COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, February 7, 2011

Lepas Jumpa Heliza Helmi... Aku Jumpa Ziana Zain Pulak You Ollzzz!!!



Percaya atau tidak!!!  Tapi sila lahh percaya yg sehari selepas aku terserempak ngan Heliza Helmi kat KLCC... on the next day aku terserempak seorang diva okkkkkkkkkkk.....

Ziana Zain youu!
Huhuhu... sumpah aku tak tipu niee... actually kan.. waktu aku nak kuar lunch hari tu... aku dah terdetik gak kat hati niee... "agak2 sapa lah pulak artis yg aku nak jumpa hari nie yek"  Sekaliiiiiii amik ko! memang betol firasat hati aku on that day... Terkujat beruksss gak laa.. biler tetiba aku berselisih ngan si Diva niee.. sib baik lah dia tak berjalan ngan adik dia si Anuar tuuu... kalau tak.. confirm aku amik gambar banyak2 ngan adik dia dari bergambar ngan dia! ngagagagagagaga... well.. I can big fan of him.. of cozz laaaaaaaaa!!!  :p

Dah takde adiknyer... jumpa kakak dia pun ok laa kann.. actually this is the second time aku jumpaa ZZ... first time dulu dah lama giler dah.. waktu tu kat Istana Budaya tengok concert Dir... Btw.. perasan tak persamaan kami on that day.. sama2 pakai baju warna ala2 cukelat.. sama2 bawak beg plastic kat tangan... hehehe.. suratan atau kebetulan.. hari tu ngan Heliza pun sama2 pakai bluee! huhuhu....

Tapi kan.. sayangnyer aku tak leh nak pelok ZZ rapat2 cam aku pelok Anuar Zain tawww... sbb handbeg ZZ menghalang disitu... kalau tak pasai beg dia tuu.. memang aku dah pelok gak dia erat2! hehehe... but yet ZZ adelah cam pegang belakang aku waktu nie...

But korang... nie rahsia kite taww... sssssssyyyyyyyyyyhhhhhhhhhh... nie pendapat aku laa... dah dua kali aku jumpa ZZ nie.. errm.. to me kan.. dia nie tak lah seramahh adik dia si nuar jeng tuu... coz waktu nak mintak bergambar dia cam ade laa cam sifat ala2 rela dlm paksa laa gitu... ibarat cam "no camera please.. I want a freedom gituu" hehehee... but yet... dia layan jugak laa.. bukan lah dia cam marah or takmo amik gambar langsung.. cuma gaya & riak muke dia as first time kite tegur dia tuu... cam dia rasa tak free kot.. biler dia on bersantai-santai di shopping mall gituu.. then ade peminat nak amik gambar... well.. my dear artiss! itu lah harga yg perlu anda bayar giler dah glammmour & terkenal!

But yet itu tak membuatkan aku rasa cam down ker apa.. coz to me dari situ aku boleh buat penilai seseorang artis tu camner... so dari situ lah aku yg dari minat nie leh teruss jadik tak minat pada artis tersebut.... so far selain Anuar Zain... aku tengok Fahrin Ahmad cam very close to the peminat dia gak... aku tak penah jumpa dia lagi laa.. but the way dia communicate with dia puyer fans kat FB cam dia sangatt peramah.. just like Anuar Zain! And I hope 1 day aku leh terserempak ngan Fahrin plak kat KLCC... hehehe...

Aku suke pada artis yg tahu nak value peminat diaorg.. coz diaorg kene paham yg tanpa peminat siapa lah diaorg di atas dasar nama ARTIS itu sendiri! So pendek kata.. tak perlu lah nak sombong... coz lagi anda value peminat anda... lagi mereka akan value anda setinggi-tinggi nya! ;)

Oh.. btw.. ade gak yg tanyer aku.. camne nak amik gambar ngan artis yek kalau terserempak ngan diaorg kat mana2.. siap ade yg mintak tips gituuu... hehehe.. ok ok2.. insyallah nanti aku create satu entry and share the tips with you guyss ok! senang jerkk.. tak susah punnn... :D

Alrite... actually kann.. aku terserempak ngan ZZ nie waktu aku lepas pi beli baju yg aku tanyer pendapat korang hari tuu.... so nak tahu aku grab yg mana satu? Wait for next entry yeah! :)

26 comments:

Shu Shinju said...

waaaa...ZZ plak yer... tp, dia x mesra alam erk... xpe la.. next time xyah amik ngan dia...hehehe...

btw kak... ade TAG tuk akak yer...sila oii sila....:D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

GKSB peminat ziana zain...

suka suara dia...

=)

MiYOKO TACHIBANA said...

phewitt...zz tuuu....

kt penang ni, takde artis punn..camne nk terserempak ek..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

bertuahnyer badannnnnn...

Deqna said...

dah nama artis kena lah layan kan.. kalau nak freedom sgt tak yah jadi artis kan..

tapi takpe zz tetap layan.. ko gi tau tak ko ni peminat setia adik dia??

Idy said...

amboi dengan ZZ pulak..nasib tak Anuar Zain kalau tak mau dayah jealous okay!! hehehe!! :D

Rinna said...

Seronoknyaa dpt bergambar ngan ZZ yer.. kalau tak mesra gitu..lain kali tak yah ler nak gambar lagik ngan dia..kan.. :)

♥ Juliana Violet ♥ said...

Cantiknya ZZ.
:)
Bertuah Neena. :)
Heliza comel dan sempoi. Kecil je orangnya. :)

-aNida OtHmaN- said...

sis NEENA gojer Gonjeng tuh lagik CUN rasa dr ZZ.....eheheh

Dee said...

dua2 cun..hehehe..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

oh nak bergambar pun kena ade tips gak ye sis? ingat boleh terjah je.

~♥ iella ♥~ said...

Tak pernah tangkap gambar gn artis...Nk jenous ckit leh tak?
ZZ cantik tak kt luar...?

http://fadthnwan.blogspot.com

sLEEping BEauty said...

neena lebey santek dari ZZ...
hehee

NeenaAnuar said...

Shu:
ehh.. tak de lah cam tak mesra alam langsung... biler dah tegorr tu ok laa.. cuma waktu mula2 kite tegur tu jerk cam leh nampak jelass lah cam dia agak keberatannn gituuu.. :D

ok dear.. will take it from your blog! thanks! ;)

NeenaAnuar said...

GKSB:
hehehe... memang suara dia malatoooopssss kannn.. :)

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
hehehee.. ade tuu.. cuma lom terserempak jerk lagi tuu.. :D

NeenaAnuar said...

k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m:
mungkin suratan dan kebetulan tu jerk sis... :D

NeenaAnuar said...

Deqna:
betoi2 tu beb.. sokong statement mu itu! ;D

haa.. sempat gak lah bagi tahu dia.. dia gelak and say... "owh.. tahun nie he'll perform for secretaries week at PNB" :D

NeenaAnuar said...

Idy:
hahahahaaaaa... sib baik kannnnnn... :D

NeenaAnuar said...

Rinna:
huhuhhu... sekali dah amik.. dah cukup lah kottt utk wat koleksi... hehee..

NeenaAnuar said...

Vee:
alaa.. Vee mesti leh dpt jumpa ramai artis berbanding me kannn.. :D

NeenaAnuar said...

aNida:
woih! marahh ZZ baca statement mu dearr... hehee.. apa pun TQ so muchh ok! :)

NeenaAnuar said...

Dee:
hoho... Tocehhhhhhhhhhhhhhhh sistaaaa! :D

NeenaAnuar said...

0sh!Nz d' sen0r!ta:
hahahha.. memang leh terjah jerk.. tapi nak ade org nak tahu camne tips nak terjahhh tuu! :D

NeenaAnuar said...

iella:
hehehee.. jgn lah jeless sweetie.. of coz lah cantikk orgnyer! :D

NeenaAnuar said...

sLEEping BEauty:
hohohohoho!!! berani matikk statement u nie dear... heheh.. apa punn.. TQ so muchhh okkkk! muaahss!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails