COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, September 24, 2010

Icha Dah Makin Besar!


Korang ingat lagi tak pada gambar Icha yg aku snap pada hari raya tahun lepas?  

DSC_0671
Dia memang tengah cuteeeee giler time nie!
Setahun dah berlalu.. now pada hari raya tahun nie jugak aku snap gambar dia sekali lagi... dah makin besar dah rupe anak buah en. teman nie... makin ade iras iras anak dara lah!

DSC_2865 copy
Cute girl!

DSC_2866 copy
I luv her smile!

DSC_2868 copy
Tetiba lak jadik malu nak bergamba... hahahaa....

DSC_2870 copy
Gigi yg masih belum cukup penuh!

DSC_2872 copy
Perfect eyes & lips!

DSC_2873 copy
cam ade lesung pipit sikit budak nie!

DSC_2875 copy
Kalau lah muke mak ngah secantik Icha!  (mak ngah sembunyi belakang Icha jek da laa... :p)

DSC_2876 copy
Serious mode!

DSC_2878 copy
Nangis pulak!

DSC_2879 copy
Susu time!

DSC_2882 copy
Now boleh gelak balik sbb perot dah kenyang! :D

DSC_2886 copy
Kuat makan budak niee! semua dia bedal! 

DSC_2887 copy
suke biler dpt makanan!

DSC_2890 copy
Aaaaaaaaa!

DSC_2893 copy
Duduk di atas pangkuan aku... dok ajak main chok chok pin! hehehe...

DSC_2891 copy
Icha a.k.a Hanis Zalikha junior!

Icha memang cantik!  pasal tu aku gelarkan dia Hanis Zalikha junior... hehehe... ye lah.. dia senyum ker, dia ketawa ker.. marah ker.. moody ker... even menangis pun dia nampak lawa tau!  nie pada pandangan mata aku ngan en. teman laa... tu lah yg aku nampak pada Hanis Zalikha jugak... minah tu memang cun!  aku sangat admire pada rambut Hanis!  takpe lah... dpt anak buah yg cam ala2 Hanis pun dah gumbira dah rasanyer! :D

Btw, niie lah aktiviti aku kat kampung hari tu... tak kuar memanaa.. panas... dok lepak2 layan anak2 buah en. teman nie jek laa... Icha nie payah sikit nak ajak posing.. kene tunggu moood dia elok.. or amik secara candid jek gambo2 dia.. tu yg agak payah aku nak posing ngan dia tuu!  takpe... tengok nanti biler dia dtg beraya umah aku... nak tak dia posing ngan aku! hehehe....

20 comments:

-NiD's- said...

seriuosLy..icha saNgat chuMiL.......

lady XOXO said...

ha uh toi tu sis nida.. mmg comei toi budak ni.. sure sok besar.. LAWA tueeeee... nice pic sis neena

Shu Shinju said...

suka pic yg dia tgh nangis tu.. mcm dibuat2..hehe... comel sungguh dia...

mekchu said...

comel.. nak bby girl comel mcm icha.. amin..

-ini diary saye- said...

kak nak amik satu pic bolayyy?? nak wat pic kat fb eheheh she sooo cute!

sipisenan said...

cute nye die.. hehe

mrs.hanibunny said...

comei!!!

Softtouch [Hanim] said...

mmg cute n jelita icha nie..sgt2 comel

Mia-Ina said...

ewah icca jd perhatian la...comei

SURIA AMANDA said...

comei icca...pinjam boleh?

NeenaAnuar said...

NiD:
TQ untie nidaaa... :)

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
TQ dear! ;D

NeenaAnuar said...

Shu:
hehehe... time tu memang dia tengah nangis sokmoo.. tapi tetap maintain cute kann.. :D

NeenaAnuar said...

mekchu:
insyallah aminnnn... neena doakan buat mekchu yer.. kalau boleh time preggy nanti.. tengok2 lah selalu muke Icha nie.. :D

NeenaAnuar said...

ini diary saye:
hehehe.. kalau baby akak boleh jerk kalau nak amik.. tapi nie anak buah en. teman.. so tak tahu mak dia ok ker tak.. takpe.. nanti akak tanyer2 kan dulu kat mak dia yek.. kalau dia bagi nanti akak roger2 kat awak boleh keh! ;D

NeenaAnuar said...

sipisenan:
TQ uncle! :D

NeenaAnuar said...

mrs.hanibunny:
TQ untiee! :D

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
TQ untie! :D

NeenaAnuar said...

Mia-Ina:
hehehehe... :D

NeenaAnuar said...

Amanda:
hehehe... tu nak kene tanye emaknye dulu... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails