COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, February 28, 2011

1st Give-Away By Deekuntum


Nak support kawan2 blogger organize GA/Contest!  Kak Dee buat 1st GA... hadiah kesukaan ramai blogger.. i.e. Fridge Magnet (FM)! memang kalahh belakang kire.. beri support pada kawan2 tu adelah penting! ;)

So jom tengok syarat-syaratnya::-


1. Mesti menjadi follower blog saya. Siapa bukan follower, x layak menang okey..kejamnya.
2. Mestilah warga Malaysia..patriotik sungguh dan mempunyai alamat tetap di Malaysia.
3. Buat 1 entry mengenai GA ini ye...simple pun takpe, nak buat susah2 pun okey juga.
4. Letakkan BANNER di sidebar blog anda dan backlink ke entry ni.
5. TAG 2 rakan anda.
6. Akhir sekali jangan lupa tinggalkan url 'contest' dan alamat emel di bahagian komen entry ini.
7. Tarikh tutup 28hb Februari 2011 tepat jam 12 malam.
8. Undian akan dibuat melalui random.org, cabutan pertama dpt hadiah no 1 dan seterusnya sehingga 3 pemenang dipilih.
9. Keputusan adalah muktamad. Segala bantahan tidak akan dilayan.

Now nak tag Mimy & Nasaoji! ;)

6 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck beb..menang hadiah kerat 2 taw..hahahah :P

eLLy said...

good luck!! akak pun join gak so kita kena share luck la ye ;p

Kyra said...

good luck dear gojes gonjeng...

NeenaAnuar said...

TQ ALL! ;)

Dee said...

good luck sis gorjes gonjeng!! thx for joining..

Ann Ishak said...

menang tak kak gonjeng kita...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails