COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, September 23, 2010

Sessi Menadah Tapak Tangan Dari Uncle Nuar & Untie Nin!


Mari... mariii.... sapa nak duit rayaaaaaaa!!

DSC_2739 copy
Amboi Untie Nin tak hagak hagak... siap berkipas ngan duit raya! :p

DSC_2743 copy
Anak buah-buahan yg pertama.... Kakak Faten!

DSC_2744 copy
Amboi2... biler nak dpt duit raya... senyummm sampai ke telingaaa yer kak faten!

DSC_2748 copy
Nampak tak muke Untie Nin penuhh ngan NUR @ Cahaya kat situ! hahahaa... nie semua en. teman lah nie.. biler passkan camera kat akak aku tuk snap gambo.. tak di set nya dulu flash tu ke arah yg betol... tak pasal2 muke aku ade double tone! hehehee....

DSC_2755 copy
Anak buah-buahan yg no. dua pulak!  Adik Mamat..

DSC_2758 copy
Makin hensem lah anak bujang aku sorang nie!

DSC_2760 copy
Cium duluuu.......

DSC_2762 copy
Muaaahhhhhh!!!!


DSC_2764 copy
Baru leh dpt duit rayaaaa.... hehehehe...

DSC_2773 copy
Anak buah-buahan yg paling kecik buat masa nie.... Qaseh yg bergigi satu di bawah! hehehe....

DSC_2776 copy
Biler kene suruh cium Uncle Nuar dia.... mula lah dia panic!  Korang kalau nak tahu... Qaseh sangatttt takot ngan Uncle Nuar nyer....  nanti lah satu hari aku wat satu entry khas camner reaksi Qaseh biler berdepan ngan uncle nuar dia! hehehe....

DSC_2783 copy
Dia yg masih dlm ketakutannn.. sbb uncle nuar dia ade kat situ! hahahaha...

DSC_2785 copy
Alolololo... meh lah Untie Nin polok dia sikit!

Sib baik lah anak buah-buahan aku baru 3 org... boleh lah budget besar sikit tuk diaorg setiap sorang... kalu lah ramai.. harus qouta memasing berkurangannnn... hehehe...  so sapa2 nak duit raya dari kami.. sila lah dtg beraya ke rumah kami hanya pada hari raya pertama sahaja yer! confirm ramai yg tak leh dtg!  Hahahahahaha.... :p

14 comments:

Shu Shinju said...

nk duit raye jgk..... comelnye qaseh berbaju kurung...:)

Iena said...

seb baik anak sedara ko 3 jer beb... ko bayangkan aku yg dekat 30 org di kedua belah pihak... mmg terpaksa catu r...

qaseh ni kan... sgt comel la budak ni... lagi2 ngan baju kurung dia tu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nanti nak soh amani beratur gak la...hehehhehe....:p...
qaseh cute sangat...

Mya said...

alololo tomeyynya qaseh salam salam tu..

Eri-chan said...

3 org je baru....nuar takde anak buah ek...aku 47 anak buah ok..cucu 3 org..pengsan!

Mia-Ina said...

suke tgk qaseh yg cute

NeenaAnuar said...

Shu:
meh dtg raya umah akak! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
perrrgghhhh... ramai giler.. memang confirm kene catu tuu! huhuhuhuhu...

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hehee.. boleh2.. dtg beraya umah Untie Nin yer Amani! ;D

NeenaAnuar said...

Mya:
hehehee.. :D

NeenaAnuar said...

Mia-Ina:
TQ untie ina! :D

Mimy Hamid said...

ko pndai kannn nak duit raya ...hari raya pertama...cehhhhhhh...nan adooo...hahaha sumer org blk kg nokk

NeenaAnuar said...

Mimy:
hahahahahahahahahahahaha.......

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
fuyooooo... memang sohih laaaa feningg camgituu! huhuhu.... belah nuar ade... dia ade 4 org jek anak buah buat masa nie!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails