COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, February 10, 2011

Rambut Punyer Pasal.... Si Gonjeng Dapat Title Artis Dari En. Teman Biler Ade Seseorang Yang Sanggup Menggg........


Semalam... en. teman balik kerja ckp kat aku...

en. teman:  waaahhh.... bukan main ramai peminat skg nie yek... followers makin mencanak nampak!

aku: Alaa.. mana ade.. apa lahhhhh sangattt blog I tuuu kalu nak di comparekan ngan org2 lain yg lebih ramai peminat & followerss... sapa lah I niee... bukan reetisssss ponnn!  maybe ade yg suke baca blog I.. so diaorg follow laa.. ok la tuu.. alhamdulillahhh... :D

en. teman:  eeeehhhh... u jgn main2 taww.. u punyer peminat sampai kat luar nunnn hah... kalau dah sampai I yg dpt SMS... memang budget artiss lah you nie! heheheehe...

aku: whatttttttttttttttttttttt???????????????? *sambil terbuntang bijik mata*

en. teman pun tunjukkan SMS yg diterima dari seseorang itu....

hehehe.. sweet jerk Aelya.. siap kasik nama penuh.. tapi kite rahsiakan lah nama penuh dia tuu.. :)
OMG!!! serioussslyyy aku tak tahu nak kata apaaa dan berkata apaaaaa..... seyes terharuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu menggiiiilaaaa biler ade org yg sanggup sampai camgini sekali... huhuhu... ye lah... aku terharu atas usaha dia carik no phone bagai... memang no phone aku tak de dimana-mana melainkan no phone en. teman lah yg ade appear kat Fotopages dia coz for photography business dia tuu....  kot2 laa ade yg terdetik kat hati.... eleeehhhh poyoo lah si gonjeng niee... well... whatever! coz to me.. aku sangat value and appreciate all my blog readers!  and this is just the way I am and remember IT'S MY STYLE! :)

Mula2 tu aku cuakk gakk... haih.. sapa lak nie... ye lah.. zaman skg nie macam leh berlaku kann... banyak org leh menyamar bagai... tapi biler pikir2 balik kalau org nak menyamar... takkan lah sampai leh reveal no phone dia and nama penuh lagi.. hehehe.. then I did call her.. ye lah.. nak pastikan betol ke tak si Aelya pemilik no phone tuu.. and also just wanna say hi to her and TQ so much for all the comments and compliments too!  And yeaaa... memang betol she's the one! hehehe...

To my dear Aelya... maybe you baca entry nie... thanks once again coz being my silent readers...  btw... kalau boleh you create lah satu account GMail then leh comment2 kat blog akak.. or maybe FB much easier so that we can keep in touch better actually there... oh btw.. memang akak tak suke nak bubuh shout box @ live message kat blog akak.. sorry yek.. coz ianyer senang mengundang si lalat2 dan palat2 yg nak terberakk! hehehee...

OK... abis part ngan Aelya... now part ngan si en. teman plak... dia nie satu hari kalu tak buat aku gelakkk besauuu kat umah tuuuu memang tak sah laaa.. aku tak tahu korang perasan ker tak kat SMS tuu.. kalau tak perasan pi tengok balik kat atas nunn.. first part yg aku tak tahan.. biler dia tanyer kat Aelya... "U SAPA NAMA?" adoiiii... cara tanyer cam dia tu seorang cina apekkkkkkkk!!! hahahaha.... kalau kot yer pun suspicious.. jgn lah tanyer sampai camgitu sekali..... hehehe.... then lagi satu part  yg dia tanyer.. "U ADE ACC FB KE?"  ayoooyoooyoooo my BayBee!! kan dah sah2 cik adik tu habaq awal2 tadi.. dia takder account FB mahupun Gmail... hahahahaa.... adoii laaa my buchuk masham nie... ok ok.. takpe I paham... you tengah wat keje (OT).. pasal tu lahh you wengggggggggg!!!! :p

p/s:  btw.. memang ramai yg say rambut kerinting lebih gonjeng eh silap lagi gorjes dari rambut luruss.. hehehe.. thanks guyss!  suke en. teman biler korang semua sekapal ngan dia... :D


20 comments:

-aNida OtHmaN- said...

tudia akak...dahsat nie..peminat sampai mesej kat en.teman..hahahahahahah

MiYOKO TACHIBANA said...

hahahahahaha..encik teman ni mmg lawak la orgnyee....

"u sapa nama?" bole lak tnye camtu kannn,....hahahaha...(nk gelakkk besar niii)

wow...akak mmg sebijik cam artist laaa.....kalah kajol Mesia tuu

Lady of Leisure said...

hehe wah ada peminat gitu, tapi neena memang ada aura tersendiri... anyway, lady pun suka tengok neena dengan rambut curl. :)

Dee said...

fuh..kalah retis ni..hehehe...

mekchu said...

neena semakin ramai peminat... kena menten cantikkkk je lepas nih..

Shu Shinju said...

dasyat giler.... betol cakap abg nuar...akak kira leh panggil artis...:)

nasaoji said...

tetiba..~lurve u kakak!~.. :)

Softtouch [Hanim] said...

neena ni sy tgk pun dah ala2 artis gitu..yg pnting neena sgt frenly ngan blog reader...sy suka...xsombong...

sW33tdARLiNG said...

oo ye laaa kat sini kena ada gugel acc jer baru leh komen...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhhh cayalah....

NeenaAnuar said...

aNida:
tu arr... tak sangkaa betoi akak tauu.. berusaha diaa.. hehehe...

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
hahahaa.. takpe.. gelakkan jer abg nuar tuu.. kekeke.. huhuhu.. blushingggggggggg.....

NeenaAnuar said...

Lady:
huhuhuu... TQ so much darling! muahhss!!

NeenaAnuar said...

Dee:
hhahaha.. tak hagak2 retisss yek! :p

NeenaAnuar said...

mekchu:
ceaaaa.. kunonn lahh sgtt! hehehee.. :p

NeenaAnuar said...

Shu:
huhuhuu.. jgn lah begitu.. I malusss okkkk! :p

NeenaAnuar said...

nasaoji:
hehee.. luv you too darlinggg!! ;)

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
hoho.. TQ so much darling.. syukur alhamdulillah coz I just being myself... Muaahss!!

NeenaAnuar said...

sW33tdARLiNG:
yups darling! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails