COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 15, 2012

CST Production ~ The Official Videographer For Awal & Scha Al-Yahya's Wedding!

Baru terhegeh-hegeh nak hupdate pasal video gorjes hasil air tangan teman kami di hari berbahagia SchaAwal hari tuh!

I'm pretty sure ramai kot yg dah tengok video2 menarik yg telah pun dihasilkan oleh Rosli & anak2 buahnya dari CST Production!   Kot lahh ade sesapa lagi yg tak tengok video awesome dari diaorg nie.. moh kite tengok sama2 moh!

Pre-Wedd Video diaorg berkisarkan cerita budak gemuk (Awal) & budak tomboy (Scha)... korang boleh tengok full video tu kat Short Film Awal & Scha "Game Boy" nie!

Then lepas jer majlis bernikah selesai.. CST Production keluarkan short preview video nie!  serious meremang bulu roma aku tengok teaser nie!  Laguu dia tuh yg paling tak menahan tuh.. rasa cam nak pi berperang jek! hahaha....


Preview Majlis Pernikahan Awal & Scha by CST PRODUCTION

(korang click kat tulisan biru tuh utk tonton video coz ianya diupload di CST Production's FB Fanpage) 

Selepas tamatnya majlis persandingan mereka di PICC tempoh hari.... CST come out with 1 short video exclusive di majlis perkahwinan Awal & Scha!  Serious aku sendiri enjoy tonton video terbaru dari CST!  memang sungguhhh keraa-aatipp kepala hotak kawan kami si Rosli Mohamed sorang nie!  and rata2 aku tengok video exclusive nie mendapat pujian yg agak tinggi di kalangan penonton!  kalau korang tak percaya.. jom tonton video terbaru dari CST Production nie... confirm korang terasa cam nak menari & beraksi sama! hehehe...


Exclusive Di Majlis Pernikahan Awal & Scha by CST PRODUCTION !

Best kann video dari CST nie??? Kalau best apa lagi... sila lah jadik Fan CST Production skg dan sapa2 yg nak kawin tuh boleh lah amik CST Production as official videographer di majlis perkahwinan korang nanti.. Insyallah takkan menyesal! :D


5 comments:

aneem said...

suke bangat

ellynadyra said...

nice and awesome!

wAnNy said...

mmg meremang bulu roma tgk yg preview tu kak..
CST mmg terbaikkk ;D

Nana said...

mgm bessttttttttttttt suka tgk hasil dari cst terbaikkk

Deqna said...

lee memang kretip:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails