COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, September 22, 2010

3 Beradik Yang Selalu Bercakaran Pun BerMaaf-Maafan!


Hahaha... nie biasa!  3 beradik nie setahun tak tahu berapa kali ade differences... gaduhhh sesama sendiri tu biasaa... alaaa.... biasalah kannn...... mana ade adik beradik yg tak gaduh2 manjaa gituuuu... hehehe....

DSC_2808 copy
Si Angah memohon kemaafan dari si Kak Long....

DSC_2810 copy
Kak Long pun mintak maaf sekiranya ade keterlanjurann di mana mana....

DSC_2812 copy
Si Adik pulak menyusun jari meminta kemaafan dari Kak Long...

DSC_2801 copy
Sama2 berpelukkan tanda lupakan sengketa lama...

DSC_2814 copy
Si Adik kene wat kerja dua kali sebab dia ade dua kakak! hahahahaa....

DSC_2804 copy
Sama2 memohon kemaafan dan keterlanjuran....

DSC_2805 copy
Kecerian terpancar di wajah masing masing...

DSC_2796 copy
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............. :D

DSC_2795 copy
We are Johari's Angel! ;)

14 comments:

-NiD's- said...

tetiga cun......

Shu Shinju said...

cam kembar 3 pic last tu....:)

Mimy Hamid said...

aku dan adik2 pompuan kat umah pun suka bergaduh..heeh time baik hamboi

NeenaAnuar said...

NiD:
owh kembanggg sudaaa! hahahaa.. thanks dear! ;D

NeenaAnuar said...

Shu:
ye ker? sama yek muke kiteorg? :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
hahaha.. kaannnnnn.. :D

POSH76 said...

adatla gado2 manja tp air dicincang takkan putus....tapi korang mmg sweet siblingla hehe

NeenaAnuar said...

POSH:
betoi tu beb.. hehe.. thanks! ;)

Softtouch [Hanim] said...

cantik2 je memasing..mmg ketiga2 perempuan ker?sory lah sy br lagi kat blog neena..adatlah tu bercakaran tp air dicincang xkan putus..

mizzura said...

muka sama jer..(off course lah adik beradik kan..)hehehe..

ratusiput said...

aku just ade abang n adik pompuan je.tu pun dorang sme kl.kat jb aku sorang je.bila sesekali jumpa cam segan.maybe sebab jarak umo kitaorg jauh2.yg rapat skit ngan adik aku je.abang aku gitu2 je...ehehe...

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
hehehe.. takpe dear.. ha'ah memang I 3 beradik jerk and semuanya perempuan.. :D

NeenaAnuar said...

mizzura:
hehehehee... :D

NeenaAnuar said...

ratusiput:
owhh ok.. takpe... at least ko ade gak geng pompuan kannn...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails