COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, September 3, 2010

The Vogie Da Vass Ladies @ White Room!


Another version of white room photos!  kali nie all da ladies in da houseee!!! :D 
 

DSC_2163 copy
trademark aku harus ade yerr!! hahahaa... :p

DSC_2162 copy
Dan jugak trademark awien... tapi asal Ann & Eri what style lain nie? adekah itu trademark korang? hehehehe....

DSC_2158 copy
Sessi tanyang kasut sapa paling cantik!  semua org punyer kasut pun cantik2 belaka!  
aku giler contra... baju warna gold.. tang kasut silva! hahaha.. saja mau kasik lain dari yg lain! :D

IMG_0998 copy
Sessi bermaaf maafan... sib baik tak der yg menitiskan air mata... hehehe...

IMG_0995 copy
Free Style!

IMG_0993 copy
Last but not lease... model model bagi gaya tiru macam saya bagi kategori ratu kebaya & baju kurung!  :D

DSC_2142 copy
Ehhhhh!! cam mana lelaki2 macho nie leh muncul di sini?  teringin nak ber-photogedikss jugak kaaaaa??? hahahahaa....
Ok.. tinggal beberapa entry jerk lagi tuk sessi photoshoot @ whiteroom nie!  insyallah aku akan continue hari isnin minggu depan!  Sapa tak tengok last part of white room photoshoot nie rugi! hehehee... :p

Btw, korang semua start cuti raya biler?  ade yg dah start cuti dari esok ker?  kalau ade memang confirm korang raya sakan! :D



9 comments:

Shu Shinju said...

bestnye korang......

Shu Shinju said...

jelous la...huhu...

MiYOKO TACHIBANA said...

jeles gak..syioknye korang....

tak sabo nk tggu isnin niii...

Deqna said...

memang vogie da vasss all the gambars...

nanti aku nak curi ekh... tq..hehe

Mimy Hamid said...

aku nak cilok byk gambar dalam ni ek...tgh berkobar nak buat entry nii

[z@ck] said...

nice nice =)

Eri-chan said...

neena itu bkn trademark i..i punya trademark, hanya di blog i je boleh post..hahaha

Ann Ishak said...

waktu ni aku sedikit blurrrr...sowiii weh, aku pun ade ambik gambo yang ade muka ku lah dalam ni hihihi boleh yer dearrr

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nasib baik kita xda..klu x..kita nak salam bermaafan ngan sapa.. (ayat frust nie sebenarnya..hahahaha :P)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails