COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, February 21, 2011

Ada Sapa2 Yang Nak Tambah Komen @ Buat Luahan Perasaan Kat Sini? Sila Kannn.. :)


Semalam... sapa tengok NONA?? aku memang suke gak layan rancangan NONA nie setiap hari ahad... and slot semalam diaorg wat shooting kat The Banjaran HotSprings Retreat di Tambun, Perak... aku memang dah lama dah tahu akan tempat nie... tapi tak penah lagi check harga.. but yesterday lepas tengok tempat tu secara live kat TV.. memang tak aku nafikan lah tempat tu cantik.. cam ala2 resort di Bali gitu... so aku pun teragak nak call resort nie and tanyer harga... sekaliiiiii.... teruslah keluar status aku camgini semalam kat FB.... 




So... ade sesapa lagi kat sini yg sudi nak tambah pada komen2 seperti di atas nie? hehehee.. kalau ade silakan yer.. jgn takot... takde sapa nak saman kite pun! hahaha...

Aku dah penah stay kat resort yg berkonsepkan lebih kurang the banjaran resort nie kat Bali... aku stay kat Kamandalu Resort & Spa (click to see photos)... aku bayar baru RM750++ per nite... then aku stay kat Bagus Jati Resort & Spa (click to see photos)... baru RM600 per nite... so pasal tu lah aku dah pi travel ke Bali sebanyak 3 kali... so kali ke 4 biler lah gamaknye yerrr?? :p

 

11 comments:

rATu kEBaYA said...

neena.. sekarang ni nak g mandi manda kat jeram @ air terjun pun dah kene bayar.. 1 kepala RM 10.. kalau bawak sepuluh orang macam mana sakit hati je.. OKU pun kene charge rm 5.. macam mana? klu charge bawah rm 5 tak per gak lagi.. masih tahap kemampuan.. kalau yang tak mampu macam mana.. bercuti2 malaysia di rumah jelah..

Shu Shinju said...

mahal giler...pastu sibuk soh org melancong dlm negeri..ceh..

InaAchik said...

alamatnya, cuti2 kat mesia ni mampu duk hotel budget jer la...

Queen said...

bercuti kat malaysia lagi mahal dari nak keluar negara.... salah siapa?/teeettt

Kaseh said...

apa lagi..org mesia jgnla melawat mesia..kita g oversea je lagi besh..lagi berbaloi2..

Liea said...

haih... memang mahal la... aku dah tgk dulu istifar jela... ada sorang tu comment ckp nona cover wedding mahal2.. maybe sebab sponspored tapi yang tgk nona tu bukan org biasa ke? yang ado yang kaya2 tu tgk nona? n eh lari topik ke?

memang pun gov malaysia ni kena tgk balik their destination for vacation... rakyat kerja stress, nak bercuti mahal pulak.. mana la tak bertambah stress

risa said...

neena...kite pi tempat lain je lah ye...kite banned je tempat ni...ish ish ish tak patut tau, letak rate mahal2 macam tu anak raja je lah mampu dok situ:)

SyaNa said...

tu la
bos aku br pegi last week
4hari RM11K++ utk 2pax
tp siap ade yoga session pastu ade la massage2 bagai

Tihara said...

mahal nye cekik darah ke hape

Va Va Voom said...

OMG..mahal gila..saya 100% setuju dgn pendapat Neena..i think dgn harga mcm tu berbaloi lagi bercuti di negara lain!

eLLy said...

memang tak berbaloiii ....
service belum tentu 5 star!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails