COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, September 28, 2010

Org Shopping Before Raya... Tapi Aku Suke Shopping Lepas Raya!


Hari tu aku dah citer sampai raya ke-5 kan?  ok.. on raya ke-6... aku ade kat umah jerr.. kerja2 pembersihan rumah giat dijalan kan!  seyes umah aku agak tonggang terbalik sewaktu menyambut lebaran.. hehee.. alaa.. kalau aku kemas cantik2 pun buat apa.. dah tentu2 umah aku 'closed'... bukan ade org nak dtg beraya punn... dah tentu2 pagi raya umah ayah.. petang raya dah balik kampung en. teman... so better dah balik umah baru kemas apa yg patot... :D

So, lepas dah kemas2 umah semua... tetiba terasa cam nak gie shopping kat IKEA!  actually plan asal memang nak gie IKEA before raya.. coz ade SATU bende alah yg sangatt penting en. teman nak beli... ingat yerr.. SATU & EN. TEMAN jerk yg nak beli.... tapi biler dah bawakkkkkk isteri yg giler shoppingg ke sana... waimaaaaaaaaaaaaaaaaa... inilah jadiknya!!

DSC_2896 copy
Tadaaaaaaaaaaaaaa....... hasil borongan si isteri!  brg en. teman satu jerk! yg lain tu semua brg2 aku! hak... hakk... :p
Aku memang boleh gone crazzzzyyy biler ke IKEA!  semua yg aku tengok.. semua nyer aku tertarikk! hehehe... owh btw, sib baik lah hari tu tak de kesesakkan berlaku di IKEA.. sangat tenang nak carik parking.. jalanraya pun smooth jerk.. maybe org masih ramai bercuti hari raya gamaknyer... and then nasib baik jugak kesemua brg2 nie muat kat bonet kereta hari tu... kalau tak.. tak pasal2 nak kene mintak IKEA wat delivery.. melayang lagi RM75++... hehehe... anyway... apakah brg2 yg aku shoppingkan tu?  errmm.. tunggu lah aku citer dlm next entry keh!  sbb gambo lom download lagi lahhh!  :D


14 comments:

Azmiezas said...

Ye lah..kalau pegi IKEA, memang tak sah kalau tak penuh bonet kete kan??...

Queen said...

uish..banyak jugak u shopping neena..heee

-NiD's- said...

wahhh kakneenaa....banyaknyaa sopIn....bestkan sopin pas raya rileks skit..ehehe

Rizziela said...

tak sabar nak tengok barang borongan tu mengambil tempat kat rumah tu

lady XOXO said...

uish sis.. shopping nampak.. wah2..

Softtouch [Hanim] said...

byknya neena soping...lg best sbb xramai org..

Atiqah Adnan said...

ikea!! bestnyee.. dah lame tak jalan sane..

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
betoi2.... kalau dah tak muat sangat.. end up terpaksa lah cater lorry IKEA plak! hehehe...

NeenaAnuar said...

Queen:
hehehee... tak leh lah banyak mana... kalau ikutkan hati memang leh jadik double dari nie sebenarnyer! hahaha...

NeenaAnuar said...

NiD's:
ha'ah... relaxx.. tak ramai org... nak pilih and tengokk barang pun senang! :D

NeenaAnuar said...

Rizziela:
hehehe.. insyallah akan di keluarkan cerita nyer kelak! :D

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
ngeeeeeeeeeeeeeeeeee... :D

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
betoi tuu.. tenang ngan aman jerk rasanyer! hehehe...

NeenaAnuar said...

Atiqah:
nanti jalan2 KL... Qah jgn lupa singgah IKEA ye! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails