COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, September 6, 2010

Me @ White Room!


SEMPENA HAR RAYA YG BAKAL MENJELMA, TUAN RUMAH NAK AMIK MOOD FEELING RAYA... SO SILA JANGAN EMO NGAN GUMMY POST NIE! :p
~PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRIES~


Jeng.. jeng.. jengg... tuan tanah dah muncul dahh... so jaga jaga ekk... kalau ade yg termuntah kang jangan salahkan aku sbb korang batal puasa! hahahaha... So enjoy the pictures ok! ;)


DSC_2127 copy
tuan tanah dah start main rambut.. so korang baik jaga2 jap lagi segala aksi photogediks bakal terpapar... sapa2 yg sakit mata di nasihat kan jangan tengok ok! hehehehe....  *pic by en. teman*

IMG_1066 copy
Jeng.. jeng.. jengg.... dia dah mula dahhh.....*pic by Lee CST*

DSC_2242 copy
amik mood atas props sat!  lom hyper lagi tuu... :p  *pic by en. teman*

IMG_1065 copy
ceh ceh ceh.. dia dah mula aktive dah tu.. so jaga jaga... :D  *pic by Lee CST*

DSC_2243 copy
Ngeeeeeeeeeee... :D  *pic by en. teman*

IMG_1111 copy
aksi trademark harus ade! ;)  *pic by Lee CST*

DSC_2245 copy
cak! *pic by en. teman*

IMG_1109 copy
dia dah start excited dah tuu... jap lagi lupa diri lah tu... *pic by Lee CST*

DSC_2269 copy
Kan aku dah kata... dia dpt props gitar terus lupa ke diri!  hahaha... tu eksyen jerk macam pandai main.... eh.. tapi jgn tak tahu.. dulu2 aku pandai petik gitar ngan lagu Pergi Lah Sayang by Ella & Korie.. tapi disebabkan dah lama tak petik gitar.. terus lupa code2 lagu tuu.... huhuhu....  *pic by en. teman*

DSC_2267 copy
terus hilang vogue aku time nie!  gelak tak hagak! hahaha...  *pic by en. teman*

IMG_1112 copy2
Ok.. control ayu balik!  *pic by Lee CST*

DSC_2268 copy
Owh.. I really like this picture!  nampak sangat natural and classic!  Aksi nie spontan... aku pun tak perasan biler en. teman snap gambo nie.. ishh! suke lah! hehehehe.... *pic by en. teman*

Gambo en. teman ade.. tapi aku saja giler kuasa kat entry nie.. takmo share ngan gambo2 dia.. nanti lah.. aku pastekan gambo suami terchinta ku tu di entry yg lain yerrr!! :D

20 comments:

Shu Shinju said...

cantiknye dia.........................................................

-NiD's- said...

dh nampak mcm anna rafail...
bTW sis neena memanG photogenik...muka makan gamab.....SUME CHANTIK....

Cik Yayang said...

nak tgk lagi gmbar2 lain...huk huk huk..hujung minggu ni neena jmput kitaorg berbuka umah korang yer..(boleh pulak buat ayat cmtu) :-))

m!da BucHuxX said...

waaaa...sgat voukkkkkkkkkkkkk..nice

Aini said...

kak dah macam ana rafali pun ade dh ni gambor ngan gitar ni..hehe

Nurhidayah Shamsury said...

cantik sgt²,,kreatif

yatie said...

Cantik la bj sis...berkenan sy tgk...;)

MiYOKO TACHIBANA said...

nk like berjuta2 kali, bole tak...

suka tgk gambo2 sis neena beraksi...
mmg terbaeklaa.....

bj cntik...u look so gorjes....beautiful...:)

mizzura said...

natural & cantikkk!!!!
gambar pegang gitar + bj tradisional tu dah macam ana rafali...so jadi neena rafali lah ni..hehe..

p/s: white room ni camne nak amik eh...(takde membe minat photography.hehe)

nasaoji said...

betul2 natural!...

Azmiezas said...

Neena, nampak sangat cantek...akak suka..n nampak Neena slim sangat..

Iena said...

gambar last skali tu macam ana rafali nyanyi lagu hujan bunga di kuala lumpur. loike all pikces so much... akan kujadaikan sbg guidance utk fotogedix di hari raya nanti. heheee

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

tak natural tang tangan kat part gitar lagi satu tu kak. yang part yang nak petik tu da mcm real dah. hehe.

CahayaCintaIlahi said...

cOmel la kakak ni..macam mUke kajOl pn ade..cOmel..kte sukeeeeeee..gwam..hehe..:))

Ann Ishak said...

mabelesssss nok

[z@ck] said...

hahaha..kelakar tgok sis petik gitar..chord apa tu ek? Z ek.hehehe

Eri-chan said...

lawa la dia..hek hek

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

clurst kan...amani request lagu ella satu untie nin bleh ka?? :P

mekchu said...

haa.. hambik!!! naik pitam tgk.. ehhh cop.. mekchu tak akan pitam ke juling ke what so ever kalo tgk gmbr neena.. keep on posing okeh..

NeenaAnuar said...

DEAR ALL...

TQ SOO MUCHHH FOR YOUR COMMENTS AND COMPLIMENTS! I REALLY APPRECIATE IT! TERHARU BACA COMMENT KORANG SEMUA.... THANKS ONCE AGAIN.. PART YG CAM ANA RAFFALI TU YG PALING TAK TAHAN TUUUU! HAHAHAHA....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails