COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, February 22, 2010

Entry Tertunggak @ Citer Basi!


Entry nie patot aku buat before aku pergi operation hari tu... tapi malangnyer aku langsung tak berkesempatan nak berbuat demikian... so hari nie aku langsai kan lar jugak coz aku rasa cam kejii jerk kalau tak buat... hahaha...


Actually beberapa hari before aku punyer operation... aku berkesempatan berjumpa ngan beberapa org member... bermula ngan member2 sekolah aku dulu... lama giler tak jumpa diaorg nie.. more cam dah lost contact arrr gitu.. tapi FB kan cam ruang jejak kasih gamaknyer... so, dari situ lah we ollzz start bercontact contact secara alam maya jerk lar... till lar aku pun ade masalah kesihatan waktu tu... then start borak2 ngan some of them about my problem tu.. terus kiteorg plan out nak jumpa...


DSC_2916 copy
Kiteorg semua org Ampang.... so semua pakat jumpa kat Bora Ombak jer...


Kebetulan plak 2 of them memang ade masalah yg lebih kurang sama ngan apa yg aku alami... so malam tu banyak berkongsi cerita pasal isu2 yg berkaitan ngan kesihatan lah... soal rumah tangga which terus menjerumus ke kategori 18SX... hahahhaa....

Oh ya.. malam tu adelah meeting among gegirl gegirl jerk taww... kami berempat jerk... semuanyer dah berkahwin... so senang nak berborak... macam2 info dan banyak jugak lah kami bertukar tukar pendapat... tapi sapa lak yg amik gambar kiteorg berempat tu kan? haaaa.. jgn tak tau.. en. teman follow aku malam tu.. sbb aku tak rasa kuat nak drive sorang2 malam tu coz aku tengah on medication... kalau nak mintak tolong hantarkan lepas tu suruh dia balik cam sian lak.. kang nak dtg balik semata mata nak fetch aku... so, aku suruh dia bawak lappy... bawak camera... then aku 'halau' dia duduk sorang2 kat meja sebelah kiteorg duduk tu... memang keseorangan lah en. teman malam tu... sbb member2 aku yg lain semuanyer dtg sendiri2 and memang tak bawak hubby masing2... aku biasanyer memang aku akan drive sendiri jek.. tapi memang malam tu aku tak berani lah.. takot nak drive... so no choice melain kan berlaku kijammm terhadap en., teman.. tapi en. teman ok jerk.. tu yg aku sayang melampau kat dia kengkadang tu.. hihihii...


DSC_2920 copy
My Ex-Primary & Secondary Schoolmates!


Anyway... aku sgt2 berterima kasih ngan kawan2 aku nie.. coz diaorg banyak memberi info2 yg sgt berguna pada aku before aku gie wat operation hari tu... at least aku dah ade rough idea on what's going on.. and secara tak langsung dah dpt berkongsi pengalaman org lain kann...


DSC_2923
Me & Arfah!
"Babe!! TQ so much for your support and advice! I really2 appreciate it! *Hugs*"


DSC_2924
Me & Liea!
Tak sangka aku leh jumpa Liea dlm dunia blogging bukan FB... hihihi..
"Babe... thanks a lot support and guidance tooo... I do appreciate it!! Muuaahh!!"


DSC_2925
Me & Sarah!
"Babe... tak sangka after soo long kite jumpa balik kan... nice to meet you that nite.. and also thanks for you support!"


Memang enjoy giler lar aku malam tu... gelak sakannnnnnn ko... lupa sekejap yg diri tu tengah sakit and menunggu masa tuk di potong... hahaha.. but ok lar kan.. sekurang kurang nyer dpt lah menghilangkan stress yg memuncak dlm diri aku time tuu... hihihi... anyway.. hope later2 kiteorg dpt peluang tuk lepaking lagi camgini... banyak info yg leh dikongsi bersama... thanks guyss!!!!



OK... abis citer bora ombak.. selang beberapa hari lepas tu... en. teman dpt call dari en. rosli (CST)... Lee saja call.. katanyer dah lama tak jumpa kiteorg... hihihihi.. memang dah lama pun kiteorg tak jumpa.. ye lah... en. rosli kite tu kan ker sibuk memanjang... so en. teman nak call pun takot nak ajak jumpa... sbb tak tau biler yg Lee free kan... so since dah Lee yg call ajak jumpa maknanyer dia ade masa free lah tu...


DSC_3318 copy
The Specky Guys!


DSC_3308 copy
Baby Darwisy with his 2 mommiess! :D


Lee ajak kiteorg gie makan2 kat Restaurant Kunang Kunang.... Kiteorg first time pegi sini... and aku memang sgt2 suke ngan tempat nie... sgt channnteekk ok! TAPI!!! malangnyer I'm not in a really good mood.. bukan tak der mood nak jumpa member or makan.. tapi tak der moood nak bergambarr sbb time tu pikiran aku dah tertumpu 100% pada operasi pembedahan yg bakal aku lalui!! maka tidak dpt lar aku nak promote lelebey restaurant nie coz tak bergedikss santai kat area restaurant tu... takper.. memang dah plan ngan en. teman lepas nie nak gie lagi makan2 kat situ... haa.... nanti aku snip snap sana sini area2 tempat tu yek.. dia memang sgtt chantekk di waktu malam!

So, sepanjang di sana.. aku hanya dudukkkk & makan saja... Kat restaurant nie, pada aku lar yer... bukan tempat jer yg chantekkk.... makanan dia pun tak mengecewa kan... sedap and it up to our taste! Pendek kata berkali kali ganda best dari Bora Ombak... Cam kat Bora Ombak tu takat ko nak minum2 ok lar... but not makan2... tapi kat kunang2 nie memang best lah kalau nak makan2 dan bersantai2...


DSC_3264 copy
Aku order White Rice with Green Curry... memang mabeless... puas hati!
En. Teman lak order Char kuey Tiow.. pun tak mengecewakan...



DSC_3268 copy
Air aku order Tembikai Laici...
Huhuhu.... Yg nie pun mabelessss giler I tell you!
*tengok baby darwisy... "ggggggrrrr.. Untieee... Minum sorang!!" hahaha...*


Selain dari makan2.... en. teman sibuk berdiskusi isu2 photography lah ngan si Lee... maka haruslah aku melayan baby darwisy with mommy dia Za.... Gerammm taww ngan si darwisy niee... gilerrr punyer chomel!! dia cukup suke dan teruja biler aku main acah2 ngan dia... jom tengok Darwisy in action!


Untitled-2 copy
Darwisy tergelak sakan malam tu biler aku main agah2 & cak2 ngan dia... aku main cak2 ngan dia melalui camera... so dia gelak jerk... aku snap... aku snap jerk dia gelakk.. haha...



DSC_3313 copy
Tak cukup main cak2 dengan camera... darwisy sambung lagi....



DSC_3312 copy
main chak2 di pangkuan aku.... Darwisy memang terujaa jerk biler jumpa Untie Nina dia nie... tak caya??? Tengok nieee.....


DSC_3306 copy
Gggggggrrrrrrrrrr.......... (darwisy dah start teruja dah)


DSC_3317 copy
Geraammmmmmm aarrr... meh nak gigit sikit Untie Nina nie!!


DSC_3310
Darwisy oh Darwisy!! Baby memang chomel!
Jumpa baby malam tu.. terubat & hilang sebentar rasa gementar & ketaq lutut!

13 comments:

POSH76 said...

tak kisah citer apa suker jer layan + tngk gambo...bess yek jumpa kengkawan lama...mesti borak sakan hehe

kunang2 tu mmg bess...hehe

LiAnA said...

neena... Ya Rabbi... kecik sgt dunia ni... budak Sarah tu dulu keje 1 dept dgn akak hihi... patut tgk muka familiar sgt...

Cik Yayang said...

Lama nyer tak jumpa Darwisy...

joijoi80 said...

darwish tu geram aper tgk gambar neena

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dapat jumpa kawan2 memang sangat mengembirakan..rasa hilang stress..hehehehe

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehe.. Thanks darling!
ha'ah.. memang enjoy sgt coz dah lama giler tak jumpa kan.. rasa cam tak cukup jerk jumpa hari tu...

NeenaAnuar said...

Kak Liana:
Larrr.. Ye ker kak? hahah.. kire junior akak jugak lar dia.. dia pun ex-SMHK dulu taw.. :D

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
hehehe.. neena pun dah rindu balik kat dia nie..

NeenaAnuar said...

joijoi:
hahahaha.. entah lar sis! tang part mana yg dia geram sgt ngan neena tu.. hehehee..

NeenaAnuar said...

purplelicious:
betoi.. betoi.. betoi... :D

Deqna said...

tak kesah nya tertunggak ke basi ker.. dah update tu pun dah ckp bagus apa.. janji blog updated kan...

NeenaAnuar said...

Deqna:
hihihihi.. btoi.. betoi.. betoii!

eynda said...

Comelnyer baby Darwisy!! Bertuah Neena sebab dapat jumpa kawan2 sekolah...akak pun dah jumpa ramai kawan2 sejak kecik kat FB...cuma belum sempat jumpa kat luar je :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails