COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, February 24, 2010

Dapat Lar Jugakk....


Kan aku dah kata korang jgn tunggu en. teman tuk buat entry... dia nak kene tunggu aku melepekkkk atas katil hospital tu baru dia bersimpati ngan keadaan aku tuk buat entry! haha..


Takper.. biar kan dia tunggu mood dia mari nak berbloggin which silap2 haribulan aku tau bakal membawak ke tahun depan... and as for now biarlah aku buat mukadimah nyer dulu...

Hari tu kan aku citer en. teman gie wat photoshoot tuk Birthday Fafau @ Farah Fauzana.... aku kan agak meroyan sbb tak dpt itot dia pergi.. dah keadaan aku tak mengizinkan waktu tu.. so aku pasrah jerk lar kan... actually bukan lah aku nie minat sesangat ngan fafau nie pun.. takat minat gitu2 aje larr... tapi yg buat aku tergedik2 nak itot tu sbb kot2 mana lah tau tup2 aku terjumpa ngan artis pujaaan aku Anuar Zain ker kannn...


P1000751 copy
Dapatlah aku posing2 sakan lagi ngan Anuar Zain sambil di shoot oleh Anuar Azaib (en. teman)... hahaha.. time tu confirm en. teman saja bikin rosak semua gambar sbb dia tension tengok aku dok posing ngan Anuar Zain! ahakss!!


Tapi tak per... tak dpt itot tak jadik hal.. yg penting biler en. teman balik tak lenggang kangkung! biler tengok ade something kat tangan dia muncul dimuka pintu... itu maknenyer dia ingat kat bini dia walaupun berjumpa artis vouge cam Fafau! hahaha... Dah jom tengok apa yg en. teman bawak balik tuk aku hari tu!



_DSC0701 copy
Ade goodie beg...
Dlm goodie beg tu ade calender nie...
Laaayannnnnnnnnnn...........




_DSC0698 copy
Lanyard!

Yg nie sebenarnyer en. teman yg dpt.. semua krew2 yg bertugas pada hari tu dpt lah sorang satu lanyard with KREW tag nie... so, biler dia bawak balik.. dia terus bagi kat aku.. sbb en. teman tau yg aku memang tercarik2 new lanyard tuk bawak gie office coz nak bubuh pass LRT & jugak office access card... Hari tu gie Hard Rock kat Gold Coast aku memang dah survey konon2 nyer nak beli lar lanyard Hard Rock.. tup2 diaorg tak jual! hampeh tol! yg staff2 diaorg pakai tu just special made for staff only! aku kuciwa!! :(



P1060104 copy
Yg nie part paling best!!

En. teman siap tapau bawak balik makanan lagi tuk aku... aku mula2 ingatkan cik fafau tu kirimkan lauk pauk nie semua sbb aku tak dpt dtg... hahaha.. dah tak yah nak perasan! yg benarnyer en. teman kata banyak lauk berlebih hari tu... so semua krew2 yg bertugas dpt tapau balik lauk pauk yg di cater oleh Pak Engku dari Kuzie Catering! Nak tau best ker tak? sumpah best!! majority lauk2 yg aku dpt nie semuanyer memenuhi citarasa aku.. especially ayam masak merah, daging masak itam... aku main bantai jerk nie nama lauk2 tu.. coz aku tak tau nama sebenarnyer... hahaha.. cuma ade satu lauk yg kurang best dlm banyak2 tu... i.e. sambal sotong.. yg tu rasa cam biasa jerk lar.. nothing special! Tapi yg paling penting, kesemua lauk pauk tu sgt2 berguna tuk aku dlm masa aku sakit nie... coz tak yah susah2 aku nak masak lepas MIL aku balik hari tu... from the day en. teman dpt lauk2 tu... aku terus simpan dlm freezerr... mana yg nak makan jerk bawak kuar.. pastu panaskan jerk dlm microwave! alhamdulillahh... rezeki org sakit... :)

Eh! Korang nak tengok Mat Enterprem tak?? Cuba tengok kat
SINI! Kalau korang dpt spot the 'thing'... habaq mai kat aku yeaaa...


p/s: aku sendiri terkujat berokk biler tengok mat enterprem tu leh ade kat situ... and yg lebih pasti.. mat enterprem tu apa lagi.. terasa dirinyer 'begituuuu berharga'.... hahahaha..

20 comments:

Mimy Hamid said...

jap jap nak screaming..AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH...ANuar zain in da house...full body lak tu...berpeluh nengok niii sambil mengelap

Deqna said...

aku pasan, aku pasan.. terasa en. teman 'begitu berharga' sekali... pasni leh demand lah yer en. teman...hehehehehehehe

hah bila lagi nak upload gambar2 masa hari kejadian..

Cik Yayang said...

Sesungguhnya mmg 'mat' itu 'sangat berharga' di majlis besday Fafau itu...hehehe...ku dpt 'spot' dia ngn sgt jelas sekali..:-))

POSH76 said...

beb en teman tak jeles ke...kalu mr y ni tak kasik langsung huhu...fafau tu mmg tak heran langsung tp kalu anuar jeng i minat giler...lesung pipit dia tu yg tak leh tahan...cite2 besar mau anak muka cam anuar jen bley...hehe

CuppyCakeMommy said...

waaaaaa...menci tau amik gambar posing2 cenggitu dgn itu anuar zin..eieieieie...

Yaniez said...

huhu...
sudah nampak sapa itu org..

p/s: baru sekarang berkesempatan nak komen kat sini.. ngeeee

eqbalzack said...

posing dgn anuar takpe neena sebab abg eq tak minat dia...
tapi kalau dengan DAYANG yang sayang KAMOO tu....abg eq confirm tak boleh tido....jeles seh! hehe

NeenaAnuar said...

Mimi:
hahahahahaha.. sabar sabar... confirm you pun peminat fanatik anuar zain kan?

NeenaAnuar said...

hahaha.. demand lar sgtttt.. tak der maknenyer lah.. dia amik pengalaman jerk tu..

gambar.. hah! ko tanyer dia biler dia mau upload and blog about it.. itu memang keje dia.. hehehe.. saja aku nak dera dia...

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
Tahniah!!! hahaha..

NeenaAnuar said...

POSH:
Oohhhh.. sesunggunyer en. teman dah tak larat nak cemburu.. sbb dia tau I peminat fanatik anuar zain.. hahaha..

Tu lar.. anuar jen nie sgt2 gorgeous kan? bagus2.. nanti you preggy make sure you tengok jerk muke anuar jen taw.. mana tau kot2 nanti kuar baby cam muke dia... hehehe..

NeenaAnuar said...

CuppyCakeMommy:
huhuhuhu.. jgn lar marah darling... :D

NeenaAnuar said...

hey pengantin baru!

hahaha.. thanks for dropping your comment! :D

dah nampak kan sapakah org itu.. hihih..

NeenaAnuar said...

eqbal:
hohohohoo.. nak neena buat abg eqbal tak tido malam tak? neena ade gambar close up ngan Dayang Sayang Kamu tu... nak tak? hehehehe...

eynda said...

Waaaaaa...dgn Anuar Zain...jeles hokey...hari tu terselisih dgn dia pun dah ketaq lutut kekekke...in person dia memang hensem kan :-p

Tak dapat attend birthday party tu goodies pun jadi la kan :-D

Lady of Leisure said...

wah glemernyaaaaaaaaa... amik gambo ngan retis... i tak penah lagi heheheh..

[z@ck] said...

fafau??
saya suka dia!
=)

NeenaAnuar said...

Kak Eynda:
hihihi.. tu lar kak.. dia memang sgt2 gorgeous in person kan? awat akak tak tahan dia mintak amik gambar. confirm dia layan nyer... dia sgt2 peramah & respectful taww..

yea betol.. dpt goodiee pun goodie lar.. hahaha..

NeenaAnuar said...

Lady:
hehehe.. yg paling glamour dah semestinyer Anuar Zain bukan nyer I... hahaha... :D

NeenaAnuar said...

z@ck:
hihi.. akak suke dia biler dia sebut.. LAYANNNNNNNNNNN.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails