COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, September 28, 2010

Eh Neena.....hye Neena!


Buat pertama kali nya... aku di sapa oleh blogger di tengah2 tempat awam!  serious sepanjang aku berbloggin nie lah pertama kali ade yg sudi menegur... before this mungkin ade yg penah terseerempak ngan aku... tapi tak tegur... malu miow miow kot! hehehe... tapi sumpah kalau korang tegur aku... aku takkan malu miow  miow punyer sebab aku akan bercakap lak tanpa henti! hahahaha... kalu korang tak percaya... tanyer blogger Desire Queen nie hah!

Aku terserempak ngan Nik kat IKEA itu hari!
Tengah jalan2 kat tempat carpet... tetiba ade org tegur... "eh neena!"  terus aku tersentak sekejap!  dok pikir.. sapa pulakk minah yg tegur aku nie?  sambil2 tu dok tenung muke dia betol2.. and at the same time still senyum & ckp "Hai!"... biler Nik tengok aku dah blur2.. terus dia kata.. "Don't worry.. you memang tak kenal & cam I... I'm your blog reader!"  teruss aku kata... "WoooOOOOooooOOOOooo" kan dah pajang woooo aku! hahahaha...

So terus lah dia perkenalkan diri dia.. biler dia sebut jerk Desire Queen... aku terus cham! sbb dia selalu gak comment kat blog aku...

Thanks Nik coz sudi tegur Neena... kalau takk.. confirm kite main selisih bahu jerk hari tu! hehehe...

Gambar2 nie semua aku cilok dari blog Nik!  This time en. teman keluar tak bawak camera godang dia... dia kata kang nak angkut2 barang from Ikea leceh... and then, time tu jugak lah HP aku punyee battery pun kong! hampeh tol! sib baik Nik punyer camera phone berfungsi... ade gak laa gambar kenangan! hehehe...

So pada korang readers2 aku yg kot laaa lepas nie ternampak or terserempak ngan aku.. jgn segan2 tegur me okkk.... sometimes aku tak chamm muka korang.. so kalau korang chamm muke aku... just say "HI" ok! :)


26 comments:

lady XOXO said...

haaaaa camni ler sis..tak combong.. tu kami suka ni.. ehehheh.. nice pic

Softtouch [Hanim] said...

neena peramah yer?kalu sy terjumpe neena sy tegurlah yer..sy ni xperamah..malu jgk nk tegur2 org..

azzey said...

Neena: mslhnyer x pnh terserempak! klu terserempak sure kecoh punya.....hu3....

Queen said...

ye..lepas tuh bile jumpe lagi kat bahagian depan2 tuh...hye lagik..dan lagik..smpai terlinta sdalam kepala..nie berapa banyak kali nak hye nieyh..heeeeeeee.....

seronok sangat jumpe neena.....

sape2 lepas ni jumpe neena..

just panjangkan hye tu

Hyeeeeee Neena,...

hee...confirm akan dengar ketawa comel die..ngeeee

MiYOKO TACHIBANA said...

teringin gak nk jmpa sis neena...
bile la bole terserempak ni....

joijoi80 said...

saper x cam muka neena ala2 artis bollywood tuh... bukan readers blog pun tetap akan tertoleh2 4.5.6 kali...

Wahidah said...

wah nasib baik org tk tegur n ckp eh neena nak autograph..hehehe..:)

♥ Vee Violet ♥ said...

sweeettt... bilelah agaknye vee nak terserempak dgn neena pulak nie...
=)

Eri-chan said...

vavavava....blogger pun dah terkenal..artis pun org tanak sapa HI dah..ahahahaah

Ann Ishak said...

"hi neena...i pembaca blog u"
tegur dah ni hihihih

Shu Shinju said...

wah...cam artis la kak neena.... bila la shu nak terserempak ngan kak neena plak ni... huhuhu....

Aini said...

hehe.. best ek.. berkkawan dalam blog pastu tetiba terjumpa kat luar pulak =)

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hehehee... akak ko nie terlebih peramahhh dikk.. takot gak kot2 ade yg tak bekenann! ahakksss! :D

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
Owh.. sila2.. jgn segan2 tuk tegur saya yer.. insyallah kite leh begambar bersama.. :D

NeenaAnuar said...

azzey:
hehee.. takpe... mana tahu satu hari nantiii! :D

NeenaAnuar said...

Queen:
hahahahahha... cute lah you nie Nik! again nice meeting u that day.. kalau next time terserempak lagi ngan neena.. jgn lupa tegur.. 'eh neena.. hye neena' tau! hehehe.. :D

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
insyallah satu hari nanti... akak pun nak sgt jumpa kawan2 blogger yg kat penang dan di tempat2 lain! :D

NeenaAnuar said...

joijoi:
hohohohhohho... segann tul I skg nie tawww! hehe.. tQ dear! kalau jumpa I kat luar nanti tegur2 yer! ;D

NeenaAnuar said...

Wahidah:
muahahahahahaha... takot I lak yg fengsan kat situ silap hari bulan! hehehe....

NeenaAnuar said...

Vee:
tu lahh.. me too nak jumpa you dear! insyallah satu hari nanti pasti kite ketemuan! ;D

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
eh ye kerr?? hahahaa...

NeenaAnuar said...

Ann:
hahaha.. eh.. rasa2 cam kenal lah you nie! kekekekeke...

NeenaAnuar said...

Shu:
ishh.. mana ade taraf artis dik ooi.. biasa2 jerkk.. takpe.. i'm sure satu hari nanti kite akan ketemuan jugak.. kalau tak kat KL.. kat penang.. if not kat tempat lain jugak! ;D

NeenaAnuar said...

Aini:
tu lah tuu... makin bertambah2 kawan kann... :D

-NiD's- said...

akak....kalO saya pn..selamba jaa sapa akak..sapa taknak begamba ngan akak yg cun melecun nieh.....eheheheh.....dhtuh FRENDLY sngt..suka..suka..admire sngtt nak jmpk akak....

NeenaAnuar said...

NiD:
huhuhu... blushing nie blushing! :D

insyallah dear... nanti 1 day kite jumpa bersama-sama keh! muaahhss!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails