COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, February 2, 2011

Memenuhi Undangan Majlis Perkahwinan Zaquan Adha & Ayu Raudhah!


Jengg.. jengg.. jengg.....

Siapa sangka mendapat jemputan dari Zaquan & Ayu pada majlis persandingan mereka tempoh hari!
Huurrmmm.. tapi aku hanya takat leh berangan-angan dan bermimpi jerk lah nak dpt undangan dari artisss & celebriti kannnn..... heheheeee.... but apa pun aku tompang vanggaaaaa biler ade ahli keluarga aku yg mendapat jemputan dari kedua-dua celebriti yg tengah hottt skg nie!

my cousin sister; Kak Maliza & hubby dia yg mendapat jemputan itu...
Of course lah Abg Armie (hubby Kak Maliza) dpt jemputan persandingan Zaquan & Ayu di N9 tempoh hari.. coz kalau korang nak tahu.. Abg Armie merupakan bekas pemain bola sepak N9 taw!  So pasti dia kenal ngan pemain2 bola sepak N9.. termasuklah pasangan si kembarr Aidil Zafuan & Zaquan Adha....

My anak2 buah... Dahlia, Jamie & Wais bergambar kenangan bersama Aidil Zafuan!

Abg Armie (in white shirt) & Kak Maliza bersama family bergambar kenangan dengan pengantin!

Ehem.. ehemm! si wanita hottttttt nie!  terselit gak abg sepupu aku kat situ! hehehe... awat tak posing jerk sesama abg armie! :D

Gilerrr arrr.. cantiksss gilerr baju dia!! sukeeeeeeeee nyer aku tengok! gorjess abissssssss!!!!
Jadi lah.. tak dpt pegi... tengok sedara sendiri pegi pun dah enjoy dahh! huhuhu... tapi kalau aku lah yg pegi.. mauu gamaknyerrrr tak henti2 posinggggg sakan ngan Aidil Zafuannnn!!! Oooooooooppppppsssss!!! Mau aku kene kejarrr ngan si Rita Rudaini nanti! :p

p/s:  gambar2 semua di'culik' dari FB Kak Malizaa... ;)

32 comments:

-aNida OtHmaN- said...

fhewww betuahnyaa dapat g knuri depa yg Hot gojers tuh.....

mak aii...segaknyaa KIAH PEKASAM nieh....hebatla dia nie jaga badan..sampai ke usia tuh pn bdn stiLL menten..terbaik....=)

mekchu said...

baru nak kecik hati kalo betul datang sban tapi tak roger roger...

btw, punah harapan nak dapatkan kedua-dua kembar itu.... frust!!!!!

ratusiput said...

rozita che wan = norita che samat...ehehehe...

Shu Shinju said...

fuhhhh..mmg giler gojes baju dia... lawa dia kan...

jgn sampai tersilap pengantin pompuan sudah...hehehhe..

Aini said...

memang cantik.. badan macam anak dara. Anak dara pun jeles! Huhu

Wahidah said...

wah dpt pi kenduri artis tu..dh mcm artis2 lak eik..hehhe


lawanya che rozita itu..:)

POSH76 said...

mmg gojess I likeeeee

~eZmALiZa~ said...

seronoknyerrrrrrrr!!!! xdapat kite yg pergi, sedara mara pon jadilah.....kak neena tggu la invitation card dari anuar zain pulak...hehehehe... :D

sW33tdARLiNG said...

dalam kemeriahan majlis diorang, sebenarnya aku ada terselit rasa simpati kat rita rudani... tak tahu apasal aku rasa cam kesian sangat kat dia
sw33tdarling.com

maCy said...

meriah ;D

Kamariah Awang said...

Dalam gambar2 yang diculit tu, cerita tetap laju... Cayalah!
Salam dari ma...

NeenaAnuar said...

aNida:
tuuu laaa... akak punn sangatt jelessssss nngan ke-gorjesan dia taww! huhuhu....

NeenaAnuar said...

mekchu:
hahahaha... don't worry mekchu.. kalau me turun seremban.. insyallah will roger2 u keh.. then we can dating together2... :D

NeenaAnuar said...

ratusiput:
ngagaga... nice combination too! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
kannnnn... eeeiii... comey sungghh mak dara tu!

NeenaAnuar said...

Aini:
tu laa pasalll!! bergetahh betoi body diaa.. akak pun jelesss sehhH!

NeenaAnuar said...

Wahidah:
hehehe.. I tak pegi punn.. my cousin jerk yg pie! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehehee... :D

NeenaAnuar said...

eZmALiZa:
betoi2... what?? anuar zainnnnn??? confirm akak tak pie... coz nanti nangessssss jakk! ngagagagagagaga... :p

NeenaAnuar said...

sW33tdARLiNG:
kisah duka dan lara masing2... huhuhu...

NeenaAnuar said...

maCy:
yup! :D

NeenaAnuar said...

Kamariah:
salam maa... hehehe... :D

Lady of Leisure said...

feeewit, mmg cantik betul dia kan.. :)

Rinna said...

Cunnyaa RCW tuh yer.. maintain jerk.. dia..tuh.. :)

rATu kEBaYA said...

itew perempuan mmg hots... bergetahnya.. baju memang santek..

eLLy said...

Ade jugak dari tak de ye kan ... huhuhu tapi kakak dia memang HOT fm kan =)

Just Call Me Bitt said...

perghh memang meletops baju dia..

NeenaAnuar said...

Lady:
tu laa.. gorjess betoi! :)

NeenaAnuar said...

Rinna:
tu lahh.. camne lahh nak vogedevasss cam dia tu sentiasa yek.. mesti banyak pakai duit niee.. huhuhu...

NeenaAnuar said...

rATu kEBaYA:
betoi2.. setujussssss! :D

NeenaAnuar said...

eLLy:
heheheeee.... tu lah pasallL! :D

NeenaAnuar said...

Bitt:
kannn kannn.. gerammmmmmmmmmmmmm tengok! grrrrrrrrrrrrrrr.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails