COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, February 8, 2011

Akak Gorjes Gonjeng Secara Tak Sengajaa Terrr VOGUE di Hari Cuti Umum 1 February!

1st February... org KL pasti coti sbb hari wilayah! so aku tak terkecuali sbb I kerja di KL! tapi yg tak bestnyer aku coti.. en. teman lak keje.. sbb dia org Selangor.. hampehhh! aku suruh dia amik coti.. dia tak ammbooohhh sbb dia ade banyak kerjaa yg perlu disiapkan... ohhh yaaaaa... di awal bulan.. memang payah pakcik tu nak amik coti!

So dah en. teman nan adooo... aku pun pi dating with my dad jerk lah on that day... ayah pun busann seminggu seminggu duk umah tak kemana-mana... kalau ade arwah mak dulu memang dia asyik berjalan jerk ke mana-mana... sedih gak tengok org tua tu... huhuhu...

Pagi2 lagi aku & daddy dah kuar gie ziarah kubur arwah mak... lepas tu as usual akan pi breakfast.. that day... kiteorg pegi Jusco Alpha Angle Wangsa Maju... Mula nak pi breakfast kat Old Town... tapi service cam harammm J lah kat outlet Jusco sinunnn... dekat 1/2 jam tunggu dpt order! hammpaagass tol! order takat roti bakar jerk pun.. itu pun susah giler nak wat.. akibat menunggu order yg tak sampai2... apa lagi aktiviti yg ade melainkan... cam-whore ngan phone sendiri! Dengan hanya sekali snap.. maka terhasil lah gambar ini!

captured by myself by iphong!
Uiisshh.. semenjak dua menjak ade iphong niee... FB sentiasa di hujung jari! hehehe... ye lah.. tak guna gak kalau ade tapi tak diguna pakai kann.. so baik utilize! so aku pun upload kat kat FB... and wishing....

GOOD MORNING people! ;)
Huhuhuuu.... tak sangkaa.. ramai lak yg LIKE picture nie... seriously gambar nie disnap secara spontan sahaja... ye lah.. boring dok tunggu roti bakar dah dekat 1/2 jam tak sampai2.. dah naik terbakar aku.. so tak mo sampai api kemarahan merebak... baik aku cool kan hari aku ngan aktiviti pebrate aku nie... tapi by the time aku abis bergediksss pun tak jugakkk roti aku sampaiii... my dad dah angin dahh... huhu.. so aku pun pegi kat counter... ckp cancel jer la order... end up we both pi makan kat Big Apple... fuhh.. layan breakfast with donut! cedap! :D

Anyway.... just wanna say TQ verryy veeryyyyyy muchh to all of you people yg LIKE & also pada yg sentiasa memberikan compliments comments sampai membuatkannn akuuu punyer pipi nie dah tak yah nak pakai pipi merahhh dah kekdahnyer! huhuhu... blushingggggggg laaa konon! ngagagaga... :p

aaaawwww!! terselah kemaluannn I tawwww! :p

waduhhh! kok bisaa ku jadik superstar dong? enggakk ehhh...
So apa lagi yg bisa ku katakan kepada kalian semua melainkan... Alhamdulillah... Segala pujian bagi Allah... and A Big Thank You to all of you guyss! Sesungguhnya aku hanyalah manusia biasa yg tak lah secantik dan segorjes mana.. masih ramai lagi insan2 yg lebih cantikss dari me... apatah lagi nak jadik retis mahupun superstar...  hohoho... I takde bakat youu...  tapi tetap teruja biler ade yg kata muke ku macam Kajol... dan jugak Ida Nerina... Owh.. memang kamoo semua berjaya membuat vuntuttt kuuu lebih besarrr dari biasa! ngagagagagaa... :p

Owh yaa.. kot laa.. nanti kang ade plak yg ingat aku vogue2 camgitu gie tanah perkuburan kaaa???... isshh.. idokk lerr me jahil sampai camgitu sekali... harus lah me pakai hijab! ;) Ok.. lepas breakfast kann... aku bawak lah daddy aku tu pusing2 Jusco... bagi dia exercise sikit... and akuu plak... exercise poket! will share in next entry keh! :p

20 comments:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

gojess!!~~

Jom mai singgah my blog....klik je link mummylovers blog ini

Shu Shinju said...

Alhamdulillah...best kan jadi org cantik....

cik puan akish said...

mmg gojes!!!

Softtouch [Hanim] said...

sy ada like pic tu...mmg sgt gojes...cantik agt!

SyaNa said...

haah mcm ida nerina!!!

Mimy Hamid said...

phewittt...stylo..like kat FB dahh

mekchu said...

kakak gonjeng yang gorjes.... yup, u'r too sweet taw... ur hair wanna make me carzy (smbil tgk rmbut sendiri yg mcm tak pernah kena air seminggu!!)

nuraitul said...

setuju ngan SyaNa..sekali pndg mcm ida nerina pulak..plus look sexy n sgt cntik.. :)

MiYOKO TACHIBANA said...

sis neena mmg gojes....
suka la ngan rambut sis neena... :)

Kyra said...

salam perkenalan neena yang gojes...teruskan gojes anda yer...yeppppppppyyyyyyyy

NeenaAnuar said...

WEIYDAWEINGWAFFA:
TQ so muchhh! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
errkk.. cantikk kerrr? hahaha.. no laa... i'm just an ordinary person! shu pun cantik dgn kecantikkan yg shu miliki secara tersendiri... :D

NeenaAnuar said...

cik puan akish:
TQ so muchh! ;)

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
heheh.. TQ veryy much dear!! :)

NeenaAnuar said...

SyaNa:
huhuhu.. TQ sweetie! :)

NeenaAnuar said...

Mimy:
hehehe.. TQ beb!! muaaahhsss!!

NeenaAnuar said...

mekchu:
huhu.. Jgn lah crazy mekchu.. rambut mekchu pun santekk apa.. btw thanks yeah! :)

NeenaAnuar said...

nuraitul:
hehehe.. TQ very much dear! :)

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
TQ veryy muchh Tin sayanggg.. muaahh.. muaahhss!!

NeenaAnuar said...

Kyra:
salam kenal darlingg... thanks for visiting my blog yeah.. muaahhss!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails