COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, January 28, 2010

Neena @ OT now

Salam kepada semua....

Di sini Teman mengambil alih sekejap blog nie, Teman juga bagi pihak Neena mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih di atas semua orang yang mengambil berat terhadap Neena..

Di waktu Teman menulis nie, Neena sekarang telah berada di OT Room dan akan ditempatkan di Wad D309 Hospital Pantai Bangsar...

Pembedahan akan memakan masa selama lebih kurang 1++ jam.. Teman juga mengharapkan semuanye berjalan lancar..

Teman akan update perkembangan terkini nanti dan sekali lagi Teman ingin mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada semua. Teman tak sempat nak balas semua coments yang ada di blog dan juga di Facebook..


Neena sedang di ambil darah sebelum dimasukkan ke OT Room

8 comments:

L@n@ said...

awat tutup mate tu yang ...??

Liana said...

semoga neena tabah...cepat2 sembuh yer..

Deqna said...

hope everything is gonna be ok..

to neena - lps operate ni byk kan rehat yer.. take care

to nuar - t. kasih kerana mengupdate teruskan update berkenaan perkembangan neena

joijoi80 said...

semoga semuanya selamat

POSH76 said...

tngk ni pun dah kecut perut....me penakut betul..

eynda said...

Harap semuanyer berjalan dgn lancar....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

scary btoi tengok..huhuhuhu

NeenaAnuar said...

Thanks my dear Bay-Bee!! pandai dia tolong hupdatekan blog binik dia nie ha... hehehhehe..

anyway.. to all.. TQ so much for your prayers yer! *HUGS*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails