COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 29, 2012

Kenangan Terindah Di Khayangan Dreams Villa BALI!

A picture can tell a thousand words...

But...

Can I really keep quiet without any words?

Haha.. let see!

IMG_0398 copy
Petals of LOVE yg sangatt sayang utk dibuang!

IMG_0415 copy
Sebelum ianya dikirai... baik lah bergambar kenang-kenangan!

IMG_0419 copy
Bee! Thank You for loving me... for who I am!

IMG_0433 copy


IMG_0439 copy


IMG_0449 copy


CL 2 copy
Insyallah... semoga cinta & kasih sayang antara kite akan terus bersinar dan menyinari ikatan suci yg dibina buat selama-lamanya!

CL 4


DSC_4828 copy
Kite kasik chan kat pasangan lagi satu plak ye!

IMG_0470 copy
Beautiful smile indeed!

IMG_0402 copy
mereka segan tapi mahu!

IMG_0524 copy
Petals of Love yg kat luar jgn dipinggirkan! 

DSC_4821 copy
Cinta di dalam dan cinta diluar = terima kekurangan dan kelebihan antara satu sama lain seadanya!

DSC_4851 copy
Yang mana kurang kite perbaiki.. yg mana lebih kite kekalkan!

IMG_0488 copy
Tetiba ade extra pasangan! hehehe.. kalau sapa follow citer aku bercuti di Bali nie.. mesti tahu sapa abg Syed yg berbaju hitam tuh kan?  Ok.. malam kiteorg kat Khayangan nie.. abg Syed & wife datang menerjah villa Zaa & Lee... aku ngan en.teman terkejot gak coz tetiba Zaa ajak bergambar ngan tetamu! gigih husband & wife nie datang ke sini ngan menaiki teksi! hehe..

IMG_0491 copy
WooOOotttT!  :D

IMG_0499 copy
Ladies only! Eh.. kebetulan pulak tone colour baju kiteorg semua cam lebih kurang sama jerk! hehehe...

IMG_0529 copy
Kasih sayang antara sahabat jgn sekali dilupakan!

IMG_0532 copy
bagaimana perhubungan antara suami dan isteri.. begitu lah jugak perhubungan antara sahabat!

IMG_0546 copy
sharing info-info menarik tentang ilmu alam rumahtangga!


IMG_0540 copy
So.. Hal org pompuan.. org jantan tak leh masuk campur! :p

IMG_0535 copy
baru syiokk nak gossip hal org pompuan! haha...

IMG_0586 copy
Yg benor nya time nie Lee dah balik ke Villa dia sbb ade kerja yg perlu diselesaikan... well.. biasalah org business.. of coz lah buzyy.. baru lah masyuk! :D

IMG_0589 copy
En.teman layan kerenah gegirlsss!

IMG_0746 copy
Villa No. 2 di The Khayangan Dreams Villa meninggalkan seribu satu kenangan yg terindah buat kami berdua!

IMG_0770 copy
Bersantai di bawah Private Gazebo ini juga kekal abadi dlm hati kami berdua!

IMG_0847 copy
Private Pool ini sudah pasti tidak dapat kami berdua lupakan keranaaaaa.......... well.... haha!
*sapa2 yg mengikuti dari awal kisah percutian nie akan tahu apa sebabnya kan? :p*

IMG_0786 copy
Ikutkan hati nak terjun lagi....

IMG_0823 copy
tapi tak boleh sebab kite dah nak bertolak ke resort yg satu lagi!

So mari lah kite hiburkan hati walaupun sedih hendak meninggalkan villa yg indah ini!


IMG_0829 copy
Happy Me!

IMG_0839 copy
He's Happy!

IMG_0879 copy
Reflection!

IMG_0872 copy


IMG_0912 copy
awk memang suker buat kite senyum!

IMG_0868 copy
The Khayangan Dreams Villa... TQ so much for great & awesome hospitality!  Insyallah ade rezeki.. ade promotion yg keBabOOm macam gini lagi.. sudah pasti kami berdua akan kembali lagi kemari!

IMG_0967 copy
Last but not least...  Kami berempat abadikan kenangan bersama disini!

IMG_0969 copy
Masing2 dah ala2 sotong kene bakar sbb asyikk laaaa berjemur biler tiap kali nak amik gambo! uhuhu...

IMG_0971 copy
Hitamm pun hitamm laa.. janji happpy!!!!

IMG_0986 copy
Khayangan... Peace Yo!

IMG_0987 copy
Nice moment holiday together!

IMG_1121 copy
NeenaAnuar & ZaaLee ~ Sweet Memories @ The Khayangan Dreams Villa Bali! :)

#kanakudahcakapconfirmakutaklehdiampunyermestiadesajayangnakdibebelkan:p#


6 comments:

Shu Shinju said...

best..

oh ade resort 1 lagi ke?? mesti kebaboomm kan...

pena rozie said...

romentiknyer...

Lilyy said...

bestnya kak neena... romantik n beautiful moments =)

RaMa-RaMa Fareeza said...

bestnya...kak neena n husband sangat romantik and all those photos mcm tengok brochure iklan je hehe best..

moon n tori said...

salam kak neena..
suker la bc blog akak..buat sy mcm berader kt situ jgk..dan sy suker tgk gambar2 y romantik tu tpkan..sy nak tanyer 1 soklan la..sy terpikir byk gambar akak y cantik2 kalo kt luar tu msti mintak org lain amikkan tp kalo sampai dlm bilik tu ader org lain amikkan jgk ker??? sori yer sy terpikir mcm tu coz gambar y terhasil mmg sweet sgt..heheheh

mama tisya said...

best tul tgk smua gmbr...bila la nk merasa ni:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails