COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, May 17, 2012

[18SX] - Ya Ampunnn!!! Tolonglah Jangan Melucah Di Tempat Awam!


Turun...

Naik!
Hahahahaa... senggal diaorg berdua nie!!! memang laahhh dasar bengonggg nak mammm!!! 

Bukan main suker en.teman yerr!!! Yang Pak Made plak melayan!! Yang si Lee ade gambar dia.. tapi yg tu memang dasar giler vaviesss punyer tahap 18SX!  so gambar tuuuu adelah dibekukan! hahahaa...

Anu tuh bukan sebarang anu ye.. anu tu ade tugasan dia adelah pembukak penutup botol!  Laluuu kerrrr ko nak bukak botol kicap ngan si anu tuh?? kalau aku sumpahh tak laluuu nak makan kicap dah lepas tuh! hahahaha.... Actually bermacam2 saiz ade dijual kat sana.. slumber dogg jerk diaorg jual secara openly! actually kat Bali memang normal tuk nampak bende2 nie ditempat shopping! uhuhuuhuhu... ade jugak yg dijual sebagai brg perhiasan semata.. apakah??? kalau org pompuan plak yg membeli.... memang really something wrong laahhh gamaknya! muahahaha.....



6 comments:

Gieyana said...

Haha...mmg poyoo ahh..:P

mama tisya said...

ooo ni la kisah pembuka botol lucah ek..hehe

Shu Shinju said...

opppsss...

ooo..ni la cite penutup botol yg video atas flight tu...hihihi...

Biqque said...

ada lagi best, patung duk dalam barrel, skali angkat barrel tu, toinnnnggg! tegak! hahaha!

kazmyra afkar said...

tak nampak, tak nampak

La Cocca Di Papa' said...

inila dikatakan dildo traditional...*larikkkkkkkkk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails