COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, January 18, 2010

Cinta Balqis!



Meleleehhh air mata aku tengok ending CINTA BALQIS hari nie... sedih tol lar... uhukk.. uhukk.. :((

Apa pun... thumbs up for the good acting done by Zamarul Hisham... Eira Syazira & Feroz Khan!

16 comments:

stardust. said...

hye kak neena!dh lame dh follow blog kak neena.best2.suke la tgk akak ngan hubby.bahagia!
kak..nk tny..mcm mane eh akak letak gmbr besor2 kat blog ni?saye try nk wat jugak..to xjadi le.huhu

NeenaAnuar said...

Stardust:
hi dik!! Thanks for following my blog! singgah2 lar selalu yek! U're most welcome here! :D

Ohhh.. Thanks... mudah mudahan... harap2 berbahagia hingga hujung nyawa.. ewaahh! hihihi..

ooooo.. Ok.. adik kene upload kat third party uploader dulu.. cam akak guna flickr... so upload kat flickr gambar2 adik tuu.. then Copy dia punyer HTML codes dari flickr and then paste kan kat HTML blog adik.. insyallah menjadik gambo yg besar gedabak cam akak tu... hehehe..

selamat mencuba! :D

Lady of Leisure said...

lagu dalam citer ni mcm best gak kan...

stardust. said...

thanks kak neena!puas cube kat blogger tp kecik gak gmbo.hehe.time kasih sudi kongsi tips:)

eynda said...

Salam...hye neena...suka la dgn blog ni...eynda follow ;-)

Cik Yayang said...

Dah abis ek Cinta Balqis ni?
Cmner ending nyer Neena?

POSH76 said...

heboh sumer blog dok citer pasal balkis ni....mmg bess

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaa xsuka la..ingatkan balqish kembali dengan ezany..huhuhuhuh....tapi memang sedey kan ending dia..

NeenaAnuar said...

Lady of Leisure:
yup! me kindda loike it tooo! ;)

NeenaAnuar said...

stardust:
u're most welcome dear! Sharing is caring rite? ;)

NeenaAnuar said...

eynda:
Salam Kak... Thanks for following my blog! rajin2 lar singgah yer kak! Neena pun dah follow blog akak.. nice blog!

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
dah abis dah cik yayang.. ending? secara pendeknyer.. end up Hassan kawin gak ngan Balqis sbb Balqis mengaku kat Hassan yg dia cintakan Hassan.. secara kebetulan pulak Ezany/Emran ade kat situ terdengar kata2 Balqis.. so Balqis kawin ngan Hassan... & Ezany/Emran kekal ngan Mar! *eh tadi aku kata secara pendek.. tapi nie dah panjang lar plak! hahaha*

NeenaAnuar said...

POSH76:
haha.. memang kecoh pasal cinta balqis sana sini kan.. memang bestt citer tuu.... huhu..

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
tu lar.. meleleh leleh air mata kite tengok last scene tuu.. syahdu tol lar..

Suki Cida said...

alaaaa ku tak sempat nak tengok... waktu cuti tu mmg tegar la mengadap... tak pa lepas ni ku tengok episod2 tu secara meraton kat TV3 dot com...

nasaoji said...

saya tak la follw sgt citer ni, sb blk dr opis pun, dah lwt..

tp, aper yg saya suka, watak zamarul hisham tu..betul "cover" diri dia, dia kan bukan macm lembut2 gitu (bukan lembut aww..)..tp., cita tu, tunjukkan dia laki lembut n penyabar..kannn...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails