COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, January 21, 2010

Dapat Free Sebatang Lagi...


Semalam aku gie tukar 6 bijik casing kosong MAC in order tuk mendapatkan sebatang lagi lipstick MAC! The last aku gie tukar .... beberapa bulan yg DULU...



IMAG0195 copy

Sedar tak sedar dah dpt kumpulkan 6 lagi casing MAC!


Oh ya... aku memang pengguna tegar product MAC! 100% apa yg aku tempekk kan kat muke aku selama hari nie adelah MAC’s brand... al-maklum lah... muke ku ini agak kekurang vitamin... so dgn ke-ijinan en. teman... aku tambah kan lah sikit kann.... sila tahu yg sesungguhnyer aku agak mencemburui insan2 yg tak memerlukan langsung compact powder a.k.a ‘natural beauty’! Tapi tak per... walaupun aku kurang ‘natural’ di muka... tapi aku masih kekal ‘natural’ di bahagian HaTi! Ceeeaaa.... :D



P1060077 copy

Nie lar another new LIPSTICK Freee yg aku dah redeem!
Ok lar kann... setiap satu casing kosong tu MAC amik RM10.. so 6 casing RM60...
So, aku pun secara tak langsung dpt lah berjimatt... tak yah buang duit lagi ngan nak beli lipstick berharga RM63 kann... :)





P1060081

Cantik & suai takk colour nie ngan aku?
Kalau korang kata tak cantik ngan tak suai pun.. aku bukan leh tukar pun.. sbb dah redeem dah pun... huhuhu.. tapi saja gatal nak gak tanyer pendapat korang kann... :p


16 comments:

eQbalzack said...

berbaloi ke guna lipstik RM63? 2 minggu punya duit dapur tu...hehe

POSH76 said...

beb lawa la lipstik i like...kaler apa tu yerk....aku pantang nengok pink purple sukeee sgt hehe

NeenaAnuar said...

eQbalzack:
sesungguhnyer tak berbaloi! hehehe.. pasal tu I dpt free jerrr... so far memang tak penah beli lagi lar... :D

NeenaAnuar said...

POSH76:
thanks beb! I pun sama suke ngan colour2 pinky pinky purple purple.. hehehe..

Yg I amik nie nama dia "Shy Shine"!

ikiqzana said...

mmg kelas pki brand mac ni.. akk suker compact powder mac.. nmpk muker kita licin dn natural.

so sweet color lipstick tu..

salam kenal gak dari akk.

Awien Ghazi said...

a'ah lah macam kajol lah bila pakai lipstik colour ni... hhheeee :D

ini blog wirdah said...

akak..akak..cantik!!
hehe..ikhlas tau pujian ni.kalau tak pakai make up pon,akak still nampak gojess gitu.

eynda said...

Sweet :-)
Dulu pernah tengok promosi MAC kat paper...sape yg sms & bertuah dapat voucher....akak hantar sms & terpilih...dapat le free lipstick 2 batang....satu tu kaler pink cam tu la tapi tak ingat nama...tak tau pun boleh tukar casing lama dapat RM10 setiap satu....next time boleh shopping kat MAC...ketinggalan akak ni hihi...

Lady of Leisure said...

sweetnya warna lipstick tu.. lembut je kan.. i pun suka warna2 mcm ni... skrg jadi cam trend kan... dah jarang nak pakai yg merah menyala hehe..

NeenaAnuar said...

ikiqzana:
yup betol.. betol... kalau ade part2 yg kurang licin tu.. pakai jerk bedak MAC, confirm nampak licin.. heheeh..

anyway... thanks kak! ;)

NeenaAnuar said...

Awien:
hikks.. hikks.. nampak cam kajol ker kojol awien? hahahahaha.... anyway.. thanks deary! :D

NeenaAnuar said...

Wirdah:
huhuhu... kembang kempis kempuss dah akak nyer vunntuitt nie dik... hahaha..

anyway... TQ so much dear atas pujian ikhlas adik tu... Muuuaaahhh!!

NeenaAnuar said...

Eynda:
wah! memang akak bertuah kan.. dpt 2 batang lagi tu..

Oooppss... tapikan kan.. neena kena perbetolkan sikit kat sini yer.. takot2 ade yg tersalah paham about casing kosong tuu... maybe my explanation kat entry tu tak berapa nak jelas...

Ok camnie, actually casing kosong tu, MAC tak amik pun RM10.. neena yg buat rumusan cam ala2 MAC amik RM10 tuk satu casing...

actually MAC buat camni... kite kalau dpt kumpulkan 6 casing plastik kosong MAC, kite leh tukarkan 6 casing kosong MAC tadi tu ngan sebatang lisptick baru from MAC yg berharga RM63... so kalau kite hanya ade 4 casing kosong, kite still tak leh redeem free lipstik coz tak cukup 6 casing... diaorg mesti nakkan 6 casing... MAC takkan bagi duit RM10 per casing.. it just that we can redeem 1 lipstick with returning 6 empty casing...

so yg neena kata RM10 tu hanya like rumusan jer lar.. pandai2 sendiri buat rumusan yek! hehehee.. sorry yer kalau neena buat akak confuse... huhuhu..

NeenaAnuar said...

Lady of Leisure:
ha'ah... now banyak yg dah pakai like more on earth & natural colour... but sekali sekala kalau pakai warna merah menyala... memang melaatoopss gak beb.. hehehe...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nice kaler liptisk tue...nampak sweet jerk..

NeenaAnuar said...

Thanks sis! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails