COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, February 10, 2011

Contest Candid Terbaik!


Many thanks to Shu yg sudi mengeTAG akak gorjes gonjeng dia nie.... Contest nie dianjurkan oleh penganjur contest senyumanm menawan dulu tuu...

So jom tengok syarat2 CONTEST CANDID TERBAIK nie!

* sila masukkan gambar candid u ol.. ingat gambar mesti candid dan bukan dibuat2 candid.

* xkisah nak taruk gambar ape..yang penting ade muka u ol. ingat, SEKEPING sahaja yang dibenarkan.

*xpayah nak explain panjang lebar pasal gambar tu cuma terangkan bagi paham jer maksud tersirat hokey!! jangan nak mengarut2..


* korang wajib tag at least 3 orang blogger, inform pada diorang yang korang tag diorang, xdelah diorang terkangkang2.. apekebenda apekebenda. faham!!

* kalau korang nak follow ker xnak follow aku xpe. yang ni xwajib.. cuma kalau aku minta details pemenang, senyap jer .. aku bagi hadiah kat orang lain. FAHAM LAGIKK????

* tarikh tutup: 20/02/2011

Cerita: Bersempena our 4th wedding anniversary, aku menerima hadiah from my BFF i.e. sehelai sexy nite dress with a sexy panties too! Wow! en. teman excited + terkujat.. hehehe...
Now aku nak tag... Mekchu, NurulBadiah & Deyna!

13 comments:

Shu Shinju said...

hahaha..mmg candid giler pic ni...confirm menang..

gud luck kak...:)

Deqna said...

kena tag kah?

ingat2 ni gambar masa anniversary korang dulu.. lawak sungguh masa tuh....

ok nanti aku cari gambar candid yg menarik.. harap2 adalah yg menarik

wahida said...

wow wow wee....mesti en. teman x sabar nak tgk awak pakai nite dress tu kan..kalau boleh nak suh pakai dan2 tu jugak...hehehe...anyway gud luck!!
dah tgk gambar2 awak kat bawah ni...siyes saya nak cakap, muka awak mcm kajol la....cun giler!!

-aNida OtHmaN- said...

akak..pic kita sama..yg nak dipertandinGkan..hahahahahahahhahaha
xpa..xpa nida carik pic len....

akak...tgk pic nie...teringat akak bg nida baju tido seksiz tuh...adeih...syOOk abess

Queen said...

gud luck neena...bab contest2 gambar ni selaluluck u lebey.. =)

MiYOKO TACHIBANA said...

hahahahahahahahahahahahaha...

lawak giler muka encik teman tuuu

fiqkbe said...

tahniah kpd fotografer sbb berjaya amik gmbr candid yg superb ni =D gud luck =)


fiq pun wat photo contest gak. jemput join =)

http://meandkbe-mylifestarthere.blogspot.com/2011/02/contest-splashy-moment-by-fiqkbe.html

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck beb...memang superb candid..

mekchu said...

hahaha.. pernah tgk gmbr tu kat entry lepas2.. tgk gmbr je dah tergelak.. have a big chance to win.. believe me!!

ohh, kena tag!! candid erkk?? errmmm... balik ni kena check dlm laptop.. thanks dear :)

nasaoji said...

nak terai masuk kontes gak ler..tak pernah masuk loorr.. :(

mrs chenta said...

suka pic nie!!!! gud luck baby!!

mykhalis said...

haha..memang menarik gambat nie.. hope menag tau

nanakimie said...

tahniah sis menang contest ni..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails