COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, January 20, 2010

Sehati Sejiwa!


Sehati Sejiwa!


Yerr.. Itu lah yg boleh aku rangkumkan dlm hubungan kami suami isteri... Apa saja yg kami lakukan selalunyer pasti bersama-sama... baik dari segi zahiriah.... dan jugak batiniah (part batin nie dah semestinyer lah! Kalau tidak..... aku pannggggg en. teman kang!!!)

Tapi this time punyer sehati sejiwa agak menarik sikit lah pada kami berdua... tak sangka... ia lahir secara semula jadik sekali...

Berdasarkan kepada.... kedudukannyer pada bahagian yg lebih kurang sama... dan juga terbit pada kadar waktu yg lebih kurang sama... sesungguhnyer ia secara tidak langsung mencerminkan yang kami berdua nie sgt2 memahami isi hati antara satu sama lain! Tanpa perlu berbicara... apa yg terpancar ini merupakan suatu perkara yg terjadik tanpa diduga!

Apa pun kami berdua sgt2 happy dengan apa yg terpancar ini... jelas sekali kasih sayang antara kami bukan saja boleh terpancar secara luaran seperti bergambar, berjimba & berholiday sana sini.... tetapi ia juga boleh timbul melalui emosi dalaman!



V


V


V




P1060052

timbulnyer "spotlight" di dahi masing2!

17 comments:

Deqna said...

hahahahaha tersangatlah sehati sejiwa... eh the right word is sejerawat kot...hehehe..

bab batiniah tu aku tak tahan lah... yg tu kalau tak sesama memanga luar biasa kan..hahahaha

MisZ DeAnNa said...

hehe..

bole lak timbul sesame ek..

Lady of Leisure said...

hahahah.. posting u kali ni buat i gelak terhinggut2... ni mmg bebetul sehati sejiwa ni... tumbuh tpt sama.. romantik gitu hehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahahaha memang tersangat sehati sejiwa..cayalah..jerawat pun nak tumbuh bersama2..btoi bak kata deqna sejerawat..:)

ini blog wirdah said...

akak,sehati sejiwa sgt2!! boleh kalah psgn sein&nana sehati berdansa kalau akk & en teman masok.ada sportlight gitu.mentol menyala pon sama2.hehehe..

ini blog wirdah said...

akak..memang sehati sejiwa sgt2.
sampaikan bab2 hormon pon same.huhuhu.

Suki Cida said...

wakakaka... sama la deiiiii... mmg sehati sejiwang... kih kih kih

POSH76 said...

kelasss mmg sehati sejiwa...camner buat tu yek...hehe

NeenaAnuar said...

Deqna:
ha'ah lah.. aku pun tak terpikirkan word tu.. 'sejerawat'.. hahahaa..

tu lar pasal kann.. kalau tak sama part itu.. aku pun tak tau nak kata apa dah... huhuhu

NeenaAnuar said...

Misz Deanna:
tu lar tu... tak sangka yg benor nyer! hehehe..

NeenaAnuar said...

Lady of Leisure:
hehehehe... jerawat pun nak beromantika... hahaha..

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
hik.. hikk.. jerawat pun ade perasaan kot sis... hahaha..

NeenaAnuar said...

Wirdah:
alamak.. malu nyer biler dibandingkan ngan pasangan sehati berdansa itu! hehe.. anyway.. thanks dik!

tu lah.. hormon pun cam ade perasaan jerk gitu.. hehehe..

NeenaAnuar said...

Cida:
sehati.. sejiwa.. & jugak sejerawat! hehehe..

NeenaAnuar said...

POSH76:
hahahaha... entah lar beb! masalahnyer leh buat ker yek? heheheehe..

eynda said...

Hahaha...memang sehati sejiwa...satu couple dlm seribu :-p

NeenaAnuar said...

eynda:
hikss.. hikkss.. Thanks kak! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails