COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, February 23, 2011

MeatBalls Punyer Pasal... Walaupun On FIRST Day.... Dari Sakit Terus Tak Sakit Dah! :p


Pada coti umum minggu lepas.. aku on my FIRST DAY!  so ingatt.. perkataan yg perlu korang bagi konsentrasi lebeyyy adelah 1ST  DAY dlm entry nie ok! hehehe...

Apa yg 1st Day nyer??? Alaa... kawan baik Cik Purnama dtg menjenggah.. so kekdahnyer... on 1st Day... perott adelah seperti biasa... si senggugutt dan sesunggutt datang bertendang... waimaa.. harus lah mood si gorjess gonjeng dah tak gorjesss mana and yg tinggal cuma gonjeng sesaja! huhuhu....

Pagi2 dah dpt message dari my BFF.. Zaa... ajak pi makan lunch kat IKEA... tapi memang pagi tu aku tak berapa nak larat... tahap sesunggutt tu leh tahan gak sakit nyer.. so aku pun reply kat Zaa kata tak dpt kot nak pi coz aku tak berapa sihat... then by lunch time.. si Lee lak calling2 en. teman... en. teman tanye aku ok ker tak.. but during lunch time tu memang aku masih lagi rasa tak berapa nak selesa.. kalau pegi pun memenyeett jerk nanti tak syiookk gak kann.... Then, by the time nak menjenggah ke petang... sepasang lagi sahabat kami si Rudy & Awien dok calling2 us.. tanye takmo joint kaaa makan meatballs... hehee.. owh so sweet lah kamo2 semua.. well.. kiteorg nie biasa lahh.. kalau tak cukup korummmm memang rasa cam tak syiokk jerk nak pegi berjimbaaa... kalau boleh mesti nak jugak dptkan all of us together2... hehehe.. then aku just reply to Awien.. insyallah.. kalau by 1-2 hours more.. kalau perot nie ade belas kasihan pada tuan badanyer... insyalllah we will come.... and memang betol daaa.. perot si gonjeng memang da gorjess abis! hehehe.. cam tahu2 jerk perot tu bakal menerima meatballss yg sangatt yummiies itu! hehehe... Lagipun skg nie memang pantang jerk dengar IKEA... mesti mau terjah.. semuanyer pasal si bebola daging yg sangat marbeles itu! huhuhu....

Owh... dlm pada aku cam da ade rasa2 cam nak bersiap ke IKEA... tetiba my gorjes ngokngekkk msg kat FB.. ajak pi dating kat IKEA jugak... rupenye si RudyAwien dah hasut dia gak utk pi IKEA with all of us!  Memang nak jadik rezeki kami semua berjimbaa sesama lah on that day kekdahnyer.. so sila berterima kasih ngan perot si gorjes gonjeng ekk! :p

Sampai2 jerk mereka semua dah makan... licin dah pun pinggan memasing.. tapi takpe.. diaorg suke jek lepak kat situ.. so that leh makan lagi dan lagi dan lagi...

Semua org adelah wajibulll menyantap bebola daging ini!

hari tu Daim leh lak out of stock... aku tengok diaorg dah beli cheese kek nie and bagi aku rasa sikit.. phew! 1st time rasa terus dah jatoh hati... lepas nie leh beli yg nie plak! :D

Dak Darwisy The Sinchan.. ibarat si jepun yg bercitarasa barat!

Irisy mamamm fries... sedap sangatt sampai 10 jari nak masuk dlm mulut dia!

Pasangan pertama ~ ZaaLee yg cuba menghasut kami utk ke IKEA!

Pasangan kedua ~ AwienRudy plak ... yes you ollzz semua telah berjayaa! syabas diucapkan! hahaha...

alamak.. pasangan ketiga nie cam dah tersongsang jek kekdahnye.. hahaha.. takpe.. Dak Achik mewakli biniknyer yg ngeeekkk itu...

See.. ade rope org sakit tak?? ngagaga... TQ korang semua!! so lepas nie dah tahu kann.. kalau si gorjes gonjeng nie sakit korang nak wat apa??? ngeeeeeeeeeeee.. :D 

apabile gonjeng & ngokngek bersatu padu.. memang buntut di buatnyer! hahaha..

mereka sedang bergosiiiiippppppppp!!!

dan kamii sedang cubaaa mendengarrr gosiippppppp ituuu secara khusyuknya! :p
Lepas dah makan segala.... masa utk polang!  tapi si IenaAchik mau carik barang2 umahnye di IKEA.. sempat gak lah we ollzz memfollow mereka wat seketika....

props ngan tong sampah adelah terbaik!! ^_^

Yerr! kami adelah isteri2 yg gorjes buat suami2 kami yg charming! wahh! :p
Ok.. gambar2 nie semua di rompak dari blog my ngeeekk!  korang leh terjah entry dia nie utk baca versi dia plak!  En. teman tak bawak camera godang dia hari tu... ye lahhh.. binik dia tak gorjes hari tu... tinggal gonjeng jerkk.. so dia pun malas dah kekdahnyer nak pikul 'baby' dia tu sbb dia tahu binik dia sangat behave hari tuu.. and also takot kang tersalah amik gambo.. binik gonjeng dia akan malatoopsssssss sebab kannn dia on 1ST DAYYYY! hahahaha.. :p

Btw... lepas dari IKEA.. memang perancangan awalnyer kami semua mahu bersurai jerk.. tapi akhirnya ade perubahan plan.. well. biasalah.. kiteorg nie memang suke jerk wat plan2 last minit niee. hehehe.. nak tahu apa program seterusnya... tunngguuuuuuuuuu... :D

26 comments:

deatH_luVer said...

suke nengok nina neh..
sweet je...
:)

wahida said...

wah...tekunnya dgr gosip...hehehe...

Shu Shinju said...

sabar jer tgk meatballs tu...huhuhuhu...

InaAchik said...

macam pernah kulihat gambar2 di sini... tapi di mana yer??? ;p

o, rupanya Zaa yg kepala agenda rupanya...

Azmiezas said...

tak nampak Neena pun.. last week akak pun kesana gak, lunch meatball lagi..mmg sangat maveles..sayangnya that day Daim out of stock kan??..

♥ Juliana Violet ♥ said...

Meatball itu!!!!
Menggoda Vee. Hihihi. Nyam nyam.

P/s : lawa legging. Nak boleh?
:p

eLLy said...

klu nak bergosip yg sakit pun jadi sihat kan kan kan :peace:

MiYOKO SuKi said...

kalian sume sggh comelss n sweet....hehehehehe...

ermmm tak tergoda ngan meat balls..bukan jugak ngan cheese cake...daim cake takde ke...

xi da ya said...

meatball ikea mmg terbaek!hehe..
lame nye dah x mkn meatball..
teringin nye lepas tgk gmba sis ni..

Deqna said...

sudah besar dah darwisy...
lama tak ikea dah nie....meetball subway jerlah yg dapat aku telan..haha

sW33tdARLiNG said...

meatball terbaekkkkkkkkkk!!

Kaseh said...

tu la pasall...ko kidnap kat blog gojes tu sebijik2 turutan dia...sampaikan dah tau jalan cerita..sebab aku da baca blog si iena dulu...adehh...anyway iena gonjeng tu mmg besh kan babe.. kawan yg prihatin.hehehe...

mekchu said...

patut lah mcm dah pernah ku tgk gmbr2 itu.. tp apsal mcm lain pulak versinya.. hahaha..

NeenaAnuar said...

deatH_luVer:
TQ very muchh my dear.. muahh.. muaahss!!

NeenaAnuar said...

wahida:
hahahahaa.... gossip yg berhemah gituu.. :D

NeenaAnuar said...

Shu:
alolololo.. takpe2.. nanti turun KL.. make sure kite gie dating kat IKEA kehh! ;D

NeenaAnuar said...

InaAchik:
yerrr makcikkkkkkkk!!! :D

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
laaa.. akak pun di sanakah?? heeh. tapi neena sampai pun dah lewat petang sikit... ha'ah.. daim out of stock in Feb.. march baru ade katanyer...

NeenaAnuar said...

Juliana:
hehehe.. Vee nanti kite dating2 kat Ikea sambil mamamm meatball ok! Eeeee.. thanks! leggings tu I beli kat Giordano jerk dear.. :D

NeenaAnuar said...

eLLy:
owhh.. nie bukan pasal bergossipp... tapi nie pasal meatballs... sesungguhnya tiadaa gossip terhangat pun diwaktu itu.. hanya sekadar bual2 dan omogan kosong ajo! hahaha.. so kirenye pandai lah kiteorg semua berlakon yek! :D

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
heheheeeeeee... memang Daim punyaan ramai kann! ;D

NeenaAnuar said...

xi da ya:
haaa.. apaaa lagii.. pergi laa.. :D

NeenaAnuar said...

Deqna:
ko memangg... takpe.. lepas2 nie jom kite dating kat IKEA yek! :D

NeenaAnuar said...

sW33tdARLiNG:
yeeezzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaa... :D

NeenaAnuar said...

Kaseh:
iyolahhh.. dah sah2 kan aku dok kata.. aku tak bawak camera on that day.. so kalau dah cilok gambo dari blog dak Iena... dah tentu2 lah jalan cerita nyer lebih kurang sama... hahahaa. :p

NeenaAnuar said...

mekchu:
ngagagagaga... :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails