COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, February 8, 2011

I Bought 1 Shoe, 1 Legging, 1 Shoe & 3 Knit Top! :)

Againnnnnnnnnnnnnn... aku TERrrshopping lagi... huhuhu.. tu yg malas nak pie jalan2 kat shopping mall... kalau tengok dah berkenannn.. confirm sangkuttt!! huhuhu....

Shoppingan pertama kat Jusco hari tu.. adelah kasut @ Vincci.. hoho.. memang berkobar2 aku masuk Vincci kat Jusco hari tu.. ye lah.. since KLCC punyer outlet dah tutup since tahun lepas.. memang susah gilerrr aku nak survey2 kasut kat Vincci.. aku suke shopping kasut kat Vincci.. coz it's suits me very well.. walaupun tak semua kasut di sinun aku sesuai.. but most of it... aku berkenann dan selesa lah biller memakainya...

Paling geramm... kalau masuk Vincci.. dah jumpa dah kasutt yg berkenann.. then saiz 7 tak ade! aarrrgghh! memang aku leh jadik hulk hogan! but hari tu aku bernasib baik... pandang2.. jeling2... pegang2.. rapat2.. akhirnyer aku bertemu jodoh ngan kasut nie.....

DSC_0320 (2) copy
Black Velvet Wedges!
Owhhh!! happyyyyyyy gilerrrrrrrrrr biler dpt kasut nie.. aku memang dah lama nak beli wedges.. tapi susah betol nak dpt yg sesuai di kakiku... yeaa.. aku kalau beli kasut.. memang cerewet.. first kriteria... material kenalah lembut.. so that biler aku pakai aku tak sakit kaki @ melecettt!  and this wedges is really awesome and comfortable!  material dari baldu.. so memang selesa lah pakai...  harga ori RM69.. after less 20%... dpt lah around RM56... lagi lah bertambah sokakkk si gonjengg niee setelah sekiann lamaaa tak shopping new shoe! last beli kasut rasanyer last year bulan April kot kat Vincci jugak!:D

Ok.. barangan yg ke-dua... huhuhu... ku bertemu jodoh ngan new leggings!  Nampak tak Legging hitam yg ku pakai tuu... haaa.. tu legging baru lah tuu.. hehehe... aku skg memang suke wat collection leggings!  And now tempat baru yg buatkan aku giler menyoping leggings adelah di GIORDANO!  so korang2 yg nak dptkan leggings2 menarik... and lain dari yg lain.. leh pi kat outlets Giordano... memang cantiks2 leggings dia!  Btw.. leggings tu kalau korang perasan cam ade corak2 kann... haaa... itu bukan corak tapi itu tulisan yg dicorakkan... meh kite zOOM in sikit!     

DSC_0321 copy
Sweet Love Girl *wink*
Ok.. bile dah masuk Giordano... memang confirm aku tak leh lari dari nak tengok dia punyer Knit Top!  Asal kalau keluar yg baru jerk... mesti usha2.. kalau berkenan..  confirm grab! end up memang TERgrabb pun... bukan satu.. bukan dua.. tapi TIGA kooooo!!! uhuhuhu....

DSC_0304 copy
Suke gak ngan T-shirt yg ade tulis2 camgini skg nie..

DSC_0311 copy
Yup! IT'S MY STYLE!

DSC_0322 copy
Owhh.. simple loves the yellow & black legging combination... ++ plak ngan wedges tuu... ngeeee.. :D

DSC_0284 copy
Another shirt.. I HOT ... ceaaa.. tu posing budget hawwwtt lah kununn... :p


DSC_0282 copy
Then last but not least...this Libra Red shirt.. walaupun aku berbintang Taurus... tapi aku suke ngan potret pompuan ayu kat baju tuu....


DSC_0275 (2) copy
Teringin nak wat rambut cam pompuan bermata ayu tuu... ber-reben kuning besauu kat dikepala!
Ok... pembelian aku nie dah semestinyer on sales gak... kat Giordano.. kalau ko beli minima 3 items... setiap item ko boleh dapat at the rate 30% off... so kalau satu baju @ seluar berharga RM50... so less 30% = RM35 per piece.. so still untung kan?  but yet kalau memang kebetulan ade baju2 yg sesuaii utk di grab 3 helai ok lah deal nie.. if not baik beli satu jer.. still cheap! :)

p/s:  baju2 for holiday dah ade banyak dlm wardrobe dah niee... biler laaa nak pie holiday bagi tahun 2011 nie yek... *wink*

34 comments:

Shu Shinju said...

suke baju2 yg akak beli tu.. selesa dipakai kan.... tgk pon dah tau....:)

kak...u leh jadi model la dear...seyes !! ni kalau mana2 producer termasuk blog akak ni..confirm dia offer akak baik punyer....:)

ratusiput said...

aku kenan ngan wedges n legging ko tu beb...lawa..

Mimy Hamid said...

aku suka seluar ko bercorak....menarik dan unik...ko ni gi casting la beb...pakej model

MiYOKO TACHIBANA said...

cantik, menarik, tertarik...ko mmg da BOOMM...

cntikla t-shirt2 sis neena.....kt giordano ek...nk cari gak la satu...

i <3 HOT...

♥ciK-t0ge ♥ said...

ISH...
saya terrrrrsukaaaa ya amat melihat rambut kamu..

sgt2 cantek! ^.^

btw kamu p0n cantek ^.^

SURIA AMANDA said...

biler la lisa dapat balik pakai baju2 mcm tu..4 months to go..

CuppyCakeMommy said...

satu je nak cakap..orang cantik kalau pakai paper pun tetap cantik and kena je kat badan..

-iLLa- said...

neena slim..ctk pakai pe sajaa..alahaiii..biler laa ku nk dpt slim mcm muhh..

nasaoji said...

ppeewwiitt..kt suka tgk org2 berkaki kurus pakai legging!..tp, tidak berkaki supe drumstik.. <--mcm saya..pelik beno... :)

u kakak mmg muka hot lor!

~najwa~ said...

part rambut nampak best ;) sesuaaiii...gitu!

Mia-Ina said...

suke tgk body akka yg maintain..ble pakai baju pe je..cantik...mia suke...

-aNida OtHmaN- said...

sume chantik...stat dr kepala sampai ke kaki..sume chantik...
sib bek nida Gemook akak..
kalO dak, nak gak mcm akak....
gilewwww cun....
bekenan tsirt merah tuh...terbaikkk....

my everything said...

owhhhhh love sumenye!!!!! sangat cantek!! u ni sarungla ape pun sume cantik... i suke sumenye yang u pakai!!! huhu kasut tu u beli kat mane dear? cantekkkkkkk!!

atty's said...

wah cantiks..wedges tu
kty pun kalo kasut ni cerewet sikit,

kita berbintang sama..

jeles tgk bdn neena ni..bilalah nak slim balik nie..

sW33tdARLiNG said...

i loikeee wedges tuuuu

xi da ya said...

legging tu sngt cntik!

Softtouch [Hanim] said...

cantik...dari atas smpai bwh lawa n sgt sesuai ngan neena..mcm model...

NeenaAnuar said...

Shu:
ha'ah shuu.. memang selesa giler.. pasal tu akak suke beli banyak2 camgini wat collection...

hohoho... scarryy okk sampai ade producer nak masuk blog akak... hahhaa...

NeenaAnuar said...

ratusiput:
TQ so much beb! ;)

NeenaAnuar said...

Mimy:
hehehe... thanks beb.. btw takpe lah beb.. aku jadik model kat sini pun dah ok dah kott.. :D

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
hehehe.. Thanks dear.. ha'ah.. kat giordano jerk.. gi lah carik! :D

NeenaAnuar said...

ciK-t0ge:
hehehee.. TQ soooo mucchhh darling!! :D

NeenaAnuar said...

AMANDA:
insyallah.. tak lama jer lagi dear.. :D

NeenaAnuar said...

CuppyCakeMommy:
huhuhuu... TQ veryy much darling.. I biasa2 jerr... *blushing*

NeenaAnuar said...

iLLa:
TQ so much dear.. insyallah.. you pasti boleh pakai! ;D

NeenaAnuar said...

nasaoji:
eh.. ok jer dear.. leggings nie cantik jerk kalau sapa yg pakai... thanks a lot babeh! muaahss!!

NeenaAnuar said...

najwa:
hehehe.. TQ babehh! :D

NeenaAnuar said...

Mia-Ina:
TQ veryy much darlingg! muaahhsss!!!

NeenaAnuar said...

aNida:
ehh.. mana ade nida gemok.. takde laa.. comell jerk... btw, TQ veryy muchh yeah.. HUGS!

NeenaAnuar said...

my everything:
huhuhu... Alhamdulillahhh... TQ sooo muchhh dear!! kasut tu I beli kat Vincci! :D

NeenaAnuar said...

atty:
hehee.. TQ very muchh kakak... Muaahss!!

NeenaAnuar said...

sW33tdARLiNG:
TQ babehh!!! :D

NeenaAnuar said...

xi da ya:
hihih... TQ very muchh dearr! :D

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
hohohoo... TQ veryy muchh for your compliments sweetie!! muaahsss!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails