COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, February 18, 2011

Sifat Suke BerPosing & BerGedikss Memang Telah Terbit Dalam Diri Sejakkkkk.....


Aku rasa kebanyakkan daripada korang yg memfollow blog aku nie.. memang dah sedia maklum kot kann yg si gorjes gonjeng nie memang kaki bergedikssss sesaja... pasai tu mostly hampir setiap entry penuhhh jaaa ngan muke2 dia! hehehe...

Well.. nak wat camne... dah memang my hobby and interest suke bergambar.. just dunno why... why.. and why!  Seriously tiada sekelumit perasaan pun mahu  bergedisss secara syok sendiri.. tapi apakan daya.. memang sejak azali lagi aku dah memang sangatt mesra alam ngan camera!

Sama ade korang nak percaya atau tidak.. tapi percayalahhhh... yg aku sebenarnyer penah wat kerja giler diusia remaja ku... well.. maybe aku rasa cam aku sorang jek la yg wat kerja giler nie... tapi in case ade diantara korang yg wat kerja giler nie... maknanyer kite sama2 gilerrr lah yek! hehehehe.. :p

Ok.. apakah kerja giler itu?  alaa takde lah giler mana pun.. just takat aku pi beli kodak filem yg 36 keping punyer... then aku akan snap gambar aku sesajaa... sib baik ade adik beradik yg sudi nak layan kerenah si gonjeng yg senggal nie... so adelah org yg leh tolong snap kan gambo...

So kirenyer bakat gedikss aku nie memang dah terserlah dari sejak di usia remaja aku lagi... aku sendiri tak tahu naper.. tapi itulah hakikatnyer... I just loves the camera and I think the camera do love me too! :p

Dengan ini.. jom aku nak share kan ngan korang.. di antara gambar2 gedikss aku yg penuh ngan nostalgia... make sure korang jgn gelak.. kalau nak gelak gakk aku tak marah punnn.. sbb aku sendiri pun tersenggehhh jerk biler tengok balik tahap kehingussan aku time tu!  bukan takat tu jerk.. time tu pakai lah flash kuat mana pun.. tetap tak nampak cerah.. nak putih apatah lagi... malappp jerk memanjang! huhuhu....  btw, maybe kualiti gambar agak kurang cantiks... al-maklum laa.. dah tersimpan hampir 15 tahun dah...


berambut fringe!

cam anak org india! eh.. memang pun! huhuhu..

jgn tak tahu aku dulu pandai main gitar.. tapi skg dah hampeh!

Opps! TERseksi plak...

time nie pengaruh kumpulan rap kuat.. especially Feminin...  ade gaya ahli kumpulan rap tak? ngagaga.. :p

aku ingat.. tu skirt member aku.. aku pinjam wat shooting! hehe...  btw.. time nie jeless giler ngan perotku... leperrrrrrrrrr nyerrrr!!

erkk.. TERseksa plak!

gigi memang putih!

pakai baju putih melepakk.. terus terserlahhh kemalapan wajahku... huhuhu...

time tu favorite lipstick merah menyala!

bergayaaaa lahhhhh sangatttttttttttttt!!!

dah takde tempat nak posing.. kat talipon pun jadikkkkk!
Amacam?  ade banyak perubahan tak pada si gonjeng nie after almost 15 years?  aku rasa tak der apa yg berubah pun... rambut tetap lebat.. kulit tak jugak memutih.... oh.. cuma skg dah tak penah pakai skirt lagi laa.... last pakai pun before kawin dulu... lepas kawin... no sexy maxy anymore! :D

34 comments:

InaAchik said...

wah gonjeng, ko mmg hantu kamera!

fesen dulu2 ni, kalo bg skrg sumpah aku xnak pakai. byk baju2 ko ni sama ngan baju aku pesen dulu. specially yg vest & dress xder lengan terbelah di tengah! hehehhee

Kyra said...

tpi kan!! neena time zaman dulu2kan!!..pose kat tepon mesti tak leh lepas..zman mak kyra dulu pon asal nak amek gmbq ja kalu tak pegang tepon tak sah...hehehehe...klau pose tu memang tak lapok...lepas tu pose yang hot skunk ni bebudak suka amek gambaq molot mucong...auwwwwww!!!!

Just Call Me Bitt said...

jup2 bantai gelak dulu...whakahkahkahkahakahkhak... ok2 dah...saya pon sebijik serupa kakakakkaa adehhh saya pon kalau tengok pic lama2 konpem gelak tak hinggat kan...yg tak tahan dulu ikut gak la fashionnya sebab tu harini gelak...agaknya mcm tu la kan masa akan datang jugakkannn gaya serupa jek dari dulu sampai skang tapi ade xtra yer la 15tahun berpengalaman kann hehe

p/s jgn kecik hati plak saya gelak ahhahahha...rasanya kite sezaman...sebab teringat zaman dulu2 dgn dr.cadin lagi dengan gaya feminin lagi belum lagi res2 hahahahahaa tu la sebenarnya kenapa saya gelak...hahahahhaa adehhh 4y2c punya pasal la kann

Shu Shinju said...

dari dulu sampai sekarang maintain cun & comel...:)

Shu Shinju said...

tapi now, 200% cuns ok...

atty's said...

bila tengok semua gambar neena ni tingat zaman kty gak dok beli kodak lepas tu posink2..baju yg belang2 tu dulu jadik trend..

ratusiput said...

skang ni bezanya opkosla lg bertambah lawa... :)

Lia said...

tak banyak berubah ye muka neena dulu nak skrg yg penting ttp gojesss...

rATu kEBaYA said...

mmg dari dulu ye suka photoshoot... tapi memang kenangan lah ye..

mrs.ecam said...

hahahahahha...ko mmg goges gonjeng la....mcm artis dowh...dh la moke cam kajol...tp mmg pesen dl2 ske mik gambo camni kot....sbb aku tngk akak2 aku pong mik gambo stail2 cam ko...heeeee

risa said...

u tetap gojes lah dear

sW33tdARLiNG said...

zaman2 pakai kasut boot...!

-aNida OtHmaN- said...

heheheheeh
pose kat talipon mesti ada lah....

akak memang potogEnik..kuat begambaq nie..tuhlaa beshhh

Azmiezas said...

dari gambar2 lama kat sini memang sah la, Neena mmg suka posing..hehehe..

B A said...

kak neena kalah American next Top Model :p

xi da ya said...

ahahaha..
lawak la plak tgk sis dulu2.hehe.
dl tembam skit ek?
nmpk beza tu ngan skrg.
pape pon,camera do luv u sis!!:D

NeenaAnuar said...

InaAchik:
hahaha... jaman kite lebih kurang jerk kan bebbb... :D

NeenaAnuar said...

Kyra:
haahahha.. ha'ah... termasuk lah me pun yg dok suke memonconnggg jerk skg nie! hehehe... :p

NeenaAnuar said...

Bitt:
amboiii beb.. sakannnn ko gelakk naaaa.. hahaha.. takpe2.. memang biler di pikirkan balik jaman kite dulu2 memang menghiburkan kannnn.. :D

NeenaAnuar said...

Shu:
hehe.. ye ker? rasanyer dulu lagi comotttt lomott kott! ngeee.. :D

NeenaAnuar said...

Shu:
huhuhu.. TQ darlingg!! Muaahss!!

NeenaAnuar said...

atty:
owh.. kty pun sama yer! hehehe.. sweet memories kan! ;D

NeenaAnuar said...

ratusiput:
huhuhuu.. TQ my darlingg!!!! :D

NeenaAnuar said...

Lia:
hiks.. hikss.. ye ker? kembangss dah nie! btw TQ yeah dear! ;)

NeenaAnuar said...

rATu kEBaYA:
ha'ah kak.. itu lah kerojer nyer! hehehe.. :D

NeenaAnuar said...

ecam:
hahahaa.. gamakknyerrr laaa kannnn.. :D

NeenaAnuar said...

risa:
huhuu.. TQ sooo much sisss!! :D

NeenaAnuar said...

sW33tdARLiNG:
hahaha.. rapperss!! :p

NeenaAnuar said...

aNida:
hihihi... TQ darrlinggg!!! :D

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
hihihi.. tu lah pasal kakkkk! ngeeeeeeeeeee... :D

NeenaAnuar said...

B A:
muahahahhaa... ha'ah.. memang akak kalah ngan American Next Top Model! Ngeeeeeeeeee...... :D

NeenaAnuar said...

xi da ya:
hihihi.. TQ dear.. memang pun... dolu2 akak bam bamm & malappp kekdahnyerr! hehehe.. ;D

nairaariaa said...

waa...dolu2 pom ade so many pics la...like2...sis mmg ade bakat bergambar la...hee~

NeenaAnuar said...

nairaariaa:
hehehee.. TQ sweetie! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails