COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, September 22, 2010

Syurga Di Telapak Kaki Suami!


Kalau dulu syurga di bawah tapak kaki ibu... skg syurga aku di bawah tapak kaki en. teman!  kalau en. teman tak ampun kan dosa aku... tak bau syurga lah aku gamaknye! huhuhuhu.........

Lepas mintak ampun dari ayahanda... giliran memohon keampuanan dari suami terchinta pulaa... korang perhatikan betol2 rupe en. teman yer.. setiap gambar riak wajah nya berbeza bezaa....

DSC_2681 copy
Bee.. I mintak ampunn.. dari hujung rambutt sampai hujung kakii... (time nie dia leh senyum lagi)

DSC_2685 copy
Halalkan makan minum I Bee... (muka dia dah lain sikit)

DSC_2688 copy
Time nie aku dah start EMO... suara dah tak kuar.. mula lah en. teman berubah ke wajah yg lebih sayu!

DSC_2691 copy
Sessi muahhh muahhhhhh perlu ade..

DSC_2693 copy
Sessi Pelok-Pelok plak!

DSC_2695 copy
Lepas tu tak reti2 nak tadah tapak tangan? hahahaha....

DSC_2698 copy
Yiiiiihhhhaaaaaaa!!! Dapat jugak akhirnyaaaaa!!!! 

DSC_2702 copy
Dah dpt... harus lah kasik cium lagi sekali kannnnnn.... :p
Actually aku memang nak nangiss sangatt dah time mintak ampun ngan en. teman nie... tapi aku control sehabis baik coz cam segann pulak air mata nie nak kuar sbb depan family members yg lain... hahaha.... so jadik sebakkk jerk laa.... tapi biler dah balik umah sendiri sebelum bertolak nak balik kampung... lagi sekali aku ampun... time tu relax sikit.. nak ckp apa pun tak der nak control2... bebas tuk meluahkan rasa hati antara satu sama lain! pastu nak peluk cium lebih pun senang sikit! hahahaa.. gedik lebeyyy aku kannnn... :p

32 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

duit raye utk en. teman mane?

-NiD's- said...

wah romantis gitu.....cute jerK....

tahun nie salam hubby dalam bIlIk jewk.....SIAP pakai bj pagOda jaa..ilang dh bj raya..ehehheheh
ada gak sessi drama....kenapa dalam biLik mOhON kemaafaan..seBab maLu nak open-open makLoomlaa beraya umah M.I.L

akak + En.teman = sHErasi lah..cUte caPEL...

azzey said...

Neena: antara adegan yg paling wajib di pg raya ni...

Iena said...

yer2, syurga kita di telapak kaki suami... tu yg dorang kerek guna 'kuasa tapak kaki' tu beb. hahhahaa...

Mimy Hamid said...

ohhh neena nuar...kenapa korang suka romantikkkkkkkk..suka laaaaaaaaa...pss duit raya baper tu....nuar aku tak de ke

Shu Shinju said...

so sweet....jeles ai...

akak... nampak tebal jer sampul raya tu.... hehehe....:)

lady XOXO said...

ha uh ar.. mmg sweet husband n wife.. wina paling suker pic babak2 hubby sis cam nak nangish n sis cam nk nangish.. tapi wina lak teharu tngok.. tapi pic sis salam ngan ayah sis tu lg wat mengalir air mata terus... uhuuuuuuu.. wah2 dapat duit raya.. besh ar...

SURIA AMANDA said...

kenapa Lisa x dapek pun duit raya...oh..tidak...kena mintak ni kan? psssstttt banyak tak dapat duit raya..

ratusiput said...

part ni me.........mang aku kenot handle la...thn ni dpt mntak ampun tru tepon je...yarabbi...takble nk kate apa dah...suara takble kuo....nangis je...

NeenaAnuar said...

sen0r!ta:
tak der! hahahaha....

NeenaAnuar said...

NiD:
waaaaa.. tu lagik romentik tuuu!! I loiikkeee! hehehe...

NeenaAnuar said...

azzey:
hehehee.. tu lah tuuu.. :D

NeenaAnuar said...

Iena:
hahaha.. tu lah... belajar dari laki ko lah nie!

NeenaAnuar said...

Mimy:
hehehee... berapa tuuu.. biar lah rahsiaaaaaa! kekekeke.. nanti ko mintak kat nuar yek! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
tebai kaaaa?? banyak duit seringgit jerk kottttt! hahahahaha....

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
TQ dear! nanti wina dah kawin mesti wat aksi2 cam gini gak di pagi raya... hehehe...

NeenaAnuar said...

Amanda:
nanti lisa ade baby leh dpt! heheeh.. banyak tak banyak laaa! hahaha..

NeenaAnuar said...

ratusiput:
alolololo... cian nyer ko! takpe harap2 tahun depan hubby ko ade beraya ngan ko yek!

SHILZ said...

hi neena! i just nak tanye mcm mane u upload pic besar mcm ni eh. tak payah resize eh?

Eri-chan said...

wah wah gitew....
ko nak bermanjaan lebih ngan laki sendiri pe salahnyer..hehe tapi kenalah cover ek..kang qaseh tgk kang....tanya2 kang..hehe

POSH76 said...

kalu mintak maaf ramai2 mmg segan sikit...tapi mmg kene repeat yang privacy punyer hehe

NeenaAnuar said...

SHILZ:
hi dear! owh I guna flickrs... tapi like double work sikit la.. mula2 kene upload gambar kat flickr dulu.. then baru copy the HTML codes and paste it here... kite boleh pilih saiz apa yg kite nak...

if not now ade blogger.com dah ade new layout which you can change it at your setting.. pilih "Updated Editor"... kat situ pun boleh upload gambar secara saiz yg besar direct from blogger.com jerk! :D

SHILZ said...

ouh ok thanks neena. anyway bergenang air mate tgk pic salam dgn ayah tu..sedey ah!! haha..hadoi..eh i dah follow u.nice blog nice pic!=)

Deqna said...

aku pun sama. harus salam suami masa depan org ramai cakap ala2 jer.. cover line lah katakan..cuba time berduaan time ampun maaf tu memang lah tangkap leleh..hehe

ko memang teror mengmecing2kan baju kan..

cikbedahlaser said...

amboiii ...

nasib en.teman x tgkap leleh..
klu x utk entry ni pon sy sebak..
ahahahahahahaha

sy bile tgk akak dgn suami ni...baru sy teringt...dh 3 kali beraya dgn suami sejak kawin...sekali pon xde sesi gini....yg ade...lepas solat raya tu...salam2... tu pon tgh2 org ramai kt surau tu...hahahaha... thn lepas dlm kereta...sbb nk g kerja..hehehe

Ann Ishak said...

wah2 dapat berape duit raya tuh...

NeenaAnuar said...

SHILZ:
hehee.. TQ dear! will link your too later! ;)

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
hahahahaa.. tau takpe! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
tu lah pasal beb.. tiap2 tahun camgitu lahhh kekdah nyer.. hehehe..

NeenaAnuar said...

Deqna:
betoi tuuu.. setuju! ;D

NeenaAnuar said...

cikbedahlaser:
en. teman tu pandai cover line.. biler berduaan pun sangat susah tuk dia keluarkan air mata.. cuma yg leh nampak sebakkk dia jerk la... hehee..

owh.. u shud do it dear... takpe.. next raya buat yek! ;D

NeenaAnuar said...

Ann:
jeng.. jeng.. jenggggggggggg... amount nyer adelaahhhh.. alamak.. I nak ke toilet la.. kite share later keh! :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails