COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, January 26, 2010

Sakit Ker?


As korang dah baca entry aku yg lepas... aku gie Hospital Pantai Bangsar.... Pasti ramai yg tertanyer tanyer kan... aku sakit ker? sakit apa?


Ok lah... seriously aku jenis yg tak kisah nak berkongsi apa sahaja cerita dengan korang2 yg ikhlas berkawan ngan aku... yg ikhlas nak ambil berat tentang diri aku... but I know.. dlm ramai2 pembaca blog aku nie... masih ade beberapa org yg aku kenal which diaorg nie adelah si palat2 yg menggunakan blog aku nie sebagai medium untuk diaorg nak mendapatkan info apa sahaja tentang diri aku... dah dpt info tu kalau duduk diam2 tak per lah jugak... ini tak.. macam2 yg akan diperkatakan dan dibuatnyer nanti!


Yea.. memang betol.. dah aku bercerita... haruslah org dpt info kan? but persoalannyer disini... as I said... ade perbezaannyer antara org ikhlas & jugak tidak... kalau org tu betol2 ikhlas.. walaupun merupakan pembaca senyap... dia akan terus senyap membisu.. cukup sekadar info buat dirinyer sahaja... tapi part yg si tak ikhlas nie yg nam jahanam nie... ade jer kerja2 'kebajikan' yg dia nak buat nanti taww... so, korang2 pembaca setia blog aku nie... jgnlah korang risau keh.. palat2 yg aku katakan nie merupakan palat2 yg aku boleh katakan yg aku kerap gak lah berjumpa dgn diaorg dlm sehari... in fact boleh dikatakan... tiap2 hari aku jumpa ngan diaorg2 nie secara face to face pun...

Since aku tak willing nak share entry kali nie secara open... so kat paragraph bawah nie nanti aku akan buat protection entry... so, pada korang2 yg nak tau in detail about my visit to Pantai Hospital hari tu, please drop your email address kat sini so that aku leh emailkan kat korang password tuk protection entry aku kat bawah nie nanti yerr... don't worry.. aku takkan publish korang nyer email address tu kat sini.. hanya for my info sahaja yer! and also jgn lar segan2 nak tinggalkan korangnyer email address tu ngan merasakan yg seolah-olah korang membuzzy body lak kan... eh.. no.. no... no... memang aku nak share ngan korang2 pun.. ;)







p/s: sorry lah aku telah membuatkan korang rabun dlm membaca protection entry nie sbb tak der paragraphkan.. :p

35 comments:

ini blog wirdah said...

ouh.kat dunia ni mmg mcm2 jenis org kan sis. sabar eh. ape2 pon,hope sis cepat sembuh.

Hanyy Gani said...

salam....i nie silent reader u...suka baca blog u...mcm2 cerita...i sendiri pun tak tahu nk tulis apa kat blog i...if u dont mind pls email me yr password n feel free jengah lah blog i yg tak seberapa n boleh lah beri komen utk i kay...tq

Cik Yayang said...

Neena..
Semoga smuanya berakhir dgn kebaikan utk smua org...doakan yang terbaik...

la illa hailla anta subhanaka inni khutum minalzhalimin..:-(

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

insya-allah di harap semunya akan kembali pulih seperti biasa...get well soon dear... i pray the best for u.. amin.. jangan sedih2 k..jangan pikir2 sangat k...

MisZ DeAnNa said...

sis,

thnx kasi baca..

hope sumenye akan selamat..

insya allah..

jangan risau sgt yeee..

Balqies Arafia said...

kak neena ... mana nak letak email. hope all is well :D

NeenaAnuar said...

Wirdah:
betol2.. memang macam2 perangai & ragam kan... anyway thanks dear!

NeenaAnuar said...

Hanyy:
Hi dear.. thanks for following my blog yeah! Ok.. I've link yours too.. ;)

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
Thanks cik yayang.. insyallah.. mudah mudahan semuanyer semuanyer berjalan lancar... amin...

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
TQ so much for your prayers sis! You too.. take care ok!

NeenaAnuar said...

Deanna:
you're most welcome dear!

NeenaAnuar said...

Balqies:
Thanks deary!

eynda said...

neena....seram sejuk jugak akak baca...kesian neena....takpe kuatkan semangat demi masa depan....semoga cepat sembuh...take care yer...

eynda said...

neena...kesiannyer...takpe jangan risau...demi masa depan...take care ye..

alia said...

salam kak..
sy silent reader akak lama dah..
sronok bace blog akak..
kalau sudi email la pasword eh..

eynda said...

Take care neena....buat apa yg terbaik demi masa depan k :-)

Mummy Zacky n Nuyeen said...

neena..terkejut aku baca blog ko ...apa kes??? add la aku gak ...nk tau cerita lanjut ni...

Deqna said...

mula2 thanks sbb kasi aku password tuk entry nie.. ko cam tau2 jer aku nak password kan, mujur en. teman sms aku tadi..aku ingat nak mintak lepas ko dah sihat jer nanti.. yelah taknak ganggu org sakit kan..

nasib ko buat further check-up at least leh kesan lebih awal kan..tapi tulah kita ni pompuan camtulah.. penyakit2 camtulah yg biasa menyerang kita..

apapun aku doakan yg terbaik buat ko.. ko rehat cukup2 tau.. jangan stress2 lagi..

sorry hari ni tak sempat nak visit ko, shah kerja malam.. esok petang aku visit ko yer...

take care fren:) luv u

NeenaAnuar said...

eynda:
thanks a lot kak! muuuahh!!

NeenaAnuar said...

alia:
Thanks dik sbb sudi follow blog akak... ;)

NeenaAnuar said...

eynda:
Ok kak... thanks again! :D

NeenaAnuar said...

Mummy Zacky:
sorry coz bagi ko late info eh!

NeenaAnuar said...

Deqna:
TQ very muchhh my dear fren! Muuaahh!!!

Leenz Yusoff said...

hai neena - how to leave my email?
i'm ur silent readers and i found that we "cud" have same operation at the same hospital with the same doctor! yeaa... Dr. Marsita yg sangat lembut and so lovely. Hope you could allow me to ready the next entry... can i link urs??
thanks

Queen said...

neena sakit ape?..

kalau agak2 nik nak password tu dapat lagi ke tak eh?

nikhakimah@yahoo.com

ellyna riduwan said...

ellynariduwan@yahoo.com

E K A said...

he dear...im ur silent reader..suka tgk u n en teman...hepi je sokmo....walaupun kisah ni dah lama berlalu,tp nak gak tau apa yg berlaku.aci tak walaupun dah setahun berlalu
cik_eka84@yahoo.com

MOHD YUSRI said...

i ni salah sorang silent reader blog u n en teman, erm... rasa2nya boleh x i tau kisah u di Pantai dgn lebih lanjut.. ni email i.. omyusri@tm.com.my

nairaariaa said...

alamak..da terlamabt ke untuk taw kisah nie?da tak dapat password ke?heee~tp nak taw la...boleyh tak akak? (dengan tak malunye mintak..hee)

ana apez said...

suke singgah sini ntok tgk gamba2 gojes neena & i jadi silent reader. suke baca penulisan u. bila baca rasa mcm i ade kat sekeliling u. tapi dah terbaca plak story u sakit. sbenarnye sakit ape erk? (sorry terbusy body plak) mcm dah lambat sgt nk tau.

nudra said...

dari blog cik kaki hingga ke blog cik neena...

hi..sy suka membaca...dan akan terus membaca blog u alls, kerana membaca mengisnpirasikan kita untuk jd anak, isteri, ibu, rakan, pekerja dan manusia yang lebih baik...

terasa cam terlambat nak tya...waalupun hati tertya2, cik neena gorges ni x sihat knp..
cik neena take care k... anith n qaseh tooo... (^__^)

aish shah said...

assalamualaikum akak neena...saya pun patient dr.marsita...skrg masih dlm rawatan lg...tp saya tidak hanya bergantung pada perubatan moden...skrg sy dirawat oleh doc homeopati...dan amalkan perubatan islam...kalau akak berminat boleh sharing info sama2... ni email sy... deko_ida15@yahoo.com --sheeda--

Azlina said...

want to know the full story gak if diizinkan ;)
my email : iena_ahmad@yahoo.com
thanks

Somel-somel Adliza Azilda said...

salam kak neena. setiap kali lunch hour, mesti baca blog kak neena. tertanya2 akak sakit ape, tapi tak jumpa.. last2 jumpa entry ni... nak tau juga kisah selanjutnya..

azilda_86@yahoo.com

Fya Fiza said...

Salam sis..sy baca entry yg mkn share, skali kt bwh kua citer ni..nak pswd please sis.. fyasanzo@gmail.com

Thanks sis,
Fiya a.k.a silent reader :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails