COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, February 3, 2010

Panasss.... Panassss.....


Aku just nak bagi tau yg aku skg nie sedang menikmati kenikmatan...............




DSC_0170
karipap panassssssssssss........... panassssssss...........

yummmyy... yummmyy.... air tangan MIL aku nie... adoiiii... sesungguhnyer tak der yg tak sedap lah!!

20 comments:

Lady of Leisure said...

ya ampun sedapnya karipap panas2... tengok gambar pun tahu sedap ni...

Afiqueku said...

tertelan ayaq liuq... huhu

LiAnA said...

adoiii lapar pulakk tgk karipap ni.. sedapnyaaaa

ini blog wirdah said...

lain kali kalau ada makanan sedap2,pos la sini sikit ek.hiks ;)

L@n@ said...

ehehe.. dear .. makin selera nampaknyer .. dah bertambah sihat lah yer .. tengok muka u dlm pic kat pantai tu .. sian dia layu ajer muke .. miss u babe ;)!

POSH76 said...

dah leh teka sbb nampak entry before ur MIL buat karipapkan...me too like karipap tp bukan yg jualnyer...my mum punyer hehe

Deqna said...

Naaaakkkkkk...
aku suka karipap jugak...
tambah lagi yg mak2 buat..

ina mail said...

neena ko saja je nak bagi akak panas ye.meleleh air liur.

ikiqzana said...

neena.. bak mai sini sikit.. nmpk sedap..

NeenaAnuar said...

Lady of Leisure:
hehehe.... memang pon sodap sis kalau makan time panas2..

NeenaAnuar said...

Afiqueku:
hihihi.. sorry lah buat ko terliuqq yerr... :D

NeenaAnuar said...

Liana:
heheheeh... sian akak.. lapor terus yer.. :D

NeenaAnuar said...

Wirdah:
boleh2... bagi address kat akak.. nanti akak pos kan.. hik.. hikk...

NeenaAnuar said...

L@n@:
Miss you too babe! hehehe... alhamdulillah.. makan memang selera jerk dari mula kuar ward hari tu..

NeenaAnuar said...

POSH76:
best kan kalau makan dari air tangan mak2 niee... *missed my late's mom punyer air tangan* :((

NeenaAnuar said...

Deqna:
alahaii.. sian my fren niee. kalau ko dekat.. aku dah passkan kat ko sebijik..

NeenaAnuar said...

Kak Ina:
adoiiiiiii... hahahahaha... sakit perot baca komen akak nie taww.. sumpah tak der niat langsung nak buat akak panas taw. hehehe.. sorry lah kak yerr. :D

NeenaAnuar said...

ikiqzana:
alamak... camner nak pass kan pada akak nie.... kalau leh nak gak passkan sikit... sharing is caring kann?? :D

eynda said...

Yummyyyy :-)

NeenaAnuar said...

eynda:
memang sgt yumm.. yum... hihii..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails