COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Saturday, February 6, 2010

2 Kali Rugi!


Hari nie seawal lepas subuh en. teman dah kuar umah... while me sedang lena di ulit selimut & bantal busyuk!!


Tetiba jerk terasa ade org cium pipi and usap2 dahi... bukak2 mata tengok en. teman dah terchongok depan bijik mata aku.. dah wangi mangi dah.. cam nak gie dating lar plak! keje ker en. teman hari nie? huuurrmmm... keje part time dia tu lah... apalagi... selalu aku tak kisah sgt pun kalu dia pergi wat kerja2 photography dia tu... tapi disebabkan aku punyer keadaan now nie kan.. ngada2 tu lebih sikit arrr... gedikk aku kann? alahh.. takper.. aku gedik pun ngan laki aku sendiri aje pun...

Tapi tu lah... since dia dah start keje hari rabu hari tu sampai lar semalam... hari2 dia balik keje lambat.. keje melambak2 katanyer sbb dia dah amik cuti waktu jaga aku sakit hari tu kan... aku paham sgt keje dia tu... memang camgitu lah gamaknyer...

Since aku dah 'kekurangan kasih sayang'... (cehhh.. kekurangan kasih sayang katanyer!) dlm tempoh 3-4 hari yg lepas.... niat dihati nak lar bermanja-manja kucing ngan en. teman hari nie... tapi sesungguhnyer tidakkkkkkkkk! memang dari sebelum operation lagi aku dah tau dah yg en. teman nak kene pegi buat photoshoot kat shah alam hari nie...

Sesungguhnyer hari sabtu yg merugikan buat aku! sah2 en. teman akan balik lewat malam.. coz function yg dia attend tu akan berlangsung sehari suntuk... from morning till nite! fuh!! confirm letih lagi en. teman hari nie... by the time balik malam kang.. confirm aku dahhh... zzzzzzzzZZZZZZZzzzzzzz..... jumpa esok pagi jerk lar gamaknyer...

Tu merupakan kerugian yg pertama lar buat aku hari nie.. ade satu lagi kerugian yg agak besar gak lar tuk aku hari nie.. uhuk.. uhukkk.. :(

Mana tak nyer... photoshoot yg en. teman buat hari nie kalau korang nak tau ianyer merupakan photoshoot tuk Majlis Makan2 @ Birthday Celebration buat minahh layannnnnnnnnnnn niee hah!



V


V


V


V


V


V


V


V


V




Miss FaFau @ Fara Fauzana!


Adoiiiyaii.. rugi!! rugiii aku!! kalau aku sihat... confirm aku ikut en. teman hari nie... dpt lah aku bergedikkksss santai ngan cik fafau kite nie haa... tapi tak per lar... nak wat camner.. dah tak der rezeki aku kannn.... jgn lar pulak en. teman yg terlebih gedikkksss ngan Fafau udah.. aku pang jugak dia kang! hahaha.. *jeles sbb tak dpt itot!*

Tuk event Fafau nie.. en. teman adelah 1 of the team member of the official photographer... ok lar... I'm happy for him... *walaupunnnn tak dpt itot* coz bukan senang nak dpt event2 camgini kannn... lagi pun bagi lar chan kat en. teman... coz most of the time dia asyik amik gambo gediksss wanita pengarang jatung dia yg hanya beraksi ala ala artisss jerk kann... *wink pada diri sendiri... ahaksss!!* so now dah dpt pun jumpa artis yg sebenar.... hah! snap lar sepuas puasnyer!

K lah.. nanti kite tunggu en. teman berbloggin about even fafau nie yek... biler tu?? aku tak jamin lar.. ikut mood gak laki aku tu.. bukan leh di paksa-paksa.... hihhi...

18 comments:

ini blog wirdah said...

akak,kerugian yg nombor 1 tu lagi besar nilainya.huhuhu. mesti rindu kt ur hubby kan. takpe2, wirdah kan ade.hohoh.

sipisenan said...

wow... ni mesti photographer professional nih.. hehee.. suatu ketike dl, pernah gak bercite2 nk jd photographer. tp sbb kurgnyer skill, dtambah pulak ngn x mmpu bli camera. so, simpan dalm kotak jer la angan2 yg murni itu..hukhuk

eynda said...

Tak suka jugak la kerugian pertama tu...tapi nak buat cemana kan...kena la neena berkorban hihi...

NeenaAnuar said...

Wirdah:
hahaha... itu dah semestinyer dik! winduuu sesgttt lar semalam.. tapi hari nie dia ade kat umah satu hari.. akak suda ikat dia ngan tali! waahh.. kijam aku! ahakss!! Thanks sbb adik sudi berFB & bloggin ngan akak! Muuuahhh!!

Lady of Leisure said...

hehe.. ciannya tang kerugian yg pertama tu.. takpe nanti hubby balik boleh manaj2 lagi k...
meanwhile.. nina have enuf rest ok..
:)

NeenaAnuar said...

sipisenan:
hahahah.. takder lar... jauhh lagi tu dikk nak dpt gelaran PROFESSIONAL tu.. hihi.. masih lagi merangkak2 pun en. teman tu belajar.. nie salah satu process belajar gak lar nie.. hehe..

takper.. esok2 minat dah timbul, angkat lar satu DSLR.. hihi...

NeenaAnuar said...

eynda:
hahahaa... betol2.. kerugian pertama tu yg agak meroyan tu... :D

NeenaAnuar said...

Lady of Leisure:
hihihi.. ok.. thanks dear!! :))

LiAnA said...

haha cian dia... takpe lepas ni bila dh sehat boleh claims balik ;-p

Suki Cida said...

wahhhh ni sudah bagus ni... rugi hang neena... aku pun rugi sama.. wakaka...

ina mail said...

jangan lupa update berita terkini.

POSH76 said...

dasatlah en teman sudah jadi profesional photographer....takper sis nanti dah sihat...mana taw amik "DATO SITI" lak..hehehe

Deqna said...

wah.. en. teman dah jadi photographer tuk artis lah.. kelllas gituh.. pasni leh lah demand...hehehehehe

bagus laki ko dah menapak jauh dah..laki aku gak lah yg dok simpan jelah kamera dia tuh..

NeenaAnuar said...

Liana:
hehehehe.. yea.. yg tu dah pasti! ahaks!!

NeenaAnuar said...

Cida:
hahahahahahaha.. sobar jek lar!

NeenaAnuar said...

Kak Ina:

Ok kak,... nanti neena update yer... :D

NeenaAnuar said...

POSH76:
eeehhh.. tak der lar sampai tahap PRO lagi sis... dia masih lagi dlm tempoh2 merangkak nie.. nie pun kebetulan jerk dia dpt peluang tu.. tuk tambah2 kan pengalaman kann...

ohh.. tak nak lar Siti.. Kite nak ANUAR ZAIN!! Ahakkss!!

NeenaAnuar said...

Deqna:
alahhh frennn... nie pun tak sangka gak nie... sesuatu yg tak disangka pun... tapi nie pun dia amik2 tuk tambah pengalaman jerk lar..

takper... nanti baby ko dah kuar.. i'm sure shah akan mempergunakan camera dia tu sepenuhnyer... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails