COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, February 7, 2011

Akhirnya Saya Pilih Baju Ini!


Waahh... kalau ikutkan dari comment2 kamoo semuaaa tempoh hari... memang ramai yg kata baju berwarna biru itewwww sangat sesuaii dengan aku kannn... huhuhu...  TQ so muchh you ollzz coz sudi memberikan pendapat padaku!

Ok... so agak2 korang aku beli baju yg mana satu?  baju biru itu kahhh?? atau baju pinkbiru itu kahh?? ataukah aku rembat sekali dua-dua kahhh??? hehehehe....

Alrite.. keputusan nya seperti berikut!


V


V


V


V


V

DSC_0285 copy
Tadaaa!!! baju biru pink by Cultivation telah menjadik milikku!
Then how about baju biru tuu??? huhuhu... ngan sedih nyer nak habaq maii... boleh tak.. tak sampai 24 jam.. baju biru tu dah abis licinnnnn kene rembat.. satu saiz pun dah takdak! huhuhu... memang tak dinafikan baju tu agak kurang selesa utk aku pakai... tapi waktu aku try tuu.. aku try saiz S... so since aku dah termakan ngan kata2 korang yg kata baju biru tu sesuai tuk aku... so aku pun nak la pi try baju biru tu yg bersaiz M pulak.. kot2 lah tak sendatt dan tak melekapp sangat ngan body aku... in case kalau it looks nice on me and aku pun selesa nak pakai yg saiz M tuu.... confirm aku rembatt gak yg biru tuu... tapi apakan daya.. memang tak nak menjadik rezeki aku si baju biru tuu... boleh plakkk abiisss licin licauuu.. nan ado satu saiz pun lagi dah! huhuhu.. takpe lah.. memang dia suruh aku shoopping satu jerk la tuu... takpe.. mintak2 lepas nie keluar lah lagi baju2 yg cutting dia lebih kurang camgitu... nak2 kat bahagian lengan dia tu kann.. cute jerkk! :D

Anyway.. sib baik lah baju yg pinkyblue nie masih ade... fuhhhh... lega rasanyer.. kalau tak mauu aku meroyan kat situ gak! Ye lahh.. 50% off tuuu... aku beli baju pinkyblue tu @ rate of RM49.50!  owhhh... harus lah aku grabb it!  so jgn ingat aku nie selalu go for brg2 yg expensive aje yer... sapa yg takmo beli good items @ good price kan? ^_^

So like this tak laaa ralat sangat tak dpt baju biru tu kannn... ngehh.. ngehh.. ngehh.. So moral of the story next time kaalu dah suke dan berkenannn.. rembat jerk... jgn nak tunggu2 esok.. ehhhh.. tapikan memang selalunyer aku buat camgitu punn... tapi entah napa hari tu.. aku rasa cam nak biarkan dulu... owhh.. yaa.. maybe sbb aku pegi window shopping time tu sengsorang.. tanpa en. teman di sisi.. so tu yg aku snap pic and bawak balik umah tunjuk kat dia dulu tuu.. sbb waktu nak shopping baju tu aku cam 50-50... unless aku cam 100% sure baju yg aku nak shopping tu suits me very well.. then baru lah aku rembat jerk tanpa dia disisi.... so kalau tak sure tu memang kene bawak balik pic tunjuk kat dia dulu... kalau dia kata OK and kata sesuai ngan aku.. barulah aku beli.. tapi kalau aku memang dah gie shopping ngan dia.. memang aku takkan tunggu esok lusa dahhh.. time2 tu jugak aku rembat! ngagagaga...

DSC_0294 copy
Btw.. hari tu waktu aku cuba kat fitting room tu.. aku pakai teruss melurut ke bawah baju nie.. so nampak cam labuh sangat kann.. so kite kene bijak menggodek! hoyehhhh!! skg biler aku pakai baju nie.. aku akan rapat2 @ crumple -crumple kan bahagian yg berwarna hitam tuu so that dia nampak tak labuh sangat... Cool tak? :D

24 comments:

Shu Shinju said...

sgt cool...kasut itu juga...hehehe...

InaAchik said...

sgt cool versi vouge vesgedevas!
i loike!!!
spek belalang pon vesgedevas jugak!

♥ Juliana Violet ♥ said...

Suke gambar last tue...
ala2 model catwalk gitu...
hihihi

Eri-chan said...

last pic macam kajol dtg catwalk pulak..eheheh

Hanis Azla said...

mmg cantiklah baju tu.. suka tgk..

MuniQazrina said...

waaa...sy suke!!!the last pic..

TiNiE said...

neen, kalau dah ala-ala model tu kan.
pakai apa pong cantik kebabomm!

stardust. said...

cantik sgt kak neena dlm entry ni!!! suka rmbt kak neena! hehehe.blh apply jadi model la :)

Mak Izz said...

gmbr 2nd tu ala2 artis kena kandid dgn paparazi atau papakayrol. hehe.. nsb baik cun!

Deqna said...

unik baju tuh.. kalau pakai camtu jer jadi cam dress je kan..

cik puan akish said...

gojes!!!

mmg cun...=)

xi da ya said...

baju ni mmg cun!
sis pakai lagi cun!
:)

NeenaAnuar said...

Shu:
hehehee... TQ so muchhh dear! :)

NeenaAnuar said...

InaAchik:
hahahahaahaa... TQ very muuchh my ngeeekkkk! :D

NeenaAnuar said...

Vee:
hehehe.. alaa. mana ade Vee.. confirm tak leh challenge Vee punyer catwalkk... :D

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
ko jgn beb.. kang silap hari bulan kojol si kajol baca comment ko nih.. hehehe..

NeenaAnuar said...

Hanis:
TQ deary! :)

NeenaAnuar said...

MuniQazrina:
hehehehee.. TQ darlingg! ;D

NeenaAnuar said...

TiNiE:
huhuhuuu... kite lom leh jadik model laa.. tak cukup slimmm.. hehehe.. :p
btw.. thanks for your compliments yea dear.. muahhss!!

NeenaAnuar said...

stardust:
TQ so muchh dear... apply jadik model? hehee. takpe lah.. akak jadik model gonjeng utk en. teman sorang dah laaa.. :D

NeenaAnuar said...

Mak Izz:
heheheheeeeeeeeeee... tQ dear! ;)

NeenaAnuar said...

Deqna:
ha'ah.. memang leh wat dress! :D

NeenaAnuar said...

cik puan akish:
TQ so muchh dearrrrr! ;D

NeenaAnuar said...

xi da ya:
huhuhuuu.. TQ TQ TQ soo muchh! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails