COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, September 22, 2010

A REALLY BIG THANK YOU TO ALL OF YOU GUYSSS!!


Diam tak diam semalam setelah hampir setahun sembilan bulan aku berbloggin... genap lah 201 followers di blog aku nie.... tu belum campur my silent readers! 

_DSC1269 copy
A REALLY BIG THANK YOU TO ALL OF YOU GUYSS!!!!  Meh sini aku cium korang sikit.. harap2 sampai lah kat korang! hahaha....
Aku sayanggggggggggggggggg bangatttttttttt sama kamuuuuu semuaaaaaaaaaaa!!!!  Terima kasih yg tak terhingga coz korang semua sudi jenggah & terjah blog aku yg tak seberapa nieee... seriously aku terharu weii.... tanpa korang siapa lah aku! ceaaaaaa... ayat budget artis niee! hahahahaa....  :p

Lebih aku terharu coz semua yg sudi follow blog aku nie merupakan my GENUINE followers.... tiada sebarang unsur paksaan yg berlaku di situ.... which means most of you aku tak kenal korang.. tapi korang terjah blog aku and then maybe korang berminat... then korang follow...  that what makes me feel really in luv with you guysss! 

Cuma kat sini aku nak mintak tolong ngan korang sikit... sapa2 yg dah follow aku tuu... tapi aku belum follow korang balik.. kalau korang sudi sila lah tinggalkan link korang kat sini yek!  coz aku biasanyer akan follow balik sapa2 yg follow blog aku coz dari situ saja lah cara aku can keep in touch with you guys!  kalau tak nanti cam ter lost contact lak ngan korang kannn... so cara nak keep in touch pada aku adelah lebih baik aku follow blog korang... oh sila jgn ingat ini concept 'you follow me then I follow you' yeah!  Aku ikhlas tuk follow balik blog korang coz as I said... dari situ saja aku leh keep in touch ngan korang yg dah sudi follow blog aku which at the same time jadik kawan alam maya aku..  so biler korang update blog dari situ lah aku tahu perkembangan korang jugak... walaupun tak semua blog yg aku follow tu aku comment.. tapi percayalah yg aku tetap jenggah blog korang sekali sekala tau! :D

Thanks once again guys! Muaaaahhhsssss!!! 

38 comments:

lady XOXO said...

ur welcome.. well ur blog is besh sis.. thats y kami ni pembaca setia u.. ahahaa... so keep it up sis.. u r very friendly nice to b friend with u sis... friendship 4 eva sis.. xoxo

Aini said...

cube letak gambar qaseh sebelah muka akak dalam pic ni.. sekali pandang ada rupa Qaseh la..huhu

SURIA AMANDA said...

welcome...Lisa dah follow lama dah....hehehehe...tapi akak dah follow Lisa ke?

Queen said...

love you too Neena.....agaggagaggaga

Nurhidayah Shamsury said...

thanx kt akak gak sudi jenguk blog ida yg x sebest cam blog akak..i still ikut blog akak smpai bilo²..

CuppyCakeMommy said...

sayang kamu juga...hehehe

-NiD's- said...

LoViu U KakNEena.....Best kawan ngan kakNEena.....

Shu Shinju said...

luv u too kak nenna.. muaaahh...muaaahh..muaahh...:)

Mimy Hamid said...

pasal blog ko ni la aku kenal ko kannnnnnnnnnn.....cayalah memuah

Softtouch [Hanim] said...

hai salam kenal..sy pembaca blog br neena..tahniah yer..

Dee said...

tahniah..follower dh semakin ramai..suka dtg blog neena..gambar cantik2, tuan rumah cantik dan mesra gitew...:)

kak ina mail said...

Akak pun berterima kasih sebab neena sudi jengah blog akak .Akak pun kalau ada kelapangan, suka jengah blog neena.

ratusiput said...

kalau takde blog ko ni...takla kite berkenal2an kan...ehehe..follower aku je yg tak bergerak2...ekeke..

IdzaLia said...

ur welcome... muahh3...

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
thanks dear!! muahhhsss!!

NeenaAnuar said...

Aini:
eerrkk! ye ker? nanti satu hari akak try buat yek! :D

NeenaAnuar said...

Amanda:
of course lah daaaaahhh dear! hah! nie mesti tak check biler akak follow blog dia nie.. akak siap antar comment lagi tau! dah lama giler tuuuuuuuuuuu.... ish.. ishh... ishh.. budak nie! hehehe..

NeenaAnuar said...

Queen:
HUGS! :D

NeenaAnuar said...

Nurhidayah:
ok apa your blog! banyak joint contest! I loike! hehehe....

NeenaAnuar said...

CuppyCakeMommy:
Miss you dear! :D

NeenaAnuar said...

NiD:
akak pun suke kawan ngan nida! thanks dear! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
HUGS! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
betoi2... thanks coz jadik kawan aku! :D

NeenaAnuar said...

Softtouch:
hi dear! thanks coz sudi visit and follow my blog! salam perkenalan! :D

NeenaAnuar said...

Dee:
huhuhu.. terharu nie! thanks sis! I loike your blog too! Muaahhss!!

NeenaAnuar said...

kak ina:
sama2 kasih kak! neena suke blog akak sbb banyak masakan yg buat perot bergendang! hahaha...

NeenaAnuar said...

ratusiput:
betoi2.. alaa beb.. jgn risau.. lama2 naik tuu.. :D

NeenaAnuar said...

IdzaLia:
HUGS! :D

Eri-chan said...

blog best.tp kalau entry tak best aku tak baca gak..hahaha pengakuan jujur...tp selalu aku baca je semua..tp nak komen semua penat gak..ko ni leh tahan entry blog byk naaaa...
tak kisah yg penting gaya penceritaan...terasa mcm ko bckp direct dgn pembaca..eceececece lebey2 aku memuji neena nih....

xi da ya said...

ur most welcome!blog sis sronok utk dibace.gmba2 sume lawa2..
trutama yg makanan tu.hehe.
me follow u:D

POSH76 said...

I mmg follow u...ur blog mmg bess tahniah beb

Deqna said...

well.. i'm the first one right...hehehe.. teruskan blogin yer...

tak lama lagi mau sampai seribu nie..

aku kawan ko alamaya dan alam nyata tau.. hehehe

sLEEping BEauty said...

dear .. i mmg follow u ... tapi tak pasti u follow i ke tak .. hehee,kalau belum ... jom la follow ..

blog neena mmg best .... muahhh

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
ahahaha.. thanks atas pujian dan jugak kejujuran ko dlm memberi komen! itu lah yg aku suke! Thanks beb! :D

NeenaAnuar said...

xi da ya:
hehehehe.. TQ darling! muaahhss! will link your too later keh! ;)

NeenaAnuar said...

POSH:
TQ so much beb coz sudi menjadik reader yg setia for me! muaahhsss!

NeenaAnuar said...

Deqna:
yeaa my fren! TQ sbb kenalkan aku ngan dunia bloggin niee... seribu????? perghh biler la gamaknyer tu! hehee...

NeenaAnuar said...

sLEEping BEauty:
dah lama I follow dear! Thanks! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails