COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 29, 2012

Kalau DiBeri Peluang Orang Lelaki Utk Bercakap... INI Lah Jadinya!

Jom tengok video kami di The Khayangan Dreams Villa Kerobokan Bali kat bawah nie!  Terkadang tengok gambar ngan secara live nie agak berbeza kan?  So, video kat bawah nie kiteorg record kat Villa Lee & Zaa... lain sikit landscape dia.. but facilities villa semuanya sama.. cam aku punyer Villa No. 2 tuh diaorg bukak master bedroom nya.. so keluasan bilik lain sikit lah.. yg bilik Lee & Zaa nie diaorg bukak second bedroom and Master bedroom pihak resort tutup!  aku pun confused nape diaorg boleh tutup pulak yg master bedroom tuh!  patutnya bukak jer lahh kedua-dua villa kiteorg nie with Master Bedroom sbb dah tentu2 kami couple honeymooners! 

But yet... ok jer sebenarnye... takde lah rugi mana pun.. pada aku ade kelebihan masing2 bilik master or second bedroom nie... coz kalau yg second bedroom nie ko boleh nampak direct swimming pool dari atas katil!  Cam villa aku plak... bukak pintu bilik master bedroom, nampak living hall & dapur.. so kalau incase korang nak dtg bercuti ke sini.. kalau korang dtg secara couple.. better roger pihak villa utk diaorg bukakkan bilik yg mana satu korang prefer!  kalau korang prefer master bedroom cam villa aku...  then korang leh request.. but if korang suker view dari atas katil terus leh nampak swimming pool... then korang request lah bilik second bedroom keh!

Dah... jom layan video senggal nie!



Tak abis abiss ngan pembukak penutup botol! hahaa.. memang bengong!! anyway.. just abaikan kalau ade tersasul kata.. tgh excited memang lidah senang nak tercacul! :p


1 comment:

Shu Shinju said...

hahaha..gelak jer...

kelakar...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails