COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, September 6, 2010

CONTEST : I ♥ PINK!


Ngada aku nie.. dah dekat nak raya pun sempat nak joint contest lagik! hahaha.... actually hari tu buat blogwalking kat blog Mama Zharfan & Naira... terjumpa Contest I ♥ PINK nie.... terusss rasa cam nak joint... sebab aku kaan sememangnyer pencinta pink!  and kebetulan pulak ade gambar yg sesuai.. so joint jer laaa... sambil2 leh tambah kenalan kat alam maya nie... :D





Ok, jom tengok syarat2 penyertaan bagi contest yg di anjurkan oleh adik Pinky Girl nie....

1. Penyertaan terbuka kepada semua blogger yang berada dalam Malaysia tanpa mengira jantina, umur atau bangsa. Tapi entry mestilah yang boleh difahami. Hihi. ~ ALRITE!

2. Terpulang bagi anda sama ada untuk follow atau tidak blog Pinky Girl Talk, tetapi keutamaan diberikan kepada mereka yang follow blog saya. Supaya anda mudah terima setiap update. ~ I FOLLOWWWWWWWW..... :D

3. Syarat paling penting: gambar yang dipertaruhkan adalah original milik anda. Di dalam gambar tersebut perlulah adalah unsur-unsur warna pink. Lagi banyak tema pink dalam gambar tersebut, maka peluang jadi pemenang lagi cerah. Hanya sekeping gambar yang perlu dipertaruhkan. Ceritakan serba sedikit mengenai gambar. ~ ALRITE!

4. Banner contest ini mestilah diletakan di sidebar blog anda dan pastikan juga ia di 'link' kepada
Pinky Girl Talk. ~ DONE!

5. Setelah selesai semua perkara di atas, sila lah tinggalkan komen di entry ini. Saya akan meninggalkan jejak di entry anda atau ruangan shoutbox sekiranya nama anda telah tersenarai. ~ ALRITE!

6. Tarikh tutup adalah pada 9 September 2010. ~ ALRITE!

7. Pemenang akan memperoleh RM 30 yang akan di 'bank in' ke dalam akaun anda. Dua pemenang lain yang bertuah akan di sponsor oleh : Lovelyhandmade card. ~ ALRITE!


Waktu nie aku pergi ke majlis pertunangan cousin aku... kain & corset pink tu merupakan baju waktu aku bertunang dulu... then top kebaya tu aku beli material and jahit just to mix and match jer!  I simply loiikee this outfit coz colur pink nie veryy light and sweet!  memang tak boleh nak lari dari warna pink.. sampaikan waktu nak beli handbag pun tertarik ngan warna pink.. and biler org bagi hadiah cekak rambut pun berwarna pink! :D

13 comments:

lady XOXO said...

So Cweet Sis Neena.. Good luck na.. ayu toi dier

♥ Vee Violet ♥ said...

sweeetttt!!!
semua pink okay?
=)
*psssttt... dalam warna ape dear? lol! joke...joke...*

NEENA, I MISS YOU SOOO MUCH!!!

Pinky Pixie said...

woah, cumil. gd luck ya..=)

SURIA AMANDA said...

good luck akak....cantik henbeg akak tuh..

-NiD's- said...

saya Vote kakneeenaa...gilas comeLl...PInk gituh

Shu Shinju said...

mmg sweet sgt.. gud luck kak neena...:)

joijoi80 said...

sis neena pakai aper2 pun memang cantik..gojes...... puji ikhlas nih taw.. bukan bodek heheheheh

mekchu said...

psstt... yg dlm2 tu fenk tak?? kalo fenk, harus ada xtra marks.. hahaha.. good luck :)

Are'Ja_(",) said...

cantik :)

MiYOKO TACHIBANA said...

sweetnye, sis neena..like ur bag n ur kebaya....light pink yg sweet.. :)

cik anis haniza said...

alaa kak neena..nape tak taruhkan gamba taim bufday party tu..yg serba serbi pinky tu..hiks.. ;p

neway gambar ni shomel jugak..gudluck!!!

Ann Ishak said...

meletopsss nok

IzzaH si pari pari said...

tanteknya~~

*slmt ari raya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails