COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, January 28, 2010

Dah keluar dah...

Alhamdullilah, selepas 2 jam neena selamat menjalani pembedahan.. keadaan neena stabil dan dia dah mula sedar serta sudah boleh bercakap sedikit walaupun lemah...

untuk melihat keadaannye Teman lampirkan foto di bawah ini...

V

V

V

V

V

V


Sakit

"Hai you ollzz, sakit-sakit pun aku ingat korang2 semua taww, tapi aku tak mampu nak bercerita so En Teman lah yang menjadi 'seksatery' untuk aku dalam 3 ke 4 hari nie..hehehe"

18 comments:

Mama Qaseh said...

Mga cpt smbuh yea..
Take care

Deqna said...

Alhamdulillah...

ko pasni rehat byk2 tau.. nasib ada en. teman update blog nie.. taulah sedikit sebyk perkembangan ko kat hospital tuh..

kalau sempat petang ni aku gi visit ko, kalau tak sempat (shah kerja malam hari ni) aku visit ko esok yer).

ko rehat cukup2 tau, buat masa ni biar seksitari ko yg update..

take care fren :)

ina mail said...

alah ciannya adek akak ni.moga cepat sembuh ye. akak tunggu entry dari neena.

POSH76 said...

cepat gak yer...u take care urself taw...get a good rest...en teman mesti okey nyer...hehe

joijoi80 said...

banyak berehat.. jgn luper makan ubat2 yg diberi

nasazfrog... said...

neena berdoa byk2 agar diberi ketenangan jiwa ... utk.. en.suami (anuar) hihihihi siap buat pesanan lagi,, kirim salam kat neena yer,, soh dia jgn byk sgt fikir,, banyakkan rehat... k.. luv u neena. :)

L@n@ said...

take a rest bebeh..!!!

eynda said...

Moga cepat sembuh neena....akak rindu dgn komen2 neena kat blog akak hehe...take care tau...rehat banyak2....rajin2 makan ubat utk cepat sembuh....kalau kena berpantang, jaga makan elok2....semoga semuanyer dipermudahkan :-)

i j a t said...

semoga kak neena cepat2 sembuh yeeee...

MisZ DeAnNa said...

semoga cepat semboh ye sis..

rajen2 makan ubat..

;p

ini blog wirdah said...

alhamdulillah akak selamat..get well soon ya sis :)
wirdah doakan yg terbaek ntk akak.

[z@ck] said...

alhamdulillah semuanya ok..
=)

kim salam kat kak neena ye..

coconut said...

semoga cepat sembut kak neena n hope lepas semua akan jadi baik dari sebelum nyer,take care,lupe nak cakap i am ur blog fan,hehe.so,nanti selalu la berblog yer.huhu

Balqies Arafia said...

ameen. hopefully Iman and I could go visit you when you're feeling much better. xx

Lady of Leisure said...

moga cepat sembuh ya dear..

Cik Yayang said...

Alhamdulillah..
Semoga cepat sembuh...Have a good rest..:-)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

semoga cepat sembuh k dear...

NeenaAnuar said...

To all:

Thanks again for all your prayes & wishes!! I really apreciate it!!

Alhamdulillah.. semuanyer berjalan ngan lancar...

Luv & Hugs! Muuuuaaaahhh!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails