COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, February 21, 2011

HOT Pinky Couple @ White Room!


Ok.. jom layan gambar2 aku & en. teman kat white room office Lee hari tu... TQ so much to our friend Lee coz sudi clik-clik our moment picture!  ye lah semenjak dua menjak nie agak kurengg dah gambo2 aku ngan en. teman.. kalau nak harap kan tripod jerkk sometime cam agak kurang bestt coz angle and candid moment cam tak berapa boleh nak di captured kan...  so no caption for all pictures.. and do enjoy those pictures ok! :)

DSC_0234 copy


DSC_0170 copy

DSC_0171 copy

DSC_0172 copy

DSC_0177 copy

DSC_0169 copy

DSC_0178 copy

DSC_0164 copy

DSC_0184 copy

DSC_0185 copy

DSC_0186 copy

DSC_0187 copy

DSC_0192 copy

DSC_0189 copy

DSC_0191 copy

DSC_0225 copy

DSC_0231 copy


DSC_0243 copy

DSC_0237 copy

DSC_0238 copy

DSC_0239 copy

DSC_0240 copy

DSC_0241 copy

DSC_0242 copy

DSC_0244 copy

DSC_0245 copy

DSC_0247 copy

DSC_0252 copy

DSC_0249 copy

DSC_0253 copy

DSC_0255 copy

DSC_0203 copy

DSC_0196 copy
Gambar palingg besttt! hehehee...
Seriously aku suke gilerrrr ngan kesemua gambar2 nie.. ibarat cam pre-wedding punyer photoshoot pun ade gak! haha... ye lah.. dah tu dulu masa aku kawin mana ade sessi2 bergambo camgini.. so 5 tahun dulu tak dpt.. skg dah lepas 5 tahun kawin baru nak buat pun apa salahnyer kannnnnn..... ngeeeeee... :D

 

42 comments:

InaAchik said...

ni bukan takat HOT ni...
ni PANAS BERAPI kekdahnya!!!

LEEEEEEEEEEEEEEE... NAK JUGAK!!!

atty's said...

bila tgk semua gambar2 neena ni rasa mcm nak buat photoshoot lak sempena wedding anniversary ..huhuhuhuh..

Dee said...

alahai..so sweet tau..suka tgk!

MiYOKO TACHIBANA said...

hahahahaha...

sweetnye...
comelnye...

nk jugakkkk....

Deqna said...

wah sakan korang kan kat white room tuh..

klu dulu masa ko kawen takde kameraman cam sekarang, tapi now nuar jadi photographer org kawen tau...ok lah tuh... ko nak posing pun anytime jer kan...

-aNida OtHmaN- said...

BAHAGIANyaaaaaaaaaaaa

bestnyaaaa tengok kakneena & abgnuar....always happY

~eZmALiZa~ said...

mak oihhh..btol2 cecah lantai enrti ni kak neena...hahahaha...

cantiknyer kakak kite nieeee.........

bile la nak amik picca cmnie eh...

tggu pre wedding lame lg niee...hehehe... :D

:: noremy bte rahmat :: said...

cantik...

semua cantik gambar ni..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

best kalao ade kawan photographer ni. ehehehe.

misz nOr said...

so manissssssss. canthek la sis!

Seindah Bicara 2 said...

wah.. sweetnye..hehe. =)

Eri-chan said...

best giler..............aku suka dengan semua gambar.
gempakkkkk...aku rasa macam tak lama lagi ada orang nak amik korang buat iklan...phewww....
Lee?

~najwa~ said...

luv all the pictures - background putih sgt cool~

**nak juga begambo begitu ;)

xi da ya said...

nice nyeee gmba2 ni!
teringin jugaaaak nk wat photoshot cm gini..

NeenaAnuar said...

InaAchik:
hahahahaaa.... harap2 Lee mendengar jeritan ko beb!

NeenaAnuar said...

atty:
hehehe.. buleh jerk kak.. ramai dah pasangan2 lama yg wat photoshoot camgini due to their wedding anniversary! :)

NeenaAnuar said...

Dee:
hehe.. TQ siss~! :D

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
hihihi.. TQ dear.. takpe2.. ur turn tak lama jerk lagi.. leh wat pre-wed and post-wedding photoshoot! ;)

NeenaAnuar said...

Deqna:
hehe.. tu arr.. dah melambak2 dah gambo dlm simpanan skg nie! :D

NeenaAnuar said...

aNida:
alhamdulillah dear... tapi ade masa bercakaran gakk.. kalau takde langsung pun tak best kannn.. cakar2 manjaa tu perlu! hehehe...

NeenaAnuar said...

eZmALiZa:
alaa.. takpe.. tak lama jerk lagi tuu.. insyallah.. ur time will come ok! ;)

NeenaAnuar said...

noremy:
hehe.. TQ very much dearr! ;)

NeenaAnuar said...

0sh!Nz d' sen0r!ta:
hee.. memang tak dinafikan lahh.. so nanti you carik kawan photog ramai2 keh! :D

NeenaAnuar said...

misz nOr:
TQ veryyy much darlingg!! :)

NeenaAnuar said...

Seindah Bicara:
heeeee.. TQ dikk! ;)

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
hohoho.. sapakah itewwww??? takot gak aku nanti silap hari bulan iklan diaorg tak laku.. hahahahaha... btw thanks beb! :)

NeenaAnuar said...

najwa:
hihi.. TQ deary! takpe.. nanti biler nak kawin atau pun kalau dah kawin leh jerk amik gambo2 camgini ok... :)

NeenaAnuar said...

xi da ya:
boleh jerr.. when the time comes.. jgn lupa wat camgini taw! ;D

ratna said...

nice pics...salam kenal.

wahida said...

wow wow wee!! giler cantik sumer gambar2 ni...uolls so sweet la...

yatt said...

cam best je photoshoot kat white room ni... gmbr u pun cantek2 neena :-)

Liea said...

comel! yag bestnya En.Teman bagus jugak nak berposing, selalu Mr.Photographer ni pemalu nak posing. Kalau Mr.H herm.. puehla akak menyusurh posing, gambar last tu memang best! i click "like"

eLLy said...

Memang cun .. next year punye bajet boleh la calling2 OneChannel Photography ;p

nairaariaa said...

haah sis,gambar bawah 2 mmg best..klakar pom ade...
so sweet...

NeenaAnuar said...

ratna:
thanks dear... salam perkenalan juga! ;D

NeenaAnuar said...

wahida:
hehehe.. TQ so muchh darlingg!! muahh!! :D

NeenaAnuar said...

yatt:
memang tak dinafikan memang best dear wat photoshoot kat sini.. hehehe.. thanks yea! ;)

NeenaAnuar said...

Liea:
hehehe... takpe beb.. ko rajin2 lah ajak dia posing.. mana tahu lama2 nanti dia dah tak kekokk dah! ;D

NeenaAnuar said...

eLLy:
hehehee... insyallahh.. boleh jerrr.. thanks sis!! :D

NeenaAnuar said...

nairaariaa:
kannnnnn... hehehe.. thanks dear! :D

nasaoji said...

memang canteeekkk kak!...

NeenaAnuar said...

nasaoji:
TQ very much dearr! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails