nuffnang... so Lee! jgn lupa komisyen aku biler ko dah dpt duit nuff nanti yer.... confirm ko masyukk nanti  :p 

4 comments:

Deqna said...

sedapnya juadah2 korang hari tuh.. gurl..gurlp..gurlp.. tahan air liur meleleh nie...

murtabak megi.. erm.. cam nak cuba jer lah menu tuh..

[z@ck] said...

murtabak megi comel gila.hehehe

Eri-chan said...

murtabak megi pelik la..tp kalau sedap nak gak cuba...

Ann Ishak said...

kat mane nak beli murtabak maggie tuh...adoiii cam sedap lah pulakk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails