COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, January 29, 2010

Morning @ Pantai


Seperti yang telah dijanjikan, Teman ingin mengupdate status terbaru isteri tercinta Teman nie..

Seperti biasalah kalau dok hospital nie mana boleh tido betul2, ada je ganguan...tapi ganguan yang elok lah, sebab kalau tak susah jugak Teman nak kena buat semua nye...

Thanks to all staff nurse yang banyak membantu menguruskan segalanye dengan penuh tanggungjawab dan mesra...

Teman pun secara tak langsung rasa mesra je ngan nurse kat sini, emmm...ehhhh lain bunyi nye *smiling face*...

Oklah kita back to the story...malam tadi my wife diberikan pain-killer dan Morfin untuk tahan sakit..dalam pikiran Teman, kalau Teman dapat rasa Morfin tu apa jadi pada Teman agaknye..mau melalut la Teman lepas tu, mau masuk Wad orang lain pulak karang...heheheheh

Tapi semua berjalan dengan lancar dan tak ada masalah sampailah ke pagi. Selepas itu nurse buat bed bath, barulah wangi wife Teman selepas semalaman tak mandi...tapi tulah seksa jugak nak uruskannye, kena slow2 kalau tak sakit woooooo...

Selepas itu baru dapat rest betul2 sebab dah bersih dan wangi, bak kata shamsul, GHAU, GHAU BAU DIA...heheheheh...

Bila dah wangi, apa lagi breakfast pun sampai....so di sini Teman sempat ambil wajah ayu wife Teman dengan hidangannya walaupun dalam keadaan menahan sakit...so lihatlah wajah kesayangan hamba nie...



Sakit

Berposing jap sebelum makan cereal + jus epal + buah epal



Sakit

Tetap mantain senyum walaupun senyum kambing sebab tahan sakit punya pasal...

12 comments:

Deqna said...

boleh tahan kelakar lah en. teman nie... wah bermesra ngan nurse2? sesuatu sgt tau.. si shah pun sama masa duk wad dulu, kemain ngada ngan misi2 kat situ..

glad to see neena still can smile.. walaupun masih menahan sakit...

Cik Yayang said...

Alhamdulillah...
Happy tgk Neena masih mampu senyum, walaupn menahan kesakitan, kan...apa2 pn have a good rest yer, Neena..:-)

ina mail said...

sakit-sakit pun maintain senyum,cepat-cepat sembuh tau.

Lady of Leisure said...

masih tersenyum manis...
cepat sembuh ye dear...

[z@ck] said...

en teman ada bakat dalam menulis blog..
apa lagi en teman..blogging la lepas ni..hehehehe

Suki Cida said...

ermmm kalau nak suruh en teman menulis nampaknya kenalah selalu puan neena sakit...

anyway get wel soon pren!

POSH76 said...

walaupun tak chat tetap menten posing
bagus En teman tulun update kan blog...somi soleh ni

kem salam kat cik neena yer

sipisenan said...

smoge cpt sembuh yer.. nnt bley la update blog. hehe~

Liea said...

babe , you looked gorgeous after the operation! Tell me about the operation when we meet k dear! Take care!Rehat selalu tau!

Nur Irfan Juezrie said...

alhamdulillah.. kak neena dh semakin sihat tu npknya.. hehe.. eh.. abg nuar jaga kak neena baik2 tau.. jgn menggatal dgn nurse2 kt sana.. hehe.. kem salam kak neena..Muah!! hugs!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nampak sangat senyuman dalam kesakitan..sian sis...jaga diri k..

NeenaAnuar said...

Beee @ en. teman!!

I told you.. you ramai peminat ok!! So u better continue berbloggin larr... betoi tak kawan2?? hikss.. hikkss...

again to all of you... TQ very much for your concern keh! Luvs you all alwaysss!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails