COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, February 8, 2010

Di Kunjungi oleh Kaum Keluarga...


OK... citer kat PMC tak abis lagi... sorry lah.. ikutkan dah malas gak nak bercerita... coz dah seminggu basi pun.. tapi biasalah bak kata en. teman.. bukan ker aku now nie slow tahap kura kura... so layannnn kan aje larrr....


Lagi pun kalau aku tak blog sampai abis kang... kesian pulak kat segala gambar2 yg telah di snapkan oleh en. teman hari tu... kalau kot aku campakkan ke dlm recyle bin jerk kang... memang sgt2 lah aku seorang isteri yg tak tahu menghargai segala usaha & penat lelah seorang suami hari tu... iyelah dah lah dia penat menjaga aku kat hospital... but yet dia still lagi leh & tak pernah lupa tuk menjalankan "tugas khas" dia pada aku... huhu.. terharu2..

Ok lets continue with da story... Lepas my dad sampai ptg tu, aku terus dikunjungi oleh my immediate family member... lepas maghrib camgitu.. my elder sister lak sampai...


DSC_3356 copy
Waahh.. dpt sebakul buah niee... TQ Long!
She's from office straight dtg PMC...
Ye lah hari keje kan... mana sempat nak balik amik anak2 dia...
Nak tengok buah apa yg aku dpt?
Jom kite ZoOOOOMmmm in sikit... :))





DSC_3358 copy
Ade Fresh Strawberries...
Ade Fresh Imported Cherries... and...
Ade Buah Pears!
OoOOoHhhhhh!!
Sungguh yuummmyyyy kesemua buah buahan itu OK!
Nak tau yummy ker tak??? Haaa.... tengok nie!





DSC_3359 copy
Memangg sgt2 yummmyyyyy cheryy nie!!
Manisss semanis org yg tengah makan tu... hahahahaha.....




DSC_3362 copy
Doktor memang suruh org sakit nie makan buah banyak banyak!
*teringat strawberries @ Cameron tahun lepas! aku makan cicah coklat masak.. perrghh.... mabelesssss... nie yg teringat2 nak gie cameron balik nie... huhuhu*




DSC_3364 copy
Tak lama lepas tu... dlm pada dok syok2 makan buah-buahan 'org putih'... aku dikunjungi oleh seorang lagi ahli kuarga... dia tak bawak buah... tapi dia bawak teddy bear yg sgt cute! well... as cute as me lar kan... ahaks!!



DSC_3366 copy
Ini lar tuan teddy bear tu... my younger sista a.k.a mama kpd Qaseh! TQ dik!
Memang aku suke ngan teddy bear ko tu... biler aku pelok teddy bear tu...
rasa cam aku pelok ko jugak! hahahahaha... jgn marraa arrrr!! :D



DSC_3369 copy
Ni pun ala2 teddy bear gak ni...
Auntie Nin rinduuuu gilerrr ngan Qaseh!
Selalu Auntie Nin dok ngomol2... timang2 dia...
Tapi buat sementara waktu nie tak dpt la nak wat camgitu lagi...
Sbb dia now nie dah semakin buas... tu yg tangan dia kene kepit tu..
terus jadik cam superman... hihihi..



DSC_3374 copy
*cam terbayang bayang jerk if my late mom was there too... sob... sobbb.. :((*


Hospital swasta... tak der masalah tuk org dtg visit... leh jek nak masuk kol berapa pun... so, dlm kol 9 malam camgitu... a few of my relative dtg melawat aku jugak... antaranyer adelah...


DSC_3376 copy
Maklong Sekeluarga.... andd....



DSC_3382 copy
A few of my cousins!

Memang meriah lah malam tu... sakit pun hilang jap dari minda & kotak fikiran coz ramai sedara mara yg dtg melawat.... cam kenduri pun ade gak rasanyer... hehe...

Then keesokkan hari nyer tu... aku masih lagi dikunjungi oleh kaum keluarga terdekat... just rite after breakfast and after my 'bed bath'... aku dikunjungi oleh.....


DSC_3448 copy
Busu & Family.... anddd....


DSC_3477 copy
Pada belah malamnyer tu, AYah Teh & Family lak bertandang ke bilik 'istirehat' aku...


See... aku dah tukar baju dah on the 2nd day tuu.... baju operation dah ditukar kepada baju kaftan... muke pun lebih ceria sikit lepas dimandikan.. wangi pun wangi gak... huhuhu... tapi wangi tu bukan lah sbb pakai minyak wangi taww... tapi sbb aku dimandikan ngan 'bed bath'... aku suke lah ngan 'bed bath' tu.. syoik.. wangi gilerr... mungkin ade yg tak tau ker kan.. apa menatang bed bath tu? alah.. dia more like baby wipes tu lar... tapi nie tuk org sakit nyer.. yg tak leh bangun2 dari katilll.. so nak bagi kite fresh.. tuk bagi dirii kite bersih.. kite wipes lar seluruh badan kite ngan 'bed bath' tuuu... memang sgt sesuaii tuk org sakit yg sentiasa terlantar atas katil! :))

OH.. tapi hari pertama jerk lar yg nurse tolong mandikan aku guna bed bath tu... hari2 yg berikutnyer tu... haruslah en. teman yg menyapukan bed bath tu keseluruh badan aku... woohhh!! I lOiikkee this session... muahahahahahaha.... terasa diriku sgtt ke baby baby an! ahaksss!!

p/s: "Bee... nak buat bed bath lagi boleh tak???" (sambil kelip kelip mata manja kat en. teman)... tapi aku rasa baik jangan lah... takot kang en. teman tak buat bed bath... tapi terussss ber'bed' sama dengan aku lak kang! Uuuiiiisssshh... bahaya.. bahaya..... bahaya.... tak leh... tak lehh... dia kene ingat yg dia kene puasaaaaaaaa..... :p

14 comments:

POSH76 said...

seronokkan bila ada org dtg melawat gitu...takper dah sihat nanti leh "bedbath" bersama2 hehe...

sipisenan said...

wa... rmanyer yg datg mlawat.. hehe

eynda said...

Rasa disayangi bila kita sakit & org melawat kan....cian en.teman kena puasa hehe...

LiAnA said...

hamboii sempat lagi tu menyakat en.teman keke... bila org dtg melawat terasa lupa sekejap sakit kita tu kan..

Lady of Leisure said...

hehe.. sedap kan cherry tu... manis... macam org yg tengah makan tu...
:)

Cik Yayang said...

Best kan kalau reramai dtg cm ni, berkurang rasa sakit tu...tmbah2 kalau dikelilingi oleh saudara mara terdekat..

Deqna said...

ramai yg datang visit ko kan..
tu maknanya ramai yg care kat ko dan sayang kat ko kan...

semoga cpt sembuh yer..

NeenaAnuar said...

POSH76:
hahahaha.. ohh.. itu dah semestinyer! ahakss!!

NeenaAnuar said...

sipisenan:
hihihi... alhamdulillah... ;)

NeenaAnuar said...

eynda:
betol kak.. memang terasa terharu sggt biler menerima tetamu sewaktu di hospital hari tu...
hahaha... dia diWAJIBkan berpuasa... hihihi..

NeenaAnuar said...

Liana:
ye lah kak... asyik dia jerk yg nak sakat neena kan... hehee.. ha'ah.. memang pun... hilang sekejapan rasa sakit tu.. :D

NeenaAnuar said...

Lady:
hehehehe.. thanks darling! ;D

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
betoi... betoi.... :))

NeenaAnuar said...

Deqna:
tu lar... aku pun tak sangka ramai gak yg melawat... apa pun thanks fren!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails