COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, February 17, 2011

Siapa Kata Lelaki Tidak Macho Biler Berbaju Pinky?


Aku rasa kebanyakkan lelaki terlalu skeptical dengan warna pink!  Maybe diaorg rasa agak gegirl kott biler mengenakan pakaian yg berwarna merah jambu yg sememangnyer menjadik kegilaan setiap wanita nie!

But seriously aku adelah penggemar pinky jugak! hehee.. tak dinafikan banyak gak collection baju aku yg berwarna pink!  kalau boleh nak avoid dah beli baju yg berwarna pink... tapi end up kalau dah berkenan tuu.. ko ckp jgn pun dia tetapp sangkut gak... sbb tarikkan magnet yg sangat kuat! hahaha...

En. teman merupakan salah satu lelaki tulen lagi sejati yg tak suke ngan warna pink... first time dia pakai pink waktu kiteorg bertunang dulu... time tu dia tak leh nak say NO sbb bakal binik gorjes gonjeng dia dah buat baju tunang berwarna pink! so kalau dia kata NO baju melayu warna pink time tuu utk dia.. silap haribulan leh jadik NO gak utk majlis bertunang tu kekdahnyer kott! hahahahaa...

Lepas dari baju tunang tu.. en. teman memang tak penah lagi ade collection berwarna PINK! puas di pujuk.. di rayu... dan beramas mesra semua.. tetap en. teman say NO pada pink.. sebenarnyer aku sukeerr giler bila tengok org lelaki berbaju pink! BUT pink tu mesti lah kene pada gaya dan penampilannya.. ade jenis2 pink yg tak boleh dan tak berapa nak sesuai ngan org lelaki nie sebenarnyer.. so pendek kata.. tone warna pink tu memainkan peranan... itu pendapat aku laa... hihi.. *ceaaa.. budget cam perunding imej lak si gonjeng nie yek! :p*

So hari tu waktu aku shopping mopping kat Giordano.. sekali aku terpandang pada satu men's polo shirt yg berwarna pink.. teruss gie bodek en. teman suruh dia beli... mula2 tu dia memang mengelat gak lah takmo beli.. pastu aku ckp.... "Bee.. you cuba lah dulu.. tak cuba tak tahu... you penah tak tengok Fahrin Ahmad pakai shirt warna pink?  you tau tak I suke giilerrr tengok dia biler mengenakan baju warna pink! he looks so sweet.. gorjes and yuummyyy! so you takmo ker I look at you at the same way? Ngeeeeeeee... :D"  hahaha.. amik ko ayat tak boleh blah!  end up ngan berat hatinye en. teman pegi gak lah try baju pink tu... *psssssssssssssstttttttttt: kalau korang nak tahu.. en. teman nie cerewetttt okkkkk dlm pemilihan bajuu!*

Lepas dia try.. akhirnye.. YES! YES! aku berjaya gak racun dia utk dptkan satu t-shirt berwarna gugurl nie! hehehe... itu pun dia amik tu sbb dia kata colour pink tu cam dia rasa OK ngan dia.. if not maybe dia tak amik gak.. chet! alaa... tak kisah laaa.. janji dia dah ade baju warna pinkkyyyyyyyyyyyyyyyy!!!! :p

DSC_0262 copy
Muke dia yg kunon2 cam tak teruja jerr ngan baju pink tu!

DSC_0265 copy
Korang tengok... tengok.. betapa nottie nyer en. teman! saja jerk taw kasik thumbs down! mennchikkk!!!

DSC_0267 copy
Haaaaaaaaaaaaa... amik ko sejibikk! dah kene piat telinga baru nak bagi ibu jari ke atas kannn!

DSC_0163 copy
Sayanggggg Bee!!!

DSC_0162 copy
See.. kann chomel & serasi bersama tuuu! :p

DSC_0161 copy
 Lepas nie leh lah kite shopping bebanyak lagi baju pinkyy yek! :p

20 comments:

Shu Shinju said...

abg nuar looks pinky..hehehe...

dan2 nampak comel abg nuar ni..hahahaha..

NurSolehah said...

wow...pinky !!! .. sy suka pink n my hubby bertambah2 suka.. dia pun ade bbrapa helai bju pink color..

Opppss... yg Giordano tu pun ade, tp light pink..

Sesuai dgn En.Teman pkai pink..

U all berdua nmpak sweet ggler :)

InaAchik said...

ololo... nuar comel comel!

*achik smp kesudah tak nak pakai pink. tak tau nk pujuk cmne dah. ada aku beli selai, ntah mana dia buang ntah! jahat gilos!

ratusiput said...

sweeeeeeeeeetttttttttt!~

Just Call Me Bitt said...

akekekekkeke...kesian tauk...bini punya pasal pink pon pinky la...ehhehe sweet kan color tu tapi kalo hubby dia cakap ade satu pink jek cukup...akekkee

-aNida OtHmaN- said...

ENSEMMM DAN COMELLLLLLLLL....

♥ciK-t0ge ♥ said...

ya ampun sis oitttt...
punye dahsat die merayu nk suruh en. teman pakai pink gitu!

hahaha..
anyway.. pasangan palinggggggg bestttt!
like y0u b0th l0t!
mwahxmhwax!

Deqna said...

mcm shah dulu2 harem dia nak pakai pink. tapi lepas ada anak dia pulak yg gedik nak baju kaler pink. Kalau boleh nak sama jer ngan baju anak. gilos.

Dee said...

handsome ar dia pakai neena..my ceo pun suka pakai pink..dia cina..putih melepak..bila tgk..alahai..sweetnya..rasa nak gigit2..eh..dia ceo sy..xleh ar gigit..nak mampus..hahaha..

sW33tdARLiNG said...

chomeyyyyyyyyyy!! sweeeeeeeeeeeeeeet!!

NeenaAnuar said...

Shu:
suke dia bile shu kata dia chomel! dan dann dia gediikkkss lebih! hahahaa...

NeenaAnuar said...

NurSolehah:
hehehee.. TQ dear! ;)

NeenaAnuar said...

InaAchik:
sah nuar bertambah gedikkk biler sorang lagi kata dia chomel! hahah.. ko baik carik baju achik tu.. entah2 dia dah wat kain buruk! ngagaga.. :p

NeenaAnuar said...

ratusiput:
TQqqqqqqqqqq beb!! ;D

NeenaAnuar said...

Bitt:
hihihi.. tu lah asam garam nyer biler dah ade binik nie kannn... :D

NeenaAnuar said...

aNida:
tu diaaa.. tambah lagi sorang... confirm abg nuar sayangg korang semua lebeyyy nie! hehehe..

NeenaAnuar said...

ciK-t0ge:
huhuhu... TQ veryyy much darlingggg!! I love you tooo!! Muahhss!!!

NeenaAnuar said...

Deqna:
hahaha.. tu lah pulak penangan si anak kannnnn... :D

NeenaAnuar said...

Dee:
hahahaha.. akak nie.. lawak laa.. ha'ah kan.. kalau laki kite yg kite rasa nak gigitt best lah jugak kan... kekeke.. btw.. en. teman say thanks kak.. muke dia dah pinky giler dah baca komen2 korang semua yg dok memuji dia! hahaha...

NeenaAnuar said...

sW33tdARLiNG:
hehehe.. TQ darlingggg!! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails