COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, February 11, 2010

Kawan2 Pun Datang Melawat!


Alhamdulillah... kunjugan tak pernah putus sepanjang aku berada di PMC hari tu... aku bukan saja dikunjungi oleh kaum keluarga... tapi aku juga dikunjungi oleh sahabat handai...


Beberapa jam lepas aku keluar dari OT... aku menerima kunjungan dari pemilik CST Production.. korang yg dah lama follow blog aku nie tau lar kot sapa pemilik CST tu.. sapa lagi kalau bukan En. Rosli yg meng-videoraphy-kan "Our Loves Chronology" dengan sgt2 cool & hebat sekali... Video tu dihasilkan sempena sejarah cinta aku & en. teman! so, pada sapa2 nak watch video clip aku ngan en. teman sila lah ke side bar aku... dah pun aku linkkan disitu... and pada sapa2 nak tau sejarah cinta antara aku ngan en. teman.. sila2 lah click kat SINI yerr.. *jgn lepaskan peluang utk tengok en. teman di zaman muda dahulu... hahaha* and pada sapa2 yg nak kawin ker.. atau apa2 function pun lah... jgn segan2 tuk contact En. Rosli kite ni yer!


DSC_3435 copy
Lee, Za & Baby Darwisy...
Ganass tol si Leee.. siaann Za...
Kang terberanak jugak si Za kat situ kang! hahaha..
Baby Darwisy yg sentiasa happy biler jumpa Untie Neena dia...
Sampai leh main chak chak & tergelak sakan ngan dia malam tu..
Hilang lagi sekali kesakitan aku time tu biler tengok gelagat lucu Darwisy!



DSC_3437 copy
Alahaaiiii.... susah susah jerk family Baby Darwisy bawak buah tangan tuk Untie Neena... cam tau2 jek Untie Neena suke ngan biskut nie... hehehe... anyway, TQ so much to ZA & Family... tak sabar nak tunggu kehadiran org baru dlm keluarga korang! ;)


Pada hari berikutnyer i.e. hari jumaat.... aku masih dikunjungi oleh rakan2 taulan...


DSC_3450 copy
My office mates!
Siap dtg bawak sesuatu yg sgt2 terapi buat org sakit...



DSC_3453 copy
Thanks Joanne, Nanthini & Jeevan!
"Flowers always make people better, happier and more helpful; they are sunshine, food and medicine to the soul."


Lepas kawan office balik.... my best buddy lak take turn....


DSC_3476 copy
Deyna & Shah (pluss baby dlm perot.. hihi..)
Thanks fren.. susah2 ko dtg lepas office hours kann...


Actually waktu aku sedang dlm OT selama 2 jam tu... Shah dah dtg pun ke PMC... Dia yg baru tau berita aku admitted.. and kebetulan pulak dia baru abis keje shift.. teruss dia zaaazzsss dtg ke PMC.. sambil2 tu dptlah dia temankan kembar tak seiras dia en. teman tu haa yg berseorangan di bilik... Deyna tak der sbb dia keje... al maklum lah.. org dah lama bercuti di Langkawi... since aku memang dah tau dia nak pegi Langkawi... memang aku dah pesan siap2 kat dia... yg aku nak cokelat pebrate aku.... kesudahannyer...



DSC_3478 copy copy
Inilah buah tangan kawan hari tu...
Tang aku dpt buah tangan wishing card & fridge magnet langkawi tu ok lagi lar kan... kecik tapak tangan... satu langkawi aku tadah kan... haha... Tapi! yg tak syok tu tang 30's Ferrero Rocher tuu... bukan tak syok sbb aku tak suke coklat tu... malah itulah yg menjadik idaman qalbu aku punn... cumanyer dah sah2 aku kirimmm kat ko my dear fren? awat ko bagi as a gift lak nie? Apa pun.. TQ very very much lar my dear fren! nanti kalau ko gie lagi... belikan lagi yek! wakakaka...



Ok... bersambung next day lak... a day before aku discharge... aku dikunjungi oleh...


DSC_3488 copy
Pasangan Zam Cida & jugak adik Ijat!
Korang nampak tak apa yg aku pegang tu???
Yeeezzaaa... dpt lagi satu kotak my favourite cokelat!
huhuhuhu... That's the way.. ahak.. ahak.. I loikke it.. ahak.. ahaks...
Haaaiiii.. bertambah2 koleksi cokelat aku... I luv it!
(nanti later2 aku citer pasal my chocolate factory yeah.. :D)
Apapun... TQ to Cida, Zamani & Ijat...
Susah2 jerk korang dtg dari jauh... really appreciate it!


Selain dari kawan2 aku which ade yg merangkap kawan2 en. teman gak... aku juga dilawati oleh kawan2 office en. teman... tak sangka gak aku.. kawan2 en. teman sudi dtg jenggah aku kat PMC hari tu...


DSC_3449 copy
Thanks to Muazam & Sham...
Korang memang giler rock!!
Kenjung2 perot aku nak tergelak...
Di tambah tambah lak ngan kesenggallan en. teman tu...
ADooiii.. tak kering gusi dibuatnyer biler mereka bertiga nie bersatu!
Rasanyer sesuai aku gelarkan diaorg nie...
"The three stooges" hahaha...


Pelawat2 aku tak abis takat di PMC... biler aku dah balik ke rumah.. aku masih dikunjungi oleh beberapa org sahabat handai... Tak der gambo... sbb en. teman sibuk melayan tetamu... aku lak duduk melepekk jerk...

Apa pun... aku nak ucapkan beribu ribu terima kasih yg tak terhingga pada kawan2 & sahabat handai yg sudi meluangkan masa dtg melawat aku... sesungguhnyer aku sgt2 terharu... tidak dilupakan pada kawan2 yg menghantarkan ucapan 'get well soon' melalui sms.. TQ so much keh! Muuuuaaaaahhhhhssss!!!!!!!


"Friendship is precious, not only in the shade, but in the sunshine of life"

16 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kita jerk xberkesempatan nak lawat sis..huhuhuhu...

i j a t said...

apsal along nmpk bulats??..
hahahaaha....
pandai akak cida ku jago...ngeh3..
btw kak..get well soon yeah...
;)

Deqna said...

ushhh ganasnya si lee tu abis si za dicekiknya....

ramai yg datang tapi sumernya datang masa lain2 kan..kalau tidak boleh jumpa sekali, tapi bagus gak datang masa lain2, so, ko memang tidak sunyi dari kunjungan kan...

cik puan cida pun semakin ayu gituh..hehehe

fren, bab cekelat tu, memang aku dah set to buy for you lah.. bukan sbb ko kirim ke apa... cuma bila ko dah cakap tu senang sikit keje aku nak kasi apa kan.. kalau ko tak duk wat pun tatap aku kasi kat ko jugak eh..

tapi cida pun kasi ko cekelat gak kan.. bagus2.. kebetulan..

p/s: nanti nak visit ko lagi..

POSH76 said...

even i tak melawat u tp i doakan u get well soon yer...sukerkan bila kengkawan dtg melawat...terubat sikit hehe

Cik Yayang said...

Alhamdulillah..
Semoga cepat sembuh ye, Neena..:-)

Liea said...

isk bila turn aku ni... muhhahahah

Suki Cida said...

bulat muka ku dengan suami.. wakaka... seram ku tengok...

anyway ku tahu kau suke ferro tu... gigih ku cari.. walaupun kat giant jerk... hahah...

itu namanya kawankan? time deqna nanti kita gi ramai2... hahah ku nak bagi dia coklat jugak... kalau dia berani makan time pantang ku tabik springggg kat dia... hahaha

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
ehh... tak per lar sis.. kite paham lar.. sis pun tak sihat kan.. lagi pun sis dah pun wish kite kat blog & sms... I really appreciate it!

NeenaAnuar said...

ijat:
Bulat kaaa?? hahaha..
anyway.. thanks dik!

NeenaAnuar said...

Deqna:
Ok lar.. alhamdulillah... tak sangka gak coz kunjungan tak putus2... hihihi... ok fren.. TQ bery bery muchh yer for the cokelat... hihi..

p/s: ok.. apa2 calling2 dulu yerr.. :D

NeenaAnuar said...

POSH76:
Thanks beb! I know walaupun you tak dtg melawat.. but yet you dah pun wish me @ my blog kann... TQ so much yer darling! ;)

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
Thanks dear!

NeenaAnuar said...

Liea:
hah! ko biler lagi nie?? aku menunggu muuuuuuuu.. ding dong... wakakkaa..

eh nanti apa2 kite roger2 lah yer... :D

NeenaAnuar said...

cida:
huhuhu.. ko memang tau selera ku yer! bagus2...

hah! bagus2... ko bawak cokelat tu nanti waktu deqna bersalin.. pastu confirm dia tak leh makan... so kite2 jerk lar yg tolong makan kan colekat tu... wakakakaka..

Deqna said...

amboi korang dah berkomplot yer....
takpe mesti doktor aku pun kata nanti.. takpe makan jer.. takyah pantang2...

NeenaAnuar said...

Deqna:
alololololo... jgn lah merajuk fren... eh tapi betol taw.. mana tau doktor ko berpegang pada prinsip yg sama cam doktor aku.. so leh jerk ko makan kan... hihihi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails