COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Saturday, January 2, 2010

1st Anniversary for I'm Yours!!!


Oh ya.. hari nie selain dari birthday anak buah aku Qaseh.. hari nie jugak merupakan birthday untuk Blog aku "I'M YOURSs" nie hah! Tak sangka... diam tak diam... hari nie genap setahun dah aku berbloggin! huhuhu...

Nak tau naper aku bagi nama blog aku nie I'm YOurs?? Errmmm.. first and foremost, waktu tu lagu Jason Mraz "I'm Yours" tengah gile2 kedengaran sana sini! and memang aku & en. teman suke sgt2 ngan lagu nie... malah we both memang peminat setia Jason Mraz pun... sampaikan waktu Jason Mraz dtg buat concert kat Malaysia tahun lepas... we both tak melepaskan peluang tuk tengok concert Mr. Mraz nih!

Secondly, why aku pilih I'm YOurss nie jugak atas dasar merasakan dengan apa yg aku coretkan disini merupakan segalanyer tentang diriku adelah milikmu! wahh gitu... tapi betol lah kan.. dah tentu2 aku apa yg aku coretkan disini tentang diri aku... and blog nie merupakan diary alam cyber aku.. so, secara tak langsung ianyer merupakan medium tuk aku share ngan korang apa yg aku lalui tak kire sama ade suke @ pun duka...

Thirdly... I'm Yours tu jugak merupakan lambang cinta diantara aku & en. teman... umpama perumpamaan... diriku milik mu & dirimu adelah milik ku! huhuhu...

First entry aku keluar pada tarikh hari nie jugak i.e. 2nd January 2009.... nak tau camner aku leh terjebak ngan bloggin nie.. hah! semuanyer berpunca dari my buddy Deyna nie lah... awal2 tu aku just baca2 blog dia jer.. lelama dia ckp buat lah blog.. so, aku pun lama2 teruih terjebak dah... and now nie I really do enjoy berbloggin!

Pada aku bloggin nie kalau kite gunakan sebagai satu medium yg betol.. maka betol lah jadiknyerkann.. kite boleh bertukar-tukar pendapat... kite boleh perolehi ilmu jugak dari berbloggin nie ngan baca blog kawan2... kite jugak leh dpt info2 yg berguna... but yet terpulang pada sesetengah individu2 bebal yg merasakan berbloggin nie membuang masa kan?? tu sebab diaorg tak tahu menilai sesuatu medium tersebut... org jugak tak boleh nak marah ngan apa yg kite tulis di blog kite nie sbb dah nama pun blog kite kan? so, terpulang lah pada kite nak tulis apa pun.. apa yg kite nak luah kan pun itu hak kite... siapalah org lain diluar sana nak melarang kite tuk menulis @ menitipkan sesuatu dlm blog kite nie kan? so pendek kata kalau rasa tak puas hati ngan blog org lain... sila lah bukak blog sendiri & tulis blog sendiri ye dak? Tengok Dr. Mahathir pun ade blog dia sendiri kan... "Che' Det Blog's".. macam2 yg dia luahkan disitu... so, berbloggin lah kalau nak meluahkan perasaan yerr... hehehe.. tak kire lah suka ker... marah ker.. sedih ker... riang gumbira ker... ataupun tetiba satu hari terasa diri tu perasaann cantik ker... hah.. tak kira lah... apa saja perasaan yg ade... tulis jerk kat blog nie kan... dah tentu2 blog kite.. umah kite.. kalau umah org kite dok kaco memang lah tak sesuaaiii kannnn... hehehehe..

Apa pun.. insyallah aku akan terus berbloggin... happy coz I can share lots of info here for my readers... especially part aku gie vacation kannn... so, kalau korang nak gie jalan2 leh lar get info from my blog.. then, aku pun dpt kawan2 baru from bloggin... dpt gak macam2 info biler baca blog2 member2 bloggin yg lelain... and also, by now memang dah ramai pun kawan2 baru yg aku dpt melalui bloggin nie.. which is nice to know u guys!! Muuahhh!!

Oh ya.. satu lagi.. aku pun tak sangka dlm setahun aku berbloggin... follower aku mencecah 50 org dah... eleh.. baru 50 pun kann.. ade org tak sampai setahun dah beratus-ratus dah followernyer pun tapi cool jerk.. hehehe.. alah.. korang macam lah tak kenal aku kann.. aku nie kan ker suke meluahkan sesuatu perasaan aku tu... memang perasaan aku terharu nie ngan 50 org followers nie... hehehee.. apa pun... Thanks you ollzz!!!



p/s: nampaknyer layout baru aku nie ramai yg suke yer... hehehe.. Thanks so much yeah!! nak kata 100% complete belum lagi lah.. coz aku tengah tunggu en. teman tuk buatkan aku nyer layout gambar kat header blog aku nie... since aku dah dok membebel2 semalam kat dia sbb lambat sgt dia nak buatkan custom layout tuk aku tuu... teruih dia letakkan dulu gambar nie kat header aku tu.. dia kata dia suke sgt ngan gambar nie....



Sexy?

Bulehh??
Persoalannyerr.... CHEK-CHIII KER?? ahakssss!!


8 comments:

POSH76 said...

Happy birthday to ur blog same age as my blog...keep blogginh taw...i luv to read ur blog hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie anniversary to i'm yours...teruskan berblogging..janji kita hapie dengan apa yang kita buat..pedulikkan lalat2 yang kat luar sana...

and hapie besday to Qaseh...

NeenaAnuar said...

POSH76:
Thank you so much beb! insyallah.. I'll keep on bloggin, nak2 ade readers2 I yg very vouge da vass cam you kann.. :D

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
yup! insyallah sis! kite akan teruskan... thanks coz u've been such a loyal reader of I'm YOurs!! *Hugs*

Thanks Untie PUrple! :D

dkny said...

Wah, blog kak Neena rupa rupa nia 1 yr old saje!! banyak la posting u!! Anyway, Happy Birthday to 'I'm Yours' and Happy New Year to all!! so hubby u kena OT tiap tiap malam utk complete your new layout ke?! lol... but i'm sure it's gonna be a nice one looking at how it is now... Keep it up!! Cheers...

Nur Irfan Juezrie said...

heppy besday i'm yours.. sayang i'm yours.. harap2 i'm yours akan lebih maju lg OK!!

NeenaAnuar said...

dkny:
hehehee... Thanks Darren! He only need to complete my photos section only... hik.. hik...

NeenaAnuar said...

Nur Irfan:
Thanks Jue! Muaahhh!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails