COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, September 30, 2010

Now He's Teenagers! Just Couldn't Believe It! :(



14 September 2010 bersamaan 5 Syawal... genap lah usia 14 tahun anak buah jantan aku tu...  masa berlalu ngan begitu pantas!  sedar tak sedar.. dia dah menginjak ke usia remaja!  dah aqil baliqh dah pun! tapi aku masih lagi rasakan yg dia masih anak kecil yg pernah aku jaga & dodoi satu ketika dulu....

Nama Sebenar... Mohammad Asyriq!  Panggilan manja dia.. Mamat!  Ingat lagi in 1997.. anak buah aku yg kedua nie dilahirkan!  aku masih di tingkatan 5.. time tu aku sibuk mentelaah buku nak exam SPM.. and time tu jugak lah aku sama sibuk excited dpt anak buah baru....

Mamat time kecik cute sangattt!  mak dia kata time preggy.. mak dia suke minum air soya bean! patotlah mamat keluar2 jerk putih  cam air soya!  hihihi...  gambar time dia baby tak der dlm simpanan aku... kat akak aku banyak lah kot.. yg ade dlm collection album aku yg nie jerk...

time nie dia memang cute giler!

kecik2 dah smart & hensem anak buah aku nie!
Skg umur mamat dah 14 tahun!  ish! serius aku cam tak leh percaya dan sukar tuk aku terima yg dia dah pun besar panjang.. dah jadik anak bujang dah pun!  Dari dia kecik sampai besar.. aku tak penah missed kalau jumpa dia ngan akak faten.. aku mesti kissed and hug them!  pendek kata semua anak2 buah aku buat camgitu... tapi biler dia dah besar nie.. nak2 lagi dia anak jantan.. harus lah dia segan biler kite cium2 dia... cam akak faten walaupun dah besar dia ok jerk.. sbb dia perempuan kann.. tapi cam mamat nie aku paham laaa.. dia lelaki.. so harus dia dah start ade rasa malu dlm diri dia... tapi tulah.. masalah aku skg nie masih rasa dia cam kecikkk jerk... sekecik cam kat dlm gambar2 kat atas tu.. yg mana aku boleh dukung.. peluk & cium cam dulu2.. but now of course lah tak dak dukung... patah lah tulang 4 kerat aku nie.. hehehe... tapi tang hug & kiss (kiss pun tang pipi jerk laa) tu yg aku tak boleh nak ubah.. dah cam sebati dlm hati aku nie biler sayanggg kat anak2 buah sendiri.... and bende tu jadik secara automatic coz to me that's the only way I can share my loves with them!

Gambar kenangan sewaktu b'day mamat yg ke berapa entah.. tak berapa nak ingatt.. time nie aku masih belajar di UiTM.. uishh! senggall sungguh rupe ku diketika ini! huhuhu....

DSC_3015 copy
My latest picture with Mamat... dah nak makin sama tinggi ngan aku dah.. tak lama leh potong ketinggian untie dia nie! huhuhu....
I all my nieces & nephew!  Semoga diaorg akan jadik anak yg baik for their own parents!  Aku tak tahu diaorg baca atau tak blog aku nie... tapi in case satu hari nanti diaorg terbaca my blog... sekurang-kurangnyer diaorg tahu how much do I ♥♥♥ them! ;)

Story about birthday celebration Mamat on next entry yeah! :)


20 comments:

lady XOXO said...

aiceh.. sis.. cute ler ur MAMAT tue.. naseb baik wina dah tua.. wkkakak

Lady of Leisure said...

samalah kita neena, anak buat dah nak sama tinggi infact ada yg lebih tinggi from me dah pun hehe

risa said...

new follower neh..
suka plak and melekat sekejap ngan blog neena...cantik adik neh:)

Dee said...

neena..bila baca entry ni teringat kak dee pya anak buah yg serumah ngan dee..dr kecik dee jaga basuh berak kencing suma..skrg umur dh 26..hahaha..abang2 dia lagilah..dh beranak pinak..aiseh..dee dh jd nenek sedaralah..tuanya..huhuhu..

SURIA AMANDA said...

aisey..dah nampak ketuaan kan?anak buah makin lama makin besar..kita yang makcik..makin lama makin tua...aiseyyy..

Shu Shinju said...

ermm..hensem si mamat ni... hepi belated birthday to mamat..

untie nin kasi adiah ape erk?

CuppyCakeMommy said...

babe..i pun sayang gila ngan anak buah i..ampai dh besar pjg pun still i peluk ciummm

Ann Ishak said...

neena...muka hang masa dkt UiTM tu, cam comei2 jer

-NiD's- said...

sis....hahahaha muka sis time studi dL...wah.....takleh tahaN tgk..kikikikkii....menten cute....
ermmm satjakan putaran masa berlalu..anak sdra akak dh teruna dh..ensem lak tuh...

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hahahaha... dia lom cukup umurr tuk wina! :D

NeenaAnuar said...

Lady:
tu lah kannn... hehehe...

NeenaAnuar said...

risa:
hi sis! TQ so muchhhhh!! malu lak rasanyer! hehehe....

NeenaAnuar said...

Dee:
hihihi.. takpe sis... nenek vogue! title tak jamin apaa2.. yg penting we're still look young and younger! hehehe...

NeenaAnuar said...

Amanda:
tu lah pasall! hehehe.. takpe... tua2 yg vogue gituuU! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
wahh.. leh tahan mamat dpt pujian kat sini.. TQ semuaaa... :D

NeenaAnuar said...

CuppyCakeMommy:
tu arrr... rasa kalau boleh sampai2 biler2 nak wat camgitu jerk kannn...

NeenaAnuar said...

Ann:
hahahah.. comeyyy apa nyerrrr... muke senggall giler! :p

NeenaAnuar said...

NiD:
cute apa nyer dik oii.. muke cam org asli jerk tu! hahahaha...

POSH76 said...

hensem mamat ni cam ala2 actor hindustan gitu hehe

azzey said...

Neena: Happy birthday to him....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails