COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, February 28, 2011

CONTEST MUNCUNG PALING CUN HABIS


Bonda Amani nak kene babapppp sbb kasik TAG contest nie last minit... Disebabkan aku memang banyak gambo munchung2... so haruslah mengjointkan diri disaat akhir nie jugak... btw, thanks beb sbb ko ingat kat muchunggg aku nie! hehehe...

Contest nie dianjurkan oleh Wawa Winkie.... Jom tengok syarat2 penyertaannyer...



SYARAT2:-
1. mestilah menjadi follower blog WawaWinkie nieh
2. buat satu entry khas dengan tajuk "CONTEST MUNCUNG PALING CUN HABIS" dan linkkan terus dekat post nieh
3. letakkan banner di atas nun kat entry tersebut dan di sidebar
4. letakkan 1 keping gambar SAHAJA yang menunjukkan muncung korang yang cun habis (MESTILAH GAMBAR SENDIRI KALAU LETAK GAMBAR ORANG LAIN AUTOMATIK PENYERTAAN TERBATAL)..
5. tag 5 rakan follower korang (pastikan diorang tahu)
x. tarikh tutup adalah pada 28 FEBRUARI 2011 (by tonite before 12 mid night)
x. pemenang akan ditentukan berdasarkan gambar posing muncung korang yang wa rasa paling cunn habis.
x. hadiah?? SURPRISE..!!
PERHATIAN!!
TINGGALKAN LINK POST ANDA DI ENTRY CONTEST..!!

Ok... here you are my latest muncung picture... :D


Now nak TAG 5 org... silakan Ezma, Kyra, Bitt, Mekchu & Amy Sweetdarling!  Cepat korang...  masih sempat lagi joint nie sebelum waktu contest di tutup pada tepat jam 12 tengah malam nie! :)

13 comments:

Softtouch [Hanim] said...

gud luck neena...

xi da ya said...

uuuuuu~
nice muncung.hehe..
moga sis menang!:)

TiNiE said...

moncong pic entry cam-whore pon not bad...hiks

Shu Shinju said...

gud luck sis..:)

Shu Shinju said...

gud luck sis..:)

Just Call Me Bitt said...

memang la gonjengan kannnn haihhhh setengah jam jek tinggal hehehe gud luck to u too dear...

sW33tdARLiNG said...

gud luck dear.. me keterlambatan... lagipun tak byk gambar muncung dalam koleksi... huduh! hahahaha

-kak LiMaH- said...

good luck sis...
wowwww tehangat muncung nieh...
tegoda i..eehehheee

Queen said...

tu diaaa......seksis gituuu....

nik tak sempat nak join..tgk2 dah habes dah..hahahhaa

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

i know u...banyak gambar moncong2..sebab tue i tag..ahhahaahhaha...ko xyah nak risau2 cari gambar moncong..sebab leh pilih jerk kan..lalalala :P

mekchu said...

ni mmg konpem menang ahh.. muncung mu sangat sexy.. sikit lagi mcm kak nita :)

kathy jem said...

caya la neena..compom neena menang..coz gmbr mucung sngt cantek loor.. ^_*

NeenaAnuar said...

TQ VERY MUUUUCCCCHHH ALL FOR THE WISHES & COMPLIMENTS! MUAHHSS!!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails